Σασμός: Σπαρακτικός αποχαιρετισμός – Η Βασιλική στέλνει στη φυλακή τον Μαθιό

Σασμός: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Στέλλα βρίσκει ένα στοιχείο που θέτει σε αμφισβήτηση το άλλοθι του Φαρμάκη σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη. Από την άλλη, η Βασιλική επιστρέφει και στέλνει τον Μαθιό στη φυλακή…

Η εξαφάνιση της Βασιλικής τούς έχει αναστατώσει όλους και ειδικά τον Μαθιό. Ο τελευταίος είναι καταρρακωμένος και η Καλλιόπη με τον Αστέρη προσπαθούν να του συμπαρασταθούν. Όμως το μυαλό του είναι συνεχώς στην αγαπημένη του και θέλει να κάνει τα πάντα για να τη βρει. Όταν ο Νικηφόρος μαθαίνει για τη φυγή της μητέρας του, ταράζεται με αποτέλεσμα να αντιδρά απρόβλεπτα. Οι ώρες περνούν βασανιστικά για όλους και κάποια στιγμή η Στέλλα, σοκαρισμένη, ενημερώνει τον Μαθιό πως η Βασιλική, προτού εξαφανιστεί, της ζήτησε να παγώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Στο άκουσμα της είδησης, ο άντρας ξαφνιάζεται, ενώ η εξαφάνιση της Βασιλικής έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Ο Αστέρης αρχίζει και υποψιάζεται πως είναι πολύ πιθανό πίσω από την εξαφάνισή της να κρύβεται ο Φαρμάκης. Παράλληλα, ο Νικηφόρος παραμένει στο χωριό για να στηρίξει τον Μαθιό και κάποια στιγμή τού αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε με τη μητέρα του. Τότε ο Μαθιός νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπάς και η Καλλιόπη αγωνιούν για την τύχη και τη ζωή της Βασιλικής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μάρθα υποφέρει στα χέρια του Αλέξη

Μάλιστα, από το μυαλό τους περνούν μαύρες σκέψεις. Συγκεκριμένα, ότι η γυναίκα πάνω στην απελπισία της ίσως έδωσε τέλος στη ζωή της! Λίγο αργότερα, μια τυχαία συνάντηση με τον Νικολή οδηγεί τον Αστέρη στα ίχνη της Βασιλικής. Όταν ο νεαρός μαθαίνει ότι η τελευταία βρίσκεται στη Σητεία και συγκεκριμένα στο σπίτι της ξαδέλφης της, πηγαίνει αμέσως να τη βρει. Φτάνοντας λοιπόν εκεί, προσπαθεί να μάθει τι πραγματικά συνέβη και αποφάσισε να εξαφανιστεί.

Όμως η αντίδραση της Βασιλικής ξαφνιάζει τον Αστέρη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Στέλλα προσπαθεί να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για τη ζωή του Φαρμάκη. Κάποια στιγμή, ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο για τον άντρα! Η δικηγόρος διαβάζει ένα μήνυμα το οποίο θέτει σε αμφισβήτηση το άλλοθι του σχετικά με την ημέρα που ο Αντώνης δέχθηκε δολοφονική επίθεση. Τότε, αντιλαμβάνεται πως πίσω από όσα συνέβησαν κρύβεται ο Ευθύμης, γι’ αυτό και οι ανακρίσεις ξεκινούν ξανά. Ο κλοιός πλέον για τον Φαρμάκη στενεύει όλο και περισσότερο, αφού τα στοιχεία που συνεχίζει να συγκεντρώνει η Στέλλα είναι ικανά να τον ξεμπροστιάσουν και να βγάλουν στην επιφάνεια όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η εκδίκηση της Φιλαρέτης – Κρυφά ραντεβού με τον δολοφόνο

Λίγο αργότερα, η Βασιλική επιστρέφει στην Άνω Ποριά, γεγονός που πυροδοτεί μεγάλες εξελίξεις. Όταν ο Μαθιός τη βλέπει μπροστά του, θέλει να τη σφίξει στην αγκαλιά του. Όμως εκείνη έχει εντελώς διαφορετικές προθέσεις. Συγκεκριμένα, κοιτώντας τον στα μάτια, του λέει πως, αν θέλει να εξιλεωθεί και να ξεπλύνει το αίμα του Στεφανή από τα χέρια του, πρέπει να παραδοθεί στην Αστυνομία και να ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε. Μόλις ο Μαθιός συνειδητοποιεί τι του ζητάει να κάνει η αγαπημένη του, σοκάρεται.

Όμως η αγάπη του για εκείνη είναι τόσο μεγάλη, που της λέει πως, αν αυτός είναι μόνος τρόπος να τον συγχωρέσει, είναι πρόθυμος να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή! Άλλωστε, ακόμη μία φορά, της εξηγεί πως ό,τι έκανε το έκανε για να ζήσει εκείνη ευτυχισμένη και να την απαλλάξει από έναν άντρα που μόνο δυστυχία τής προκαλούσε.

Θέλοντας, λοιπόν, να κάνει πράξη την επιθυμία της Βασιλικής, ο Μαθιός αποχαιρετά με βαριά καρδιά την οικογένειά του, με την Καλλιόπη και τον Αστέρη να είναι απαρηγόρητοι. Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός από τα πρόσωπα που αγαπάει τον λυγίζει. Ωστόσο, παρόλο που η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη, ο Μαθιός δείχνει αποφασισμένος να παραδοθεί στις Αρχές και να ομολογήσει πως εκείνος δολοφόνησε τον Στεφανή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *