Άγρια Γη: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 21/10

Άγρια Γη: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 21/10Άγρια Γη: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 21/10

 

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά Άγρια Γη: η Ελπίδα λέει στον Αλέξη ότι βρήκαν το υλικό που κρατούσε ο Στέφανος από τις κάμερες και ότι τώρα δεν μπορεί άλλο να τον εκβιάζει…

Άγρια Γη επεισόδια 21-22-23-24-25

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη, στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, από Δευτέρα 17 έως Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

 

Άγρια Γη: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 21/10

>Άγρια Γη 21-22: Ο Άρης φοβάται πως η Ελπίδα είναι αδερφή του!

17/10 Επεισόδιο 21

Ο Στέφανος δίνει στη Μυρτώ ένα μικρό δώρο και την παροτρύνει να θυμηθεί. Εν τω μεταξύ, ο Άρης συνεχίζει να κοιτά τις φωτογραφίες του πατέρα του με την Όλγα και φοβάται μήπως η Ελπίδα είναι ετεροθαλής αδερφή του αν και ο Μιχάλης το αμφισβητεί σοβαρά. Η Όλγα αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας, καθώς ο Τσακίρης έχει δραπετεύσει, χωρίς να το πει αρχικά στον Γιώργο που θυμώνει μόλις το ανακαλύψει.

Άγρια Γη: το τεστ DNA προκαλεί σεισμό 10 ρίχτερ!
Παράλληλα, η Ελπίδα λέει στον Αλέξη ότι βρήκαν το υλικό που κρατούσε ο Στέφανος από τις κάμερες και ότι τώρα δεν μπορεί άλλο να τον εκβιάζει. Ο Άρης ανακαλύπτει ότι η Όλγα έπεισε τη μητέρα του να της παραχωρήσει πληρεξούσιο κι έτσι κατάφερε να της πάρει το κτήμα. Αργότερα, συζητάει με την Ελπίδα για το φιλί που έδωσαν κι έρχονται πιο κοντά όταν τους βλέπει ο Στέφανος που απειλεί την Ελπίδα ότι θα χάσει τον Κωστή.

Ο Άρης αποφασίζει να στείλει το συμβόλαιο αγοράς του κτήματος στον Αντώνη που δείχνει ότι η Όλγα είχε το 100% των μετοχών. Ο Αντώνης κοιτά την Όλγα αφού δει το εισερχόμενο, σαν να τη βλέπει για πρώτη φορά.

 

Άγρια Γη 23-24: η Όλγα μαθαίνει ότι η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με τον Άρη

 

18/10 Επεισόδιο 22

Η Όλγα αντιμετωπίζει την οργή του Αντώνη, μετά την αποκάλυψη των στοιχείων για την αγορά του κτήματος. Ενώ η Ελπίδα δυσκολεύεται να δεχτεί τη συγνώμη του Στέφανου μετά τις απειλές του για την επιμέλεια του Κωστή. Ο Αντώνης κι η Ρένα έρχονται όλο και πιο κοντά. Η Όλγα πολιορκεί τον Άρη με κάθε ευκαιρία, ενώ ο Στέφανος επιχειρεί να εθίσει την Ελπίδα με ουσίες καταστολής.Άγρια Γη: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 21/10

Ο Άρης βασανίζεται απ’ την υποψία ότι μπορεί να είναι αδερφός της Ελπίδας. Ενώ ένα στοιχείο απ’ το παρελθόν που η Ελπίδα βρίσκει τυχαία στο γραφείο της Όλγας, θα την αναστατώσει.

 

19/10 Επεισόδιο 23

Ο Γιώργος έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα όταν καταλαβαίνει ότι η σχέση τους δεν έχει μέλλον για εκείνη και ο γάμος της Όλγας με τον Αντώνη συνεχίζει να περνάει κρίση, ενώ η Αρετή πιστεύει πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Αντώνη και τη Ρόζα. Εν τω μεταξύ, η Ελπίδα κατηγορεί τη μητέρα της για την εξωσυζυγική σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο, την ώρα που ο Στέφανος της στήνει μια παγίδα.

Η Όλγα αναθέτει στον Βαγγέλη μια «αποστολή» κι εκείνος ανακαλύπτει κάτι, που απειλεί να βάλει σε μπελάδες τον Άρη. Μια δασκάλα, η Άννα, αναλαμβάνει να κάνει μαθήματα στον Κωστή στο σπίτι και κερδίζει τη συμπάθεια της Ελπίδας, ενώ η Κατερίνα αποφασίζει να αποκαλύψει κάτι στον Στέφανο, που μπορεί να αλλάξει πολλά.

 

20/10 Επεισόδιο 24

Η Όλγα καλεί τον Άρη στο γραφείο της καθώς τον είδαν από τις κάμερες να παραδίδει τον φάκελο με τα παζλ. Ωστόσο, ο Βαγγέλης λέει στην Όλγα πως κάποιος έσπασε τους κωδικούς από τις κάμερες και αφαίρεσε ένα κομμάτι εγγραφής, γεγονός που αθωώνει τον Άρη. Αργότερα, ο Βαγγέλης λέει στον Άρη πως αυτό ήταν ψέμα, αλλά ήθελε να τον βοηθήσει επειδή δεν συμπαθεί την Όλγα. Ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει κρυφά παυσίπονα στον καφέ της Ελπίδας, αλλά εκείνη το ανακαλύπτει και του ζητά τον λόγο.

Εκείνος της λέει πως την κρατάει στο χέρι καθώς οι εξετάσεις της έδειξαν εξάρτηση και πως αν δεν σταματήσει να βλέπει τον Άρη θα πάρει την πλήρη επιμέλεια του Κωστή. Παράλληλα, η Όλγα και ο Άρης μένουν μόνοι τους στον στάβλο κι εκείνη τον φιλάει. Ο Γιώργος μαθαίνει για την απάτη της Όλγας με το συμβόλαιο αγοράς της Άγριας Πλαγιάς και ζητάει από τον Θωμά να μάθει ό,τι μπορεί από την Αθηνά για την πηγή των χρημάτων της Όλγας.

Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Όλγα ότι η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με τον Άρη κι έτσι εκείνη αποφασίζει να την πείσει να μείνει με τον άντρα της. Η Όλγα επιστρέφει σπίτι και βλέπει τον Αντώνη έτοιμο να φύγει με μια βαλίτσα καθώς έμαθε για τη σχέση της με τον Γαλάνη από τη φωτογραφία που του έστειλε κρυφά ο Άρης.

 

21/10 Επεισόδιο 25

Η Όλγα προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα πως δεν πρέπει να χωρίσει τον Στέφανο και πως ο Άρης είναι λάθος επιλογή για τη ζωή της. Ο Θωμάς προσπαθεί να ψαρέψει τον Γρηγόρη και την Αθηνά, για την Όλγα και το πώς πέρασε στα χέρια της η «Άγρια Πλαγιά». Καταλαβαίνει πως η Αθηνά ξέρει πολλά που δεν τα λέει. Ο Αντώνης ζητάει από τη Ρένα να μείνει μαζί της στον ξενώνα, αλλά εκείνη φοβάται την αντίδραση της Ελπίδας, όταν μάθει για τη σχέση τους.

Ο Θωμάς λέει στον Γιώργο ότι η Όλγα υπήρξε ερωμένη του Πέτρου Γαλάνη. Ο Άρης, φοβούμενος ότι μπορεί να είναι αδέλφια με την Ελπίδα, δίνει την κούπα της στον Μιχάλη για τεστ dna. Ταυτόχρονα, απομακρύνεται από την Ελπίδα που απογοητεύεται από την στάση του, ενώ τον πολιορκεί ερωτικά η Όλγα. Η Όλγα, πιστεύοντας πως ο Αντώνης έχει μπλέξει με την αδελφή της Ρόζα, της στήνει παγίδα, ενώ μια δολιοφθορά στο αμάξι του Αντώνη, που του προκαλεί ατύχημα, την βάζει στο κάδρο των υπόπτων. Ο Μιχάλης ανακοινώνει τα αποτελέσματα του dna στον Άρη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *