ΣΑΣΜΟΣ: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 20/10

ΣΑΣΜΟΣ: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 20/10

ΣΑΣΜΟΣ: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 20/10

ΣΑΣΜΟΣ: Η δίψα της Άσπας για εκδίκηση φέρνει τον Παύλο προ διλήμματος, και η Μαρίνα που το μαθαίνει, προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα…

 

Σασμός επεισόδια 17-18-19-20

 

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Alpha, Σασμός, στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, από Δευτέρα 17 έως Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.

ΣΑΣΜΟΣ

ΣΑΣΜΟΣ: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 20/10

Σασμός: Η Στέλλα οδηγεί τον Αστέρη στην αγκαλιά της Αργυρώς

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 17

Ο Παύλος δίνει εξηγήσεις στην εμβρόντητη Αιμιλία, ενώ ο Νικηφόρος φεύγει στην Αθήνα, για να βρει τον Μανόλη. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης αναθέτει βρώμικες δουλειές στον Λευτέρη. Στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατ’ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του.

Ο Αντώνης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Παύλο για τον αρραβώνα του με την Μαρίνα, ενώ η Άσπα ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και καταλαβαίνει πως ο Άγγελος θα της έκανε πρόταση γάμου. Κι ενώ η Βασιλική έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με τον Μαθιό, ο Αντώνης έχει μια συζήτηση με τον Ευθύμη. Την ίδια ώρα, η Άσπα επισκέπτεται τον Παύλο και του ζητά να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος περνά μεγάλες συγκινήσεις και χειροτερεύει

Σασμός- Αιμιλία: «Για μένα πνίγηκες πριν 20 χρόνια, Παύλο»

Τρίτη 18 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 18

Η δίψα της Άσπας για εκδίκηση φέρνει τον Παύλο προ διλήμματος, και η Μαρίνα που το μαθαίνει, προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα. Η Αργυρώ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της, ενώ και ο γάμος του Αντώνη με τη Μαρίνα κρέμεται ακόμα σε μια κλωστή εξαιτίας του Παύλου.

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει το θάνατο του πατέρα του και επιστρατεύει τη βοήθεια του Μανόλη, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν την χειρότερη στιγμή στη σχέση τους μέχρι τώρα. Καθώς όλοι μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μία ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα.

Σασμός επόμενα επεισόδια : 21 , 22 , 23 , 24

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 19

Η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω. Μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο οι τέσσερίς τους;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαρίνα κι Αντώνης προετοιμάζονται για τους αρραβώνες

Η ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο, ενώ την ίδια στιγμή, ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνουν σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου. Η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνούν από το μυαλό της. Ως πού μπορεί όμως να φτάσει;

Σασμός: Ο Νικηφόρος θεωρεί τον Μαθιό φονιά του πατέρα του

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 20

Η Καλλιόπη κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Αστέρη, ενώ ο Λευτέρης και ο Πάνος* έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους. Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί την Θοδώρα.

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει από τον Μαθιό πως με την Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν, και η ευθύνη βαραίνει εκείνον και τις πράξεις του. Ο Μανόλης έρχεται για ακόμη μια φορά σε σύγκρουση με τον πατέρα του. Παράλληλα, υπό την πίεση της Άσπας, ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή: Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή!

 

πηγή

Παγιδευμένοι: H υπόθεση της Πάτρας ζωντανεύει μέσα στην σειρά

Παγιδευμένοι Spoiler: O Ανδρέας έχει κρυφή κόρη

Αφήστε μια απάντηση