Σασμός: Ο Παύλος σταματάει τον γάμο του Μαθιού

Σασμός: Ο Παύλος σταματάει τον γάμο του ΜαθιούΜετά από συνεχείς περιπέτειες και αμέτρητα προβλήματα, ήρθε η ώρα για τον Μαθιό και τη Βασιλική να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ούτε αυτή τη φορά όμως θα κυλήσουν ομαλά τα πράγματα στον Σασμό, με τον Παύλο Βρουλάκη να κάνει την εμφάνιση του στον γάμο!

ΣΑΣΜΟΣ

Ο Μαθιός κρατάει σφιχτά το χέρι της Βασιλικής καθώς τίποτα πλέον δεν μπορεί να μπει ανάμεσα τους. Σε λίγα λεπτά θα είναι και επίσημα ζευγάρι, με την Καλλιόπη να καμαρώνει , γεμάτη ευτυχία, με τη χαρά του γιου της.

Η χαρά όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο πλέον απρόσκλητος επισκέπτης κάνει την εμφάνιση του, σκορπώντας πανικό σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ο Παύλος εμφανίζεται ξαφνικά στην εκκλησία, κάνοντας την μουσική να κλείσει αλλά και τους καλεσμένους να παγώσουν.

Σασμός Spoiler: Νεκρός ο Σταύρος – Ποιος τον σκοτώνει;

Σασμός: Ο Παύλος σταματάει τον γάμο του Μαθιού

Ο Μαθιός παίρνει τον λόγο και του λέει ότι είναι ανεπιθύμητος και καλά θα κάνει να φύγει άμεσα από την εκκλησία. Ο Παύλος όμως του αποκρίνεται πως πέρασε απλά για να ευχηθεί και όχι για να δημιουργήσει πρόβλημα. Ο γάμος εν τέλει θα συνεχιστεί, παρά την ταραχή που προκάλεσε η παρουσία του Παύλου Βρουλάκη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση