Θρίλερ με τον θάνατο Αρχιμανδρίτη στην Κυψέλη – Βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του

Θρίλερ με τον θάνατο Αρχιμανδρίτη στην Κυψέλη - Βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά τουΝεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα στο σπίτι του στην Πλατεία Αμερικής ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου, πάτερ Χρυσόστομος Λεβογιάννης

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Αρχιμανδρίτης βρέθηκε απαγχονισμένος. Τα πρώτα στοιχεία έδειχναν πως πρόκειται για αυτοκτονία όμως η εξέταση από τον ιατροδικαστή άλλαξε τα δεδομένα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ευρήματα τα οποία έχουν εντοπιστεί αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήταν κρεμασμένο το θύμα αφήνουν υπόνοιες πως ενδεχομένως να πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Διαβάστε Επίσης  Καμμένος: Ενέδρα με εντολή Ερντογάν η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όπου διερευνά τις συνθήκες θανάτου του Αρχιμανδρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekklisiaonline.gr ο ιερέας είναι 63 ετών ενώ η μητέρα του και ο αδερφός του, οι οποίοι ζουν στο Άργος ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν.

Να σημειωθεί ότι ο πάτερ Χρυσόστομος Λεβογιάννης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης  Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *