Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά και αμετάκλητα

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά και αμετάκλητα

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά και αμετάκλητα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά και αμετάκλητα

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

H παλιά φλόγα ανάμεσα στο Στάθη και την Ιουλία σιγοκαίει ακόμα, την ώρα που o Κουράκος δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την έλξη που νιώθει για την Ευτυχία και προσπαθεί να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του με την Ιουλία. Ομως όπως βλέπει αυτό δεν γίνεται. Και δυσκολεύεται πάρα πολύ να συνηπάρξει με την Ιουλία. Το ίδιο συναίσθημα νιώθει και η Ιουλία που ποτέ δεν έχει ξεπεράσει το Στάθη.

Η Γη της Ελιάς – Το γράμμα του Ιάκωβου στην Ιουλία: «Μη μου κρατάς κακία»

Ο Γιώργης έχει πολλές σκοτούρες με τα προσωπικά του. Η Ιουλία μπορεί τελικά να τον έπεισε να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους αλλά το μυαλό του δεν φεύγει από την Ευτυχία. Η οποία καθόλου δεν έχει ευχαριστηθεί από τις εξελίξεις. Και είναι πολύ στεναχωρημένη.

Ο Κουράκος κάνει μια κουβέντα με την Ιουλία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για να φτιάξουν τη σχέση και το γάμο τους… Ο οριστικός χωρισμός τους είναι προ των πυλών όπως όλα δείχνουν…Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά και αμετάκλητα

Η γη της ελιάς: Τυφώνας εξελίξεων με Βρεττάκους-Αντιγόνη στο επίκεντρο

Μετά από αυτή την κουβέντα είναι πολύ δύσκολο να τα ξαναβρούνε ο Κουράκος μαζί με την Ιουλία και μετά από ένα πολύ σημαντικό γεγονός η Ιουλία με τον Κουράκο θα χωρίσουνε οριστικά και αμετάκλητα.

πηγή

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 41 έως 45: Η Σύλβια τα φέρνει όλα τούμπα!

Έρωτας Φυγάς 32-33-34: Η Μαργέτα εγκλωβίζει την Αλεξάνδρα!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια 25,26,27,28

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *