Κολωνός: Συνελήφθη και ένας 36χρονος για βιασμό της 12χρονης

Έπειτα από τον 33χρονο, συνελήφθη με ένταλμα και ένας 36χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με την ανήλικη παθούσα, όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την τέταρτη σύλληψη:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Διαβάστε Επίσης  Έγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε τη γιαγιά του για ένα ποτήρι νερό και μετά πήρε τηλέφωνο στο γραφείο κηδειών

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».

Εκτός από τον 36χρονο, για την φρικιαστική αυτή υπόθεση έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα τρεις συλλήψεις. Πρόκειται για τον 53χρονο βιαστή – μαστροπό, Ηλία Μίχο και άλλους δύο βιαστές – πελάτες, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη, οι οποίοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και τον 33χρονο Α.Λ. που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου και θα απολογηθεί τη Δευτέρα.Αυτός είναι ο τέταρτος βιαστής της 12χρονης

Διαβάστε Επίσης  Στις 15 Μαΐου εορτάζει ο Άγιος Παχώμιος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *