Τρία Μίλια: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 31/10 έως 4/11

 

Τρία Μίλια: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 31/10 έως 4/11

Τρία Μίλια: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 31/10 έως 4/11

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά Τρία Μίλια: …

Τρία Μίλια

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Star, Τρία Μίλια, στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, από Δευτέρα 31/11 έως Παρασκευή 4/11.

Δευτέρα 31/10 
Η Φωτεινή, προσπαθώντας να φέρει πιο κοντά τη Μάνια με τον Στέφανο, κανονίζει μια βραδινή έξοδο. Η σχέση του Νικόλα με τον Πέτρο φαίνεται να έχει αποκατασταθεί για τα καλά. Η Ελένη διοχετεύει όλη της την ενέργεια στην ανανέωση της εμφάνισης της Βασιλικής, η οποία θέλει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή, αλλά διστάζει και λίγο.

Η Διονυσία ανακαλύπτει πως η Δανάη της έχει πει ψέματα και πως οι γονείς της δε γνωρίζουν πού βρίσκεται. Η Δέσποινα αναζητάει τον Τίμο, ο οποίος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. Η Κλειώ ζηλεύει τη σχέση του Πέτρου και της Δανάης και τα δυο κορίτσια λογομαχούν έντονα.

Ο Γεράσιμος και η Κάτια αποφασίζουν ότι θα αγωνιστούν με κάθε τρόπο για τη διάσωση της γραμμής, ενώ η Λίζα συνεχίζει το σχέδιό της να εκδικηθεί τον Γεράσιμο. Ο Τίμος προτείνει στον Ευθύμη μια συνεργασία, που ίσως ρίξει φως στα γεγονότα του παρελθόντος και στη δολοφονία της Ιβάνκα…

 

Τρίτη 1/11 
Η Φωτεινή βρίσκει τη Μάνια στο γραφείο του Μιχάλη και ξαφνιάζεται. Ο Γεράσιμος αποφασίζει να διοργανώσει μια διαμαρτυρία για τη διακοπή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, αλλά η Λίζα κάνει ό,τι μπορεί για να ανατρέψει τα σχέδιά του. Ο Τίμος ζητά τη βοήθεια του Ευθύμη για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες, που τον βαραίνουν.

Η Διονυσία σοκάρεται όταν η εγγονή της, τής αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους, που το έσκασε από το σπίτι της. Η Κλειώ επιστρέφει στην κλινική. Παράλληλα, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φιλία της με τη Δανάη. Ο Χάρης προσπαθεί διακριτικά να προσεγγίσει την Ελένη.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

Ο Στέφανος συνειδητοποιεί την καταστροφή που προξένησαν οι πράξεις του στη Δέσποινα και στις κόρες της. Εμμένει, όμως, στο σχέδιό του και προσπαθεί να αναζωπυρώσει την καχυποψία της Φωτεινής για τη Μάνια, η οποία φαίνεται να έχει καταστρώσει το δικό της σχέδιο για τον Μιχάλη.

 

Τετάρτη 2/11 
Η Μάνια ζητάει από τον Μιχάλη να συναντηθούν, χωρίς να το μάθει η Φωτεινή. Έτσι, εκείνος αναγκάζεται να της πει ψέματα. Η Μάνια του προτείνει να διοργανώσουν ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Φωτεινής, αλλά η Κάτια καταλαβαίνει ότι ο Μιχάλης έχει πει ψέματα και ζητάει να μάθει το λόγο.

Η Δανάη καταλαβαίνει ότι η σχέση της Κλειώς και του Πέτρου είναι ακόμη ζωντανή και αποφασίζει να γυρίσει στην Αθήνα. Η Δέσποινα δέχεται τον Τίμο πίσω στο σπίτι, για χάρη των κοριτσιών τους. Του ξεκαθαρίζει, όμως, ότι αυτό δε σημαίνει επανασύνδεση. Ο Γεράσιμος πιστεύει ότι μια δημόσια ομιλία για το θέμα της γραμμής θα φέρει αποτέλεσμα.

Δεν έρχεται, όμως, κανείς και ο Νικόλας τού προτείνει να φτιάξουν ένα βίντεο και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο. Όταν, τελικά, ο Γεράσιμος ξεκινάει να μιλάει, συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος. Ο Τίμος λαμβάνει ένα καινούργιο μήνυμα από τη μαφία και αναστατώνεται πολύ…

Πέμπτη 3/11 
Η επιτυχία της διαμαρτυρίας για την ακτοπλοϊκή γραμμή έχει φέρει αισιοδοξία στην οικογένεια του Γεράσιμου. Ο Τίμος επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά οι κόρες του αντιδρούν. Η Δέσποινα προσπαθεί, για μια ακόμη φορά, να διατηρήσει τις ισορροπίες. Η Βασιλική επιδιώκει να δει από κοντά τον καινούργιο λιμενικό, αλλά πάντα κάτι την εμποδίζει.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια : 39 , 40 , 41 , 42 , 43

Ο Τίμος δέχεται πιέσεις για να συνεργαστεί ξανά με τη μαφία. Ο Μιχάλης ψάχνει ένα δώρο γενεθλίων για τα επερχόμενα γενέθλια της Φωτεινής και καταφεύγει στη βοήθεια της Μάνιας. Ο Νικόλας ζητάει εξηγήσεις από τον Ευθύμη, σχετικά με την πρόθεσή του να βοηθήσει τον Τίμο. Η Δανάη αποχαιρετάει τον Πέτρο και τη Διονυσία και επιστρέφει στην Αθήνα.

Ο Ευθύμης παραλαμβάνει τα έγγραφα από τον δικηγόρο του Τίμου. Η Λίζα και ο Στέφανος αποφασίζουν να κάνουν τεστ DNA, για να διαπιστώσουν αν είναι πράγματι αδέλφια. Ο Γεράσιμος δέχεται ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα…

Παρασκευή 4/11
Ο Τίμος παραλαμβάνει από τη μαφία ένα μυστηριώδες πακέτο και αποφασίζει να το κρύψει στο σπίτι. Ο Νικόλας, που τον έχει δει, το αποκαλύπτει στη Δέσποινα. Ο Μιχάλης συνεννοείται με τη Μάνια για το δώρο γενεθλίων της Φωτεινής. Ο Ευθύμης αρχίζει να αμφιβάλλει αν κάνει σωστά που βοηθάει τον Τίμο.

Η Κάτια θυμάται, από τη συνάντησή τους με τον Αχιλλέα, μια φράση που βοηθάει πολύ την προσπάθεια τους να πάρουν πίσω τη ακτοπλοϊκή γραμμή. Ο Γεράσιμος τηλεφωνεί στο κατάλληλο πρόσωπο και, τελικά, βρίσκει τη λύση. Η Κλειώ μαθαίνει ότι ο Πέτρος βοήθησε τον πατέρα της και αλλάζει στάση απέναντί του.

Η Δέσποινα ψάχνει στο σπίτι, βρίσκει το κρυμμένο πακέτο και αποφασίζει να το ανοίξει. Ο Μιχάλης επισκέπτεται μαζί με την Μάνια ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να κάνει δώρο στη Φωτεινή μια περιποίηση σε spa. Ο Στέφανος, που εκείνη την ώρα περνάει από έξω, τους βλέπει από μακριά και βγάζει άλλο συμπέρασμα…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *