Ο Ιάκωβος δεν αφήνει τίποτα στη Μυρτάλη – Την διαλύει!

 Ο Ιάκωβος δεν αφήνει τίποτα στη Μυρτάλη – Την διαλύει!Η γη της Ελιάς Spoiler – Ο Ιάκωβος δεν αφήνει τίποτα | Συναρπαστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς». Απίστευτη εξέλιξη. Τι θα δούμε;

Η γη της Ελιάς – Ο Ιάκωβος δεν αφήνει τίποτα: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς»

Ο Ιάκωβος στον 2ο κύκλο η αλήθεια είναι μόνο πως περιστασιακά μας έχει απασχολήσει. Άλλωστε έκανε μία δυναμική εμφάνιση και πλέον δεν θα τον έχουμε άλλο στις οθόνες μας. Πριν αποχωρήσει όμως θα προκαλέσει σε κάποιους θλίψη, σε άλλους οργή. Με ποιο τρόπο; Με αυτό που θα πράξει όταν δεν είναι πλέον εν ζωή. Ο Ιάκωβος δεν αφήνει τίποτα στη Μυρτάλη – Την διαλύει!

Ο Ιάκωβος δεν αφήνει τίποτα στη Μυρτάλη – Την διαλύει!

Αφού φύγει από τη ζωή θα εμφανιστεί η διαθήκη του. Εκεί θα λέει τι αφήνει και σε ποιον. Η Μυρτάλη; Πουθενά. Μπορεί να έλεγε ότι της ανήκουν όσα είναι δικά του, αλλά όσο ήταν στην Ισπανία μάθαινε και σίγουρα αυτό το ύφος του Ιπποκράτη που έχει υιοθετήσει δεν του άρεσε καθόλου.

Αφού ανοίξει η διαθήκη αφήνει τα πάντα στην Ιουλία, ενώ το οικογενειακό τους κειμήλιο των Βρεττάκων, πήγε στον Μάνο. Όπως λοιπόν γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν αφήνει τίποτα στη Μυρτάλη και προφανώς είναι κάτι που θα την ενοχλήσει. Φυσικά κανείς δεν θα νοιαστεί πως θα νοιώσει, μιας και με το τρόπο της, τους έχει διώξει όλους από δίπλα της.

πηγή

Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το σκοτεινό παρελθόν της ηγουμένης Φιλαρέτης

Έρωτας Φυγάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (17/10 έως 21/10)

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης επιτίθεται στη Χάιδω

Άγρια Γη: το τεστ DNA προκαλεί σεισμό 10 ρίχτερ!

Άγρια Γη 21-22: Ο Άρης φοβάται πως η Ελπίδα είναι αδερφή του!

Η γη της ελιάς: η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά στη φυλακή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *