Η γη της ελιάς: Ποιος είναι ο Σίμος που φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων;

Η γη της ελιάς: Ποιος είναι ο Σίμος που φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων;Η γη της ελιάς: Ποιος είναι ο Σίμος που φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων;

 

Η γη της ελιάς, όλα όσα θα δούμε στο 28ο επεισόδιο της σειράς:

Σε συνέχεια από το προηγούμενο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε τον Φίλιππο να καταδιώκει με το αυτοκίνητό του τους δυο κακοποιούς και να τους πυροβολεί τα λάστιχα με την καραμπίνα του. Το αυτοκίνητο ακινητοποιείται και ο Φίλιππος κατεβαίνει με την καραμπίνα ενώ καταφτάνει και η αστυνομία και τους συλλαμβάνει.

 

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

 

Η γη της ελιάς: τα νέα για την Κατερίνα κυκλοφορούν και ο Δημοσθένης είναι έξαλλος

Αργότερα στην ανάκριση ο Κουράκος προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες:«Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να δεις δικηγόρο. Εγώ θα σου πω πώς έχουν τα πράγματα και μετά εσύ αποφασίζεις.

Πέρα από τους μάρτυρες, την οικογένεια Στεφανέα, έχουμε και το κινητό σου που έχει πεντακόσιες κλήσεις από και προς την Κατερίνα Μουσούρου και άλλα τόσα μηνύματα. Ξέρουμε ότι μαζί στήσατε την απάτη και την απαγωγή. Αργά, ή γρήγορα θα την συλλάβουμε κι αυτή.

 

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Μία εξαφάνιση τα ανατρέπει όλα

Συνήθως όποιος μιλήσει πρώτος, αυτός έχει και το πλεονέκτημα της συνεργασίας. Τι θα πει αυτό; Πάρα πολλά. Αυτός που θα συνεργαστεί μπορεί να φάει μέχρι και τα μισά χρόνια από ‘όσα θα φάνε οι άλλοι. Τι λες; Θα βοηθήσεις εμάς και βασικά τον εαυτό σου;»

 

Στο σπίτι του Δημοσθένη ο Στάθης λέει πως θα πάει στην Ισπανία να δει τον Στέφανο και την Ελένη. Δημοσθένης, Ασπασία, Φίλιππος και Βασιλική θα πάνε και αυτοί.

Αργότερα τα νέα για την Κατερίνα κυκλοφορούν και ο Δημοσθένης είναι έξαλλος με την Ασπασία που τον έπεισε να κάνει την μεγάλη δωρεά:«Έδωσα τα ωραία μου λεφτάκια σε αυτή την απατεώνισσα, που μόνο άρρωστη δεν ήταν!

Ο Βρεττάκος μια ζωή θύμα ήταν! Τώρα με πιάσανε κι εμένα κότσο και ξέρεις ότι δεν έχω χειρότερο! Αν αρχίσουν και μας τα μασάνε δεξιά κι αριστερά, θα μείνουμε στον άσσο! Αν με ξανα-επηρεάσεις σε τέτοια θέματα, μαύρο φίδι που σε έφαγε! Κι αυτή η Χάιδω, τόσο αφελής ρε παιδάκι μου; Να μην ελέγξει πρώτα; Θα μου δώσει τα λεφτά από την τσέπη της, δεν με νοιάζει!»

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ποιος είναι ο «Αμερικάνος» που ομολογεί τον φόνο του Στεφανή;

 

Το βράδυ η Ράινα λέει το Ναι στην πρόταση του αφεντικού να κοιμάται με πελάτες επί πληρωμή.

Η Μυρτάλη κοιμάται με τον Χρήστο στο σπίτι της ενώ ο Αλέξης χαλάει πάλι την κλειδαριά από την πίσω πόρτα του σπιτιού και ξαναμπαίνει μέσα… Μπαίνει μέσα στην κρεβατοκάμαρα, κάθεται σε μια καρέκλα, τους παρακολουθεί την ώρα που κοιμούνται.

Την επόμενη ημέρα η Ευτυχία βλεπει τον Κουράκο με την Ιουλία μαζί και τα βλέμματά τους συναντιούνται. Στο τμήμα ο Γιώργης καταφέρνει και λυγίζει τον έναν κακοποιό:«Όλα τα σχεδίασε η Κατερίνα Μουσούρου με τον Κεραμέα, τον γκόμενο της.

Εγώ είμαι φίλος τους…» Λίγο αργότερα μαθαίνουμε και ποιός φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων:«Έχω νέα για τον Σίμο Γκοτσάκο! Διαπιστώσαμε ότι όντως αυτός φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων!»

Η Εύα πετυχαίνει από μακριά τον Στάθη και την Ιουλία να μιλάνε στον δρόμο. Αυτή του χαμογελάει, αυτός της φτιάχνει ένα τσουλούφι από τα μαλλιά… δεν την βλέπουν! Η Εύα άναυδη βουρκώνει…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *