Ο Παράδεισος των κυριών 29-30: Ο Ντίνος κάνει κινήσεις απελπισίας!

Ο Παράδεισος των κυριών 29-30: Ο Ντίνος κάνει κινήσεις απελπισίας!

Ο Παράδεισος των κυριών 29-30: Ο Ντίνος κάνει κινήσεις απελπισίας!

Η Ζηνοβία βλέποντάς τον να είναι στο χείλος της καταστροφής, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της…. Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών. Τα επεισόδια 29-30 που θα προβληθούν 7 και 8 Νοεμβρίου αντίστοιχα.Ο Παράδεισος των κυριών 29-30: Ο Ντίνος κάνει κινήσεις απελπισίας!

Παράδεισος των Κυριών

Ένας καυγάς ξεσπά στο σπίτι του Μάρκου που φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η επίσκεψη του Σωτήρη στο σπίτι της Ματούλας επιφυλάσσει εκπλήξεις και στους δύο, την ώρα που η παρουσία της Δάφνης στον Παράδεισο θα ταράξει την Γεωργία όσο τίποτε άλλο. Παράλληλα, οι πιέσεις του Χριστόφορου και της Βικτώριας για να μάθουν τον λόγο που διαλύθηκε ο αρραβώνας, αναγκάζουν την Αμαλία να φανεί αποφασιστική.

Παράδεισος των Κυριών: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 25-28

Ο Παράδεισος των κυριών 7/11 Επεισόδιο 29
Επεισόδιο 29:
Ο Ντίνος αποφασισμένος να σώσει τον Παράδεισο κάνει κινήσεις απελπισίας. Η Ζηνοβία βλέποντάς τον να είναι στο χείλος της καταστροφής, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Άγης συναντά εμπόδια από παντού σε σχέση με τη Γεωργία και αυτό τον πεισμώνει ακόμη περισσότερο, να την κατακτήσει. Η Αμαλία προσπαθεί να αλλάξει σελίδα ψάχνοντας για δουλειά, αλλά βρίσκει κάτι ακόμα καλύτερο.

Η Μιράντα μαθαίνοντας τα νέα για τον αστυνόμο Θανάση, φοβούμενη για την ασφάλεια της κυρίας Ματούλας, της προτείνει να πάει να μείνει μαζί της. Πόσο θα στοιχήσει στη Ματούλα, η απόρριψη αυτής της πρότασης;

 

Ο Παράδεισος των κυριών 8/11 Επεισόδιο 30
Επεισόδιο 30:
Η Αμαλία προσφέρει βοήθεια στον Ντίνο αλλά εκείνος δεν τη δέχεται. Η Μιράντα βοηθάει τη Ματούλα βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο και ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος που φοβάται ότι θα του στοιχίσει πολύ ακριβά. Η Βικτώρια πιέζει τον Θανάση να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο, ο οποίος παίρνει μια απόφαση που βάζει τους κοντινούς του ανθρώπους σε ανησυχία.

Ένας καυγάς ξεσπά στο σπίτι του Μάρκου που φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια και ενώ η εμπιστοσύνη της Γεωργίας στο πρόσωπό του Άγη έχει κλονιστεί πολύ σοβαρά, η Δάφνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί μαζί του και υποκύπτει στον εκβιασμό που της κάνει ο Άγης.

 

πηγή

Ο Παράδεισος των κυριών 31-32: Η Μιράντα εγκλωβισμένη στο σπίτι του Θανάση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *