Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ παραδέχεται επιτέλους τον έρωτα της για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ παραδέχεται επιτέλους τον έρωτα της για τον ΠέτροΚι όμως πολύ σύντομα μια αναπάντεχη εξέλιξη θα ταράξει τους φανατικούς τηλεθεατές της δραματικής σειράς του MEGA! Ο λόγος για την μοναχή Ελισάβετ και τον Πέτρο, με την ηρωίδα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Μαύρο Ρόδο, να παραδέχεται στην μοναχή Αυξεντία, τον έρωτά της για τον Πέτρο.Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ παραδέχεται επιτέλους τον έρωτα της για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο

Η Ελισάβετ παραδέχεται την αλήθεια στο Μαύρο Ρόδο

Η Ελισάβετ αλλάζει και το μυαλό της είναι κολλημένο στον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος όπως φαίνεται της έχει πάρει για τα καλά τα μυαλά. Μπορεί οι δυο τους για ένα μικρό χρονικό διάστημα να χωριστούν λόγω το ότι ο Πέτρος θα επιστρέψει στις δουλειές του στην Πάτρα, το μυαλό του όμως θα είναι κολλημένο σε αυτήν και αντίστοιχα της νεαρής δόκιμης σε αυτόν.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Νεκρή η Αλεξία – Ποιος την σκοτώνει;

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ παραδέχεται επιτέλους τον έρωτα της για τον Πέτρο

Ο Πέτρος με το που είδε την Ελισάβετ, κόλλησε και την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Τελικά το στοίχημα δεν ήταν μόνο για να κάνει επίδειξη στους φίλους του καθώς όπως είδαμε κόλλησε άσχημα μαζί της. Η ίδια στην αρχή φανερά διστακτική προσπάθησε να τον αποτρέψει να την πλησιάσει, όμως μέσα της η καρδιά της τον θέλει. Μάλιστα, σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Μαύρο Ρόδο, η δόκιμη μοναχή Ελισάβετ θα κάνει κάτι ανήκουστο καθώς θα παραδεχτεί σε μοναχή του μοναστηριού τα αισθήματά της για τον Πέτρο…..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *