Άγρια Γη: ο Στέφανος δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή…

Άγρια Γη: ο Θωμάς πιέζει την Αθηνά να μην αποκαλύψει το μυστικό του που ξέρει από το παρελθόν. Όμως εκείνη διαφωνεί μαζί του και του τονίζει πως ο Στέφανος πρέπει να μάθει την αλήθεια για την υιοθεσία του… Άγρια Γη: ο Στέφανος δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή…

Άγρια Γη

Άγρια Γη: ο Στέφανος είναι υιοθετημένος

Ο Θωμάς γνωρίζει πως αν συμβεί αυτό πολλά μυστικά θα έρθουν στο φως που δεν πρέπει. Βέβαια, αυτό που αγνοούν όλοι είναι πως ο Άρης, που έχει επιστρέψει με άλλη ταυτότητα στην Άγρια Πλαγιά, είναι ο αδελφός του Στέφανου.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η δημοσίευση φωτογραφιών της Όλγας με τον Γιώργο τη στρέφει κατά του Αντώνη, θεωρώντας πως εκείνος βρίσκεται από πίσω, μέχρι που μαθαίνει ποιος είναι ο υπεύθυνος κι ένα νέο μέτωπο ανοίγει για εκείνη.

Από την άλλη, ο Γιώργος διαπιστώνει πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Όλγα, αφού το σχέδιό του να την εκθέσει αποτυγχάνει. Λίγο μετά, νέα δημοσιεύματα έρχονται στο φως, ανάμεσά τους και μία φωτογραφία της Όλγας με τον Γιώργο σε τρυφερό ενσταντανέ.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: To βίντεο φωτιά που άφησε πίσω ο Άγγελος

Ύστερα από αυτό, ο Αντώνης έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με την Όλγα. Ταυτόχρονα, ο Άρης βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς δεν μπορεί να πει στην Ελπίδα την αλήθεια, ενώ η τελευταία τού ζητάει να μείνει μακριά της.

Η Όλγα βλέπει να ανοίγουν όλο και περισσότερα μέτωπα εναντίον της, καθώς ο Λουκάς τής λέει πως έχει αποδείξεις πως αυτή παγίδεψε την αδελφή της. Ακόμη, ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα να βρει τη μνήμη της, χωρίς να ξέρει, βέβαια, πως η Όλγα έχει σοβαρούς λόγους να μην το θέλει αυτό.

Στη συνέχεια, μάλιστα, η γυναίκα παραπλανά τη Μυρτώ με ψεύτικα στοιχεία για το παρελθόν. Οι μέρες περνούν και η εμπλοκή του Λουκά στο ατύχημα του Αντώνη αποκαλύπτεται και η Όλγα το μαθαίνει. Κι ενώ ο Λουκάς είναι έτοιμος να κατηγορήσει τη γυναίκα για την παγίδα που έστησε στη Ρόζα, εκείνη τον προλαβαίνει εκβιάζοντάς τον.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Κουράκο και Στάθη – Ο Πότης σε αδιέξοδο

Από την άλλη, ο Γιώργος νιώθει προδομένος από τη συμπεριφορά της Όλγας και αποφασίζει να στραφεί εναντίον της. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης τής ζητάει διαζύγιο και λίγο μετά η γυναίκαι εκδηλώνεται ερωτικά στον Άρη. Ο τελευταίος προσπαθεί να την αποφύγει, ενώ παράλληλα εκείνη του αναθέτει να διαρρήξει το σπίτι του Γιώργου, θέλοντας να καταστρέψει στοιχεία εις βάρας της.

Οι ώρες περνούν και η Ελπίδα από τη μία αισιοδοξεί για την υγεία του Κωστή και από την άλλη μελαγχολεί, καθώς απομακρύνεται κι άλλο από τον Άρη. Ταυτόχρονα, ο Στέφανος βρίσκεται δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *