Έρωτας Φυγάς 32-33-34: Η Μαργέτα εγκλωβίζει την Αλεξάνδρα!

Έρωτας Φυγάς 32-33-34: Η Μαργέτα εγκλωβίζει την Αλεξάνδρα!Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα μετά την ιατρική φροντίδα του Μιχάλη είναι καλύτερα, μα κλεισμένη στο δωμάτιό της… Έρωτας Φυγάς 32-33-34: Η Μαργέτα εγκλωβίζει την Αλεξάνδρα!

Έρωτας φυγάς

Έρωτας Φυγάς επεισόδια 32-33-34
Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος ζητάει από τη Ρηνιώ να πει στην Αλεξάνδρα πως θέλει να την δει.. Διαβάστε πρώτοι όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη δραματική σειρά του OPEN Έρωτας Φυγάς…

Παρακάτω τα επεισόδια 32, 33 και 34 που θα προβληθούν 2, 3 και 4 Νοέμβρη αντίστοιχα…

 

Έρωτας Φυγάς 2/11 Επεισόδιο 32
Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022
Η Αλεξάνδρα μετά την ιατρική φροντίδα του Μιχάλη είναι καλύτερα, μα κλεισμένη στο δωμάτιό της. Συγκρούεται με τη Μαργέτα, όταν της λέει πως θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια για το παιδί στον Ιάσονα και να φύγει. Η Μαργέτα την απειλεί και την εγκλωβίζει. Χάνει και την υποστήριξη του Μιχάλη κι αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Θα το παίξει μετανιωμένη κι ερωτευμένη στον Ιάσονα. Απ’ την άλλη ο Ιάσονας κι ο Φίλιππος θεωρούν πως ανακάλυψαν πού μένει ο Μάρκος, για να τον βγάλουν απ’ τη μέση.

 

Έρωτας φυγάς: ο Ιάσονας αρπάζει το μωρό της Αλεξάνδρας!

 

Έρωτας Φυγάς 3/11 Επεισόδιο 33
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022
Ο Μάρκος ζητάει από τη Ρηνιώ να πει στην Αλεξάνδρα πως θέλει να την δει. Η Αλεξάνδρα δίνει στη Ρηνιώ ένα σημείωμα για τον Μάρκο που του λέει πού να συναντηθούν. Το σημείωμα το διαβάζει η Γεωργία, τα καρφώνει όλα στον Στρατή κι εκείνος ειδοποιεί τον Ιάσονα.

Ο Ιάσονας έξαλλος απειλεί την Ρηνιώ πως αν δεν τον βοηθήσει θα σκοτώσει τον Στρατή και την Γεωργία. Η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται για το ραντεβού με τον Μάρκο, αλλά ο Ιάσονας την κλειδώνει στο δωμάτιο. Ο Μάρκος πηγαίνει στο ραντεβού κι αντί για την Αλεξάνδρα βρίσκει μπροστά του τον Ιάσονα…

 

Έρωτας Φυγάς 4/11 Επεισόδιο 34
Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022
Ο Μάρκος, για άλλη μια φορά, σώζεται από το Στέφανο ενώ η Μαργέτα είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Ιάσoνας παίρνει το μωρό από την Αλεξάνδρα και ζητάει από την Ελπίδα να το φροντίσει!

Ο Μιχάλης προωθεί τη διαδικασία του διαζυγίου, ενώ ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη.Έρωτας Φυγάς 32-33-34: Η Μαργέτα εγκλωβίζει την Αλεξάνδρα!

 

πηγή

Έρωτας Φυγάς 25-26: Ο Ιάσονας τους βάζει φωτιά και τους καταστρέφει!

Έρωτας Φυγάς 27-28-29: η Αλεξάνδρα χάνει το μωρό και τρελένεται

Έρωτας Φυγάς 30-31: Ο Μάρκος γίνεται ο νέος άρχοντας στο Κιάρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *