Η γη της ελιάς: Αποκάλυψη βόμβα για τον ρόλο της Ράινα!

Η γη της ελιάς: Αποκάλυψη βόμβα για τον ρόλο της Ράινα!Η γη της ελιάς: Αποκάλυψη βόμβα για τον ρόλο της Ράινα!

Το 31ο επεισόδιο επεισόδιο των ανατροπών, και όχι άδικα. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές θα διαδέχονται η μια την άλλη. Κάποιες υποθέσεις θα κορυφωθούν και κάποιες άλλες θα αρχίσουν. Μια από αυτές είναι η αποκάλυωη πως η Ράινα είναι αστυνομικός!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

 

Η γη της ελιάς: η Ράινα αποκαλύπτεται στο τέλος του επεισοδίου

Όλα θα ξεκινήσουν με την Ράινα να λέει το μαγάλο Ναι στο αφεντικό του κλάμπ. Έχει συμφωνήσει να περάσει ένα βράδυ με έναν πελάτη έναντι αμοιβής, 2000 ευρώ. Αργότερα θα την δούμε να ετοιμάζεται ενώ παράλληλα ο Σίμος, αυτός που φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων στα σναφ βιντεο, ξεκινάει με το αυτοκίνητό του για την βίλα. Πολύ πιο πίσω, αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα, μέσα σε ένα αμάξι, τον παρακολουθούν και ενημερώνουν τον Κουράκο…Η γη της ελιάς: Αποκάλυψη βόμβα για τον ρόλο της Ράινα!

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο αδίστακτος ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου

Η Ράινα φτάνει στη βίλα και αρχίζει η διαδικασία. Σε άλλο δωμάτιο υπάρχει και άλλος με υπολογιστή και κάνει μετάδοση live. Ο Σίμος είναι ήδη στο δωμάτιο με την Ράινα και το “παιχνίδι” έχει ήδη αρχίσει. Ο Σίμος κάθεται πάνω της κι αρχίζει να τη χαϊδεύει αισθησιακά στο πρόσωπο και τον λαιμό πάντα ντυμένος και πάντα με τη κουκούλα στο κεφάλι. Ο κάμεραμαν τραβάει. Ο Σίμος του κάνει νόημα να πλησιάσει. Μετά συνεχίζει να χαϊδεύει αισθησιακά τη Ράινα. Βγάζει μια λεπίδα και τη «χαϊδεύει» με τη λεπίδα. Πιέζει τη λεπίδα στο πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος. Εκείνη την στιγμή η πόρτα του σπιτιού σπάει και μπαίνει η αστυνομία. Ακινητοποιούν τον Σίμο, τον κάμεραμαν, το αφεντικό και τον χειριστή του υπολογιστή.

Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δεν είμαι ευτυχισμένη Στάθη»

Στη συνέχεια του επεισοδίου θα παρακολουθήσουμε τις άλλες παράλληλες υποθέσεις που τρέχουν αλλά στο τέλος θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη: Στο γραφείο του Κουράκου εμφανίζεται η Ράινα χωρίς την περούκα με στολή αστυνομικού: «Καλώς σας βρήκα! Υπαστυνόμος Δήμητρα Γιατράκου!»

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *