Η Γη της Ελιάς – Ο Κουράκος κάνει σκηνή στην Ευτυχία: «Είσαι ξανά με τον Αποστόλη;»

Η Γη της Ελιάς – Ο Κουράκος κάνει σκηνή στην Ευτυχία: «Είσαι ξανά με τον Αποστόλη;»Ο Κουράκος πετυχαίνει την Ευτυχία στο καφενείο και αποφασίζει να την ρωτήσει με θάρρος για τη σχέση της με τον Αποστόλη, στην γη της ελιάς. Φαίνεται πως ο αστυνόμος είδε το πρώην ζευγάρι πολύ κοντά κι ένιωσε μέσα του μεγάλη ζήλια…Η Γη της Ελιάς – Ο Κουράκος κάνει σκηνή στην Ευτυχία: «Είσαι ξανά με τον Αποστόλη;»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο έρωτάς του για την Ιουλία έχει σβήσει. Όσο κι αν η επανασύνδεση αυτή πληγώνει την Ευτυχία, εκείνη συνεχίζει να βρίσκεται κοντά του και να επιδιώκει τις συναντήσεις τους. Μόνο που ο Κουράκος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη!

Αποφασισμένος να πάρει αυτό που θέλει, πλησιάζει την Ευτυχία και την ρωτά στα ίσα: «Είσαι ξανά με τον πρώην σου;». Η Ευτυχία τότε χαμογελά και του εξηγεί πως κάνει παρέα με τον Αποστόλη, επειδή είναι κολλητή της η αδελφή του, η Άννα.

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά και αμετάκλητα

Η ζήλια του αυτή ξυπνά μέσα της το έντονο συναίσθημα της ελπίδας. Ο Κουράκος, βλέποντας τον Αποστόλη με την Ευτυχία, συνειδητοποιεί πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της, στην γη της ελιάς. Ήρθε η στιγμή να πάρουν οι δυο τους κάποιες σημαντικές αποφάσεις..Η Γη της Ελιάς – Ο Κουράκος κάνει σκηνή στην Ευτυχία: «Είσαι ξανά με τον Αποστόλη;»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *