Ο καιρός σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Ο καιρός σήμερα Σάββατο 22 ΟκτωβρίουΠολύ καλές καιρικές συνθήκες το Σάββατο. Η πρόγνωση του meteo.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με το meteo, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με λίγες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.Ο καιρός σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 22, στην Ήπειρο από 5 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 24-25 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 24 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 10 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Επίσης  Μαργαρίτα Θεοδωράκη – «Δεν ξέρω αν θα πάω στο μνημόσυνο του πατέρα μου»

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός της 28ης Οκτωβρίου – Εως 29 βαθμοί την Τρίτη, οι περιοχές

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

Αττική
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, αλλά προοδευτικά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς.

Διαβάστε Επίσης  XANIA«Πάνε για ρακές με τα κουμπούρια»: Καζάνι που βράζει η κατάσταση στην Κρήτη με αφορμή τον «Σασμό»

Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.Ο καιρός σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *