Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος το μεγάλο κεφάλι στο κύκλωμα ναρκωτικών

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος το μεγάλο κεφάλι στο κύκλωμα ναρκωτικώνΠαγιδευμένοι: Ο Σταύρος το μεγάλο κεφάλι στο κύκλωμα ναρκωτικών

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος το μεγάλο κεφάλι στο κύκλωμα ναρκωτικών.

Παγιδευμένοι

Αυτό είναι το μυστικό του Σταύρου. Μπορεί όλοι να ξέρουν ότι ο δολοφόνος είναι ο Άγγελος, όμως ότι προσπάθησε να καλύψει τον Αλέκο συνεχίζει να βαραίνουν τον Σταυρό οι αμφιβολίες.

Όταν ο Αντρέας ανακαλύπτει ότι εισαγγελέας το βράδυ στο τηλέφωνο ήταν μαζί με τον Χατζή σε ένα νοσοκομείο ο Δημήτρης αποφασίζει να του μιλήσει.

Η Γη της Ελιάς – Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελέας στην Αρεόπολη

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ιάκωβος Και Μυρτάλη Στην Μάχη Ενάντια Στους …

Έτσι ο Σταύρος αναγκάζεται να του αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό. Εκείνο το βράδυ νοσηλεύτηκε γιατί είχε μια μεγάλη κρίση επιληψίας επειδή όμως δεν ήθελα να το μάθει κανένας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τηλεφώνησα στον Αλέκο και ζήτησα την βοήθεια του. Η εξήγηση του καλύπτουν τον Δημήτρη ο οποίος υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό του.

Αυτό που δε γνωρίζει όμως, είναι ότι και η Άννα έχει μάθει ότι ο Σταύρος ήταν μαζί με το Χατζή το βράδυ της δολοφονίας της αδερφή της και αυτό δε σκοπεύει να το αφήσει έτσι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Εντολή θανάτου: «Να τον βγάλουμε από τη μέση»

Η απόφαση που παίρνει εξοργίζει ακόμα περισσότερο τον Δημήτρη και τον εκθέτει στα μάτια του Σταύρου. Είναι όμως αυτή η αλήθεια ή συμβαίνει κάτι πολύ πιο μυστηριώδες και σκοτεινό;

Η αλήθεια είναι ότι στο τουρκικό σίριαλ, ο Σταύρος είναι το μεγάλο κεφάλι στο εμπόριο ναρκωτικών και συνεργάζεται μαζί με το μεγαλοδικηγόρο και πατέρα του Αγγέλου. Θα γίνει η μεγάλη ανατροπή εδώ ή Σταύρος τελικά θα είναι μπλεγμένος με τα ναρκωτικά; Αναμένουμε να δούμε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση