Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο αδίστακτος ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο αδίστακτος ρόλος του Ανδρέα ΓεωργίουΕίναι γεγονός πως ο Ανδρέας Γεωργίου δε θα έμενε καιρό εκτός της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Ο λόγος που δεν εμφανιζόταν τόσο καιρό στην ιστορία που σκηνοθετεί, είναι διότι -όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος- δεν έβρισκε τον κατάλληλο ρόλο που θα ταίριαζε σε εκείνον.Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο αδίστακτος ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η δεύτερη σεζόν ξεκίνησε με πολλές ανατροπές, συστήνοντάς μας καινούργια πρόσωπα που ήρθαν για να μείνουν. Ανάμεσα σε αυτά, θα δούμε και τον Ανδρέα Γεωργίου, σκηνοθέτη και βοηθό της Βάνας Δημητρίου.

Ποιος θα είναι ο ρόλος του και σε τι διαφέρει από όσα έχουμε παρακολουθήσει ως σήμερα; Θα είναι ένας καλός άνθρωπος που θα γίνει κομμάτι της Μάνης, ή ένας μαφιόζος του κυκλώματος;

Ο ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου

Κι όμως, ο Ανδρέας Γεωργίου για πρώτη φορά θα υποδυθεί έναν κακό άντρα, στην γη της ελιάς. Θα είναι στο αντίπαλο κύκλωμα, θα ενσαρκώσει τον άνθρωπο που θα πάει κόντρα στον Δημοσθένη Καπερνάρο, τον άνθρωπο που θα σκορπίσει τον τρόμο!

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο αδίστακτος ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου

Είναι αυτός που έκλεψε το δαχτυλίδι με το ορόσημο των Βρεττάκων; Ποια ήταν η σχέση του με τον γιο του Ιάκωβου και πως οδηγήθηκε ο “φίλος” του στον θάνατο; Ο νέος αυτός χαρακτήρας έρχεται με πολλά μυστικά..

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *