Παγιδευμένοι: Το διαζύγιο – βόμβα κι ένα πλαστό πτυχίο Νομικής

Παγιδευμένοι: Το διαζύγιο – βόμβα κι ένα πλαστό πτυχίο ΝομικήςΟι εξελίξεις που έρχονται αναμένεται να μας κόψουν την ανάσα. Ένα διαζύγιο βόμβα κι ένα πλαστό πτυχίο θα απασχολήσουν αρκετά τους τηλεθεατές, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Παγιδευμένοι”.

Παγιδευμένοι

Οι νέες κι επικίνδυνες περιπέτειες ξεκινούν, από την φυλάκιση του Άγγελου. Ο δολοφόνος της Μυρτώς αρνείται να δεχτεί την καταδίκη του και ορκίζεται πως θα τους εκδικηθεί όλους, με τον χειρότερο τρόπο!

Έτοιμος να διαλύσει την οικογένεια Ροδίτη, αλλά και την δική του, τα βάζει με τον πατέρα του, καταστρέφοντας την καριέρα του! Ζητά την βοήθεια της θείας του, η οποία τον επισκέπτεται στη φυλακή κι υπόσχεται να βάλει ένα τέλος στη δύναμη του Αλέκου Χατζή!

Παγιδευμένοι: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 24 και 25/10

Η θεία του Άγγελου γνωρίζει πολύ καλά πως ο Αλέκος δεν πήρε ποτέ του πτυχίο από τη Νομική Σχολή! Αντιθέτως, έβαλε τα μέσα που είχε ανέκαθεν να φτιάξουν ένα πλαστό πτυχίο, το οποίο -φυσικά- του άνοιξε πάρα πολλές πόρτες..

Ο Αλέκος γίνεται έξαλλος με αυτή την εξέλιξη. Συνειδητοποιεί πως ο γιος του δεν έχει όρια και πως είναι διατεθειμένος να κλείσει και τον ίδιο στη φυλακή! Η οικογένεια Χατζή τρέμει πως όλα θα τιναχθούν στον αέρα.

Εκτός από τον Αλέκο και το πλαστό του πτυχίο, σειρά έχει ένα διαζύγιο – φωτιά, το οποίο πληγώνει ορισμένους πρωταγωνιστές της σειράς “Παγιδευμένοι”. Η Άννα δίνει στον Δημήτρη το υπογεγραμμένο χαρτί του διαζυγίου τους, τονίζοντας πως δεν υπάρχει γυρισμός. Όσο κι αν εκείνος πληγώνεται, υπογράφει το χαρτί, χωρίς να της το δείχνει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *