Η Γη της Ελιάς – Τελεσίγραφο στον Στάθη: «Ή αυτή ή εγώ»

Η Γη της Ελιάς – Τελεσίγραφο στον Στάθη: «Ή αυτή ή εγώ»

Η σχέση της Εύας και του Στάθη κλονίζεται στη «Γη της Ελιάς» και το ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού. Τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει κι οι εντάσεις μέρα με τη μέρα αυξάνονται αντί να μειώνονται.Η Γη της Ελιάς – Τελεσίγραφο στον Στάθη: «Ή αυτή ή εγώ»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Εύα έχει βαρεθεί τη συμπεριφορά του Στάθη, ο οποίος πλέον κρατά μία πολύ απόμακρη στάση απέναντί της. Η πολιτικός μηχανικός, άλλωστε, έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο Στάθης είναι ακόμα ερωτευμένος με την Ιουλία και δεν την έχει ξεπεράσει ακόμη.Η Γη της Ελιάς – Τελεσίγραφο στον Στάθη: «Ή αυτή ή εγώ»

Οι σκηνές ζηλοτυπίας της Εύας προκάλεσαν εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι και ο Στάθης ξενέρωσε με τη συμπεριφορά της συντρόφου του. Δεν άργησαν να ξυπνήσουν όλες οι αναμνήσεις που είχε με την Ιουλία κι έκτοτε τα συναισθήματά του έχουν έρθει ξανά στην επιφάνεια.

Ο Στάθης συναντά κρυφά την Ιουλία και προσπαθεί να την διεκδικήσει ξανά. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Εύα τους έχει πετύχει μαζί. Έτσι, αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και ζητά από τον Στάθη να διαλέξει.

«Ή εγώ ή αυτή!», λέει η Εύα στον Στάθη και το ζευγάρι έρχεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, στη «Γη της Ελιάς». Ο Καπερνάρος πλέον δεν θέλει να δώσει άλλη ευκαιρία στη σχέση του με την Εύα κι έτσι το μοιραίο δε θα αργήσει να γίνει. Πώς θα αντιδράσει η πολιτικός μηχανικός; Η συνέχεια επί της οθόνης!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση