Η Γη της Ελιάς: Χωρίς επεισόδιο την Τετάρτη 26/10 – Γιατί;

Η Γη της Ελιάς: Χωρίς επεισόδιο την Τετάρτη 26/10 – Γιατί;Το επεισόδιο της Τετάρτης 26/10 δε θα προβληθεί, με την αγωνία των τηλεθεατών να εκτοξεύεται για τις εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Οι τηλεθεατές θα κάτσουν στον καναπέ τους, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Champions League, στις 21:30 το βράδυ (Άγιαξ – Λίβερπουλ). Έτσι, το επεισόδιο της Τετάρτης 26/10, θα μεταφερθεί την Πέμπτη, την ίδια ώρα, με την γη της ελιάς να παίρνει ξανά θέση στο πρόγραμμα, κανονικά ως την Κυριακή.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης;

Στην Αρεόπολη επικρατεί αναστάτωση μετά τις συλλήψεις του εγκληματικού κυκλώματος που σκότωνε κοπέλες. Ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω απ΄ αυτή την αποτρόπαια ιστορία.

Η γη της ελιάς: έτσι ξανασμίγουν Ιουλία και Στάθης

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη στη γενική συνέλευση απαιτεί να αντικατασταθεί ο Ισίδωρος και να αναλάβει η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης. Οι αντιρρήσεις απ΄ όλους θα είναι σφοδρές, ενώ ο Ισίδωρος, με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας, εκβιάσει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει.

Ο Δημοσθένης θέτει τον Στάθη εκτός ψηφοδελτίου, λόγω διάστασης απόψεων. Η Ιουλία κάνει κάποιες κινήσεις για τη διαχείριση της περιουσίας του Ιάκωβου και παίρνει μία απόφαση, η οποία θα συγκινήσει πολύ τον Στάθη και θα γίνει η αφορμή ώστε οι δυο τους να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση