Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο μπαίνει ξανά η ζωή της Δήμητρας

Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο μπαίνει ξανά η ζωή της ΔήμητραςΗ ζωή της υπαστυνόμου Δήμητρας Γιατράκου ή αλλιώς Ράινας όπως την πρωτογνωρίσαμε μπαίνει ξανά σε κίνδυνο στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Κάποιοι θέλουν να την βγάλουν από τη μέση

Όλη η Μάνη συζητάει για την υπαστυνόμο Δήμητρα Βρεττάκου που κατάφερε να ξεγελάσει με την μεταμφίεση της σε χορεύτρια τους πάντες εξαρθρώνοντας μια ομάδα από το κύκλωμα των επικίνδυνων δολοφόνων. Ωστόσο το κύκλωμα αυτό παραμένει ενεργό και λυσσάει για εκδίκηση.

Η υπαστυνόμος Δήμητρα Γιατράκου θα βρεθεί στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», στο στόχαστρο του συγκεκριμένου κυκλώματος. Το γνωρίζει και η ίδια αυτό, αλλά δείχνει να μην φοβάται.

Η Γη της Ελιάς: Αποστόλης και Δήμητρα γίνονται ζευγάρι – Σοκ στη Μάνη

Ο μεγάλος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης αφήνει να περάσει λίγος χρόνος και δίνει εντολή στους ανθρώπους του να στήσουν ενέδρα στην αστυνομικό και να την βγάλουν από τη μέση καθώς ετοιμάζουν νέα σχέδια και δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση αυτή τη φορά να αποτύχουν. Η συγκεκριμένη αστυνομικός έχει γίνει πολύ επικίνδυνη για τα σχέδια τους και θέλουν να τελειώνουν μαζί της όσο το δυνατόν γρηγορότερα.Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο μπαίνει ξανά η ζωή της Δήμητρας

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *