Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός της 28ης Οκτωβρίου – Εως 29 βαθμοί την Τρίτη, οι περιοχές

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός της 28ης Οκτωβρίου - Εως 29 βαθμοί την Τρίτη, οι περιοχές«Καλοκαίρι» προ των πυλών και χωρίς βροχή. Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Ζέστη από το Σάββατο και χωρίς βροχή έως τα τέλη του μήνα προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Ειδικότερα, από το πρωί θα έχουμε λιακάδα σε όλη την χώρα και λίγα σύννεφα στην Κρήτη. Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε ήλιο παντού και το βράδυ ξαστεριά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ και από το μεσημέρι και μετά θα πέσουν σταδιακά. Η θερμοκρασία αναμένεται στους 23 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός της 28ης Οκτωβρίου – Εως 29 βαθμοί την Τρίτη, οι περιοχές

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα 04 Μαΐου τιμάται η Αγία Πελαγία

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και οι άνεμοι το πρωί θα είναι ενισχυμένοι και από το μεσημέρι θα πέσουν. Η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη το πρωί θα έχουμε τοπικές ομίχλες και από το μεσημέρι θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς.

Την Κυριακή κάποιες αραιές συννεφιές θα κινηθούν από βορρά προς νότο και οι άνεμοι θα γίνουν δυτικοί. Η θερμοκρασία στους 28 βαθμούς στην ενδοχώρα. Στους 22 στο Αιγαίο.

Τη Δευτέρα δεν θα υπάρχει κάποια αξιόλογη αλλαγή του καιρού και η θερμοκρασία θα φτάσει στο εσωτερικό της χώρας στους 26 βαθμούς.

Διαβάστε Επίσης  Σύνταξη στα 60 με 35ετία σε ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ από τα πλασματικά έτη

Την Τρίτη επίσης ηλιοφάνεια παντού και νέα εξασθένιση των ανέμων. Η θερμοκρασία θα ανέβει και πάλι η θερμοκρασία και θα φτάσει τους 29 στα ηπειρωτικά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα ιδιαίτερα ζεστός σε κάποιες περιοχές με την θερμοκρασία στους 27 βαθμούς

Πάντως κατά τον Σάκη Αρναούτογλου μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου δεν θα έχουμε βροχές, ενώ και την 28η Οκτωβρίου ο υδράργυρος θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός της 28ης Οκτωβρίου – Εως 29 βαθμοί την Τρίτη, οι περιοχές

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *