Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μήτσος ληστεύει τους Δεμερτζήδες

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μήτσος ληστεύει τους Δεμερτζήδες

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μήτσος ληστεύει τους Δεμερτζήδες

 

Ο Μήτσος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη στους Δεμερτζήδες, στη σειρά έρωτας φυγάς. Ο αδίστακτος αδελφός της Αλεξάνδρας μαθαίνει για τα πλούτη της οικογένειας και σπεύδει να διεκδικήσει το… μερίδιό του!

 

Έρωτας φυγάς

 

Πράγματι, ο νεαρός δε διστάζει να τα βάλει με την μικρή του αδελφή, ζητώντας της λεφτά. Μπορεί εκείνη να τον κατηγορεί για τα δεινά που πέρασε και περνά εξαιτίας του, όμως ο Μήτσος δεν ευαισθητοποιείται από την κατάσταση: παραμένει σκληρός και αχάριστος.

Επισκέπτεται τους Δεμερτζήδες και απαιτεί από την Αλεξάνδρα να του δώσει χρήματα! Κοιτάζει το κτήμα και το αρχοντικό και γοητεύεται από τα πλούτη. Θεωρεί πως η αδελφή του δε θα τον αφήσει απένταρο.

 

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το μωρό της Αλεξάνδρας εξαφανίζεται

 

Η Αλεξάνδρα επισημαίνει στον Μήτσο πως οι Δεμερτζήδες δε της δίνουν λεφτά, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Του φωνάζει πως ό,τι θέλει, της το αγοράζει ο Ιάσονας, χωρίς να της δίνει πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού.

Ο Μήτσος δε δέχεται με τίποτα να φύγει με άδεια χέρια. Έτσι, μπαίνει μέσα στο σπίτι και κλέβει κάποια ακριβά χρυσά κοσμήματα. Η Αλεξάνδρα μένει άναυδη, όμως δε μπορεί να τα βάλει με τον αδελφό της. Όταν η Μαργέτα ανακαλύψει την κλοπή, ένας απίστευτος πόλεμος θα ξεσπάσει…

 

πηγή

Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Κοσμά και δεν είναι ο Θοδωρής

Mαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος στο νοσοκομείο

Η Γη της Ελιάς: Χάπι βιασμού στο ποτήρι της Βασιλικής

Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος σώζει τη Μιράντα από τον Χρηστίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *