Κρήτη: 34χρονη πέθανε ξαφνικά μπροστά στον σύζυγο και τα παιδιά τους

Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος μιας 34χρονης γυναίκας και μητέρας δύο παιδιών στην Κρήτη. Πέθανε μέσα στο ξενοδοχείο όπου βρισκόνταν οικογενειακώς στην Αθήνα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν ανιψιά του Περιφερειακού Συμβούλου Χανίων και προέδρου του ΟΑΚ, Λευτέρη Κοπάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με το σύζυγό της και τα παιδιά τους, όταν ξαφνικά έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθεί

Πρόκειται για τη Νικολέτα Κοπάση η όποια ήταν πολύ αγαπητή στην τοπική κοινωνία και από γνωστή οικογένεια αφού ήταν δισέγγονη του οικοδεσπότη του φιλέλληνα Μιχαήλ Δέφνερ στην Αράδαινα Σφακίων. Έχοντας σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, ήταν αυτή που αναλάμβανε τον συντονισμό της εκδήλωσης για τον περιηγητή των Σφακίων η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο στα Χανιά.

Επίσης, ήταν εγγονή του Σφακιανού αντιστασιακού Νίκου Κοπάση, βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το 2021 μαζί με την επίσης εγγονή του αντιστασιακού, Νίκη Κοπάση είχαν κάνει αναφορά και είχαν αναγνώσει αποσπάσματα σε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου, προσωπογραφία-λεύκωμα, που αποτελεί αυτοβιογραφία του Σφακιανού βετεράνου του Β Π.Π.

Διαβάστε Επίσης  Βρέθηκε το αγροτικό όχημα του 61χρονου που αγνοείται στην Κρήτη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *