Παγιδευμένοι: Ο ΑΝΤ1 βάζει φρένο στην σειρά λόγω Μουντιάλ

Παγιδευμένοι: Ο ΑΝΤ1 βάζει φρένο στην σειρά λόγω ΜουντιάλΜπορεί ‘Οι Παγιδευμένοι’ να αποτελούν την πιο δημοφιλή σειρά του ANT1, όμως o προγραμματισμός του καναλιού θα βάλει φρένο στην σειρά, η οποία σταματάει, έστω και προσωρινά.

Παγιδευμένοι

Πληθώρα αλλαγών ανακοίνωσε πρόσφατα ο ΑΝΤ1, με φόντο την prime time ζώνη. Οι τροποποιήσεις μάλιστα αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερες με το που ξεκινήσει το Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Παγιδευμένοι θα σταματήσουν για ένα διάστημα, περίπου ενός μηνός, με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου. Ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι η έναρξη του Μουντιάλ. Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση κάνει πρεμιέρα στα γήπεδα του Κατάρ την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει καθημερινά και βραδινό παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να μεταδίδει το ελεύθερο κανάλι του ANT1.

Μετά το τέλος της διοργάνωσης, οι ‘Παγιδευμένοι’ θα επανέρθουν κανονικά στο πρόγραμμα του καναλιού ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι μέσα από αυτή την μικρή παύση θα βρεθεί χρόνος ούτως ώστε να καλυφτεί το κενό των επεισοδίων, καθώς η παραγωγή είχε μείνει κάπως πίσω σε αυτό το κομμάτι. Η απόφαση αυτή σίγουρα δεν θα ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό, όμως έμοιαζε με… αναγκαίο κακό!

πηγή

Μαύρο Ρόδο: Αποκαλύπτεται η σχέση του Βίκου και της Αγγελικής με ολέθριες συνέπειες

Αφήστε μια απάντηση