Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος άφησε ανάπηρο τον Σταυρινό!

 

Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος άφησε ανάπηρο τον Σταυρινό!

Μαύρο Ρόδο: Σχεδόν από το πρώτο επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο, η συμπεριφορά του Γιώργου απέναντι στον Σταυρινό είναι κάπως περίεργη. Από την μια είναι προστατευτικός και τον φροντίζει, αλλά από την άλλη θεωρεί πως ο αδερφός του θα πρέπει να είναι ευγνώμων για την βοήθεια που του προσφέρει  Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος άφησε ανάπηρο τον Σταυρινό!ύρο Ρόδο: Ο Γιώργος άφησε ανάπηρο τον Σταυρινό!

Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: Φουντώνει το ειδύλλιο Γιάννας & Σταυρινού

Κάθε λίγο και λιγάκι του υπενθυμίζει πως είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει απομείνει για να τον προσέχει. Στους περισσότερους τηλεθεατές φαίνεται περίεργο, όμως η αλήθεια και το μυστικό που κρύβει είναι η αιτία που φέρεται έτσι. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. “Αν με αφήσεις, θα το μετανιώσεις άσχημα! Θα σε κάνω να κλαίς όλη σου τη ζωή”, είχε πει ο Μπόγρης στην Γιάννα όταν εκείνη αποφάσισε να φύγει από την Γερακιανή, αλλά μέσα του ήξερε καλά τον λόγο φυγής της.

Το πρώτο διάστημα του γάμου τους, έδειχναν να περνάνε όμορφα, μέχρι που ξεκίνησε η παράνομη σχέση της Γιάννας με τον Σταυρινό. Οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και πάλεψαν πολύ για κρύψουν τα συναισθήματα τους. Τα κρυφά ραντεβού τους στον αχυρώνα και η φλόγα του πάθους, τους είχε κυριεύσει και δεν μπορούσε κανείς από τους δυο να σκεφτεί τις συνέπειες που θα έφερνε η αποκάλυψη του δεσμού τους στον Γιώργο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Εξέλιξη βόμβα: Ο Αλέξης ομολογεί τους φόνους του

Μαύρο Ρόδο: Ο νέος επικίνδυνος χαρακτήρας που εισβάλει στη σειρά

Μόνο που ο Μπόγρης ήξερε τα πάντα! Η φυγή της Γιάννας ήταν κάτι που ο Γιώργος δεν άντεξε. Ήξερε πως υπεύθυνος για τον ξαφνικό χωρισμό του ήταν ο αδερφός του, και ο θυμός τον κυρίευσε. “Θα σε σκοτώσω”είχε πει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας εκείνος έκοψε τα φρένα στο αυτοκίνητο του Σταυρινού.

Συγκλονισμένος ο Σταυρινός, με την απόφαση της Γιάννας να φύγει μακριά, πήρε το αμάξι να πάει κάπου ώστε να ηρεμήσει και να σκεφτεί, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε πως δεν λειτουργούν τα φρένα, με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία του και να τρακάρει. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί δίνουν μάχη για να του σώσουν την ζωή. Τελικά τα κατάφεραν αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν τα πόδια του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα ζητάει διαζύγιο – Σε σοκ ο Γιώργης

Μαύρο Ρόδο: Γιώργος και Σταυρινός σε κόντρα με την επιστροφή της Γιάννας

Έτσι λοιπόν, ο Σταυρινός καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο και βρέθηκε εξαρτημένος από τον αδερφό του, τον οποίο πρόδωσε! Η Γιάννα όταν πληροφορήθηκε για το τραγικό ατύχημα, θυμήθηκε τα τελευταία λόγια του Γιώργου: “Θα σε κάνω να υποφέρεις και να κλαίς”, κι έτσι θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο για την κατάσταση του Σταυρινού.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Μία τραγωδία περιμένει την οικογένεια Καστρινού

Η επιστροφή της Γιάννας στη Γερακιανή θα ταράξει για ακόμα μια φορά την σχέση του Γιώργου και του Σταυρινού. Ο Μπόγρης θα είναι πολύ σκληρός με την πρώην γυναίκα του και μάλιστα δεν θα διστάσει να την απειλήσει. Ενώ λίγο αργότερα, η Γιάννα θα συναντήσει τυχαία τον Σταυρινό και η φλόγα του έρωτας τους θα ξανά φουντώσει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *