Επανασύνδεση: Μάθε πώς θα τα ξαναβρείτε, με βάση το ζώδιό του!

Επανασύνδεση: Μάθε πώς θα τα ξαναβρείτε, με βάση το ζώδιό του!

Επανασύνδεση: Μάθε πώς θα τα ξαναβρείτε, με βάση το ζώδιό του!

ΚΡΙΟΣ

Όσο εύκολα χωρίζει, το ίδιο εύκολα τα ξαναβρίσκει ο έκρυθμος Κριός, που πραγματικά έχει στο τσεπάκι του τόσο τον χωρισμό, όσο και την επανασύνδεση! Αν λοιπόν αναρωτιέσαι αν θα γυρίσει, η απάντηση είναι «ναι», αρκεί να τηρήσεις και εσύ κάποιο σχέδιο, για να τον φέρεις πιο γρήγορα κοντά σου!

Μετά το χωρισμό, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον κουράσεις με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, κλάματα ή υστερίες, γιατί με αυτό τον τρόπο θα επιβεβαιώσεις το «εγώ» του και δεν θα του δημιουργήσεις την επιθυμία να σε κυνηγήσει και πάλι…

Αυτό που πρέπει λοιπόν να κάνεις, είναι να του αφήσεις την αβεβαιότητα για τις δικές σου προθέσεις! Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε και προπάντων, ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη… Άφησε να εννοηθεί ότι η ζωή προχωρά και ότι «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»! Έτσι θα τον τσακίσεις και θα τον βάλεις στην διαδικασία να θέλει να κερδίσει και πάλι το χαμένο έδαφος.

Με ποια ζώδια κάνει πιο συχνά επανασύνδεση;

Με Δίδυμο, Λέοντα και Ζυγό

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ τα πράγματα είναι λιγάκι δύσκολα, γιατί ο Ταύρος, μπορεί να θέλει να είναι και πάλι μαζί σου, όμως το πείσμα του να μην τον αφήνει να κάνει αυτός το πρώτο βήμα… Αν τον δρόμο του χωρισμού τον επέλεξε ο Ταύρος, σημαίνει ότι έχεις κάνει κατά εξακολούθηση παραπτώματα, τα οποία δεν μπορεί να τα συγχωρέσει, σημαίνει ότι σου έδωσε αρκετές ευκαιρίες!

Το σημαντικό λοιπόν για να φέρεις τον Ταύρο κοντά σου, είναι πρώτα από όλα να αναλογιστείς ποια ήταν τα δικά σου λάθη στη σχέση σας, τι ήταν αυτό που τον ενοχλούσε… Στη συνέχεια θα πρέπει να αφήσεις για λίγο να περάσουν τα νεύρα, οι τσαντίλες και οι κακίες και θα χρειαστεί να τον προσεγγίσεις με γλυκύτητα και τρυφερότητα και να κερδίσεις και πάλι την εμπιστοσύνη του. Το σημαντικό είναι να τον πείσεις, πως όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα μεταξύ σας.

Με ποια ζώδια κάνει πιο συχνά επανασύνδεση

Με Καρκίνο, Παρθένο και Σκορπιό

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενώ χώρισες με έναν Δίδυμο, μπορεί να σου φανεί περίεργο το γεγονός ότι συνεχίζεται να μιλάτε, εξακολουθεί να σε παίρνει τηλέφωνα ή μπορεί να συνεχίζει να βρίσκεται μαζί με σένα και τις κοινές σας παρέες… Ο Δίδυμος δεν θέλει να διαγράφει ανθρώπους από τη ζωή του και φυσικά, θέλει να αφήνει ανοιχτό παραθυράκι, για να μπορεί και πάλι να διεισδύσει με ευκολία, όταν ο ίδιος θα θέλει να είστε και πάλι μαζί! Αυτό φυσικά βολεύει και εσένα, από τη στιγμή που θέλεις να τα ξαναβρείτε!

Αν λοιπόν θέλεις ακόμα πιο γρήγορα να είστε ξανά ζευγάρι, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να έχεις απέραντη φιλική διάθεση απέναντί του, δείχνοντας παράλληλα ότι η ζωή συνεχίζεται… και ότι δεν σε καίει πια και τόσο πολύ που έχετε χωρίσει! Με αυτό τον τρόπο θα του αφήσεις τα περιθώρια να είναι πιο άνετος μαζί σου και να σου εκδηλωθεί περισσότερο.

Με ποια ζώδια κάνει πιο συχνά επανασύνδεση

Με Λέων, Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι εύκολο για έναν Καρκίνο να χωρίζει και φυσικά δεν του είναι και εύκολο να γυρίζει μία νέα σελίδα στη ζωή του… Δεν μπορεί να πει το τελευταίο αντίο και φυσικά, έστω και αν τα νεύρα ή η παρορμητικότητα του δεν τον αφήνουν να το δείξει, περιμένει και ελπίζει ότι όλα σύντομα θα αλλάξουν. Ο Καρκίνος κάνει μία επανασύνδεση, αν καταλάβει ότι τα λάθη που έγιναν στη σχέση του, ανήκουν πλέον στο παρελθόν και δεν θα επαναληφθούν και πάλι!

Διαβάστε Επίσης  Ποια ζώδια ξέρουν να αγαπούν! Πώς βιώνουν την αγάπη!

Αφού λοιπόν πάρεις τον χρόνο σου –και εσύ, αλλά και ο Καρκίνος– να κάνεις τον απολογισμό της σχέσης και να καταλάβεις πραγματικά τι είναι αυτό που θέλεις από αυτό τον άνθρωπο και αν αξίζει τον κόπο να είστε και πάλι μαζί… Αυτό που έχεις να κάνεις στη συνέχεια, είναι να τον προσεγγίσεις και πάλι συναισθηματικά! Σημαντικό είναι να κερδίσεις και πάλι την εμπιστοσύνη του και να του θυμίσεις πως οι όμορφες μέρες που ζήσατε, μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερες…

 

Με ποια ζώδια κάνει πιο συχνά επανασύνδεση

Με Παρθένο, Σκορπιό και Αιγόκερω

 

ΛΕΩΝ

Μία κρύο και μία ζέστη πρέπει να είσαι με τον Λέοντα, αν θέλεις να τον κερδίσεις και πάλι! Μετά τον χωρισμό σας, το Λιοντάρι είναι σε αναμμένα κάρβουνα για να τον κυνηγήσεις και πάλι… Προσμένει το μήνυμα και το τηλεφώνημά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ενδώσει και θα είσαστε και πάλι μαζί, απλά αυτό που περιμένει είναι η επιβεβαίωση.

Γι’ αυτό λοιπόν, θα πρέπει στα αρχικά στάδια του χωρισμού σας, να του δείξεις ότι δεν καίγεσαι και τόσο πολύ, ότι δεν είσαι στα πατώματα εξαιτίας του χωρισμού σας και ότι περνάς καλά ούτως ή άλλως… Αυτό είναι κάτι που θα του τσαλαπατήσει τον εγωισμό του… Εκεί λοιπόν που μπορεί να τον έχεις σε αμφιβολία, εκεί ρίξε του και ένα ερωτικό υπονοούμενο, έτσι απλά για να τον τσουρουφλήσεις κιόλας! Το παιχνίδι του φλερτ είναι αυτό που θα σας φέρει και πάλι κοντά… Μην περιμένεις όμως ποτέ να πέσει γονυπετής να σε παρακαλά, δεν πρόκειται να γίνει!

Με ποια ζώδια κάνει πιο συχνά επανασύνδεση

Με Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι ο Παρθένος είναι άνθρωπος της λογικής και, αν ήταν δική του απόφαση ο χωρισμός σας, τότε θα πρέπει να υπάρχουν πολύ σοβαρά επιχειρήματα για να τον κάνουν να πει το ναι σε μία επανασύνδεση. Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις, είναι να τον πείσεις ότι έκανε λάθος, να του δείξεις ότι οι λόγοι του χωρισμού σας ήταν ασήμαντοι…

Ο Παρθένος, όταν καταλαβαίνει το σφάλμα του, τότε θέλει πάση θυσία να το επανορθώσει. Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις, είναι πρώτα να σκεφτείς τους λόγους για τους οποίους χωρίσατε και στην συνέχεια να σκεφτείς, κατά πόσο σου είναι εύκολο να διορθώσεις κάποια πράγματα, που έγιναν μεταξύ σας! Για να υπάρξει επανασύνδεση, θα πρέπει να συζητήσετε και να αναλύσετε με λεπτομέρεια κάθε ζήτημα που είχε προκύψει μεταξύ σας!

Με ποια ζώδια κάνει πιο συχνά επανασύνδεση

Με Σκορπιό, Αιγόκερω και Ιχθύ

 

ΖΥΓΟΣ

Αλλάζει γνώμη εύκολα και φυσικά δεν του αρέσει η μοναξιά! Ο Ζυγός είναι από τους ανθρώπους που κάνει πολύ εύκολα μία επανασύνδεση, έστω και αν η σχέση είναι καταδικασμένη να μην έχει μέλλον… Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις, προκειμένου να ξαναφτιάξεις τη σχέση σου με τον Ζυγό, είναι να βιαστείς, να πάρεις πρωτοβουλίες και να μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια, να περιμένεις πότε ο ίδιος θα πάρει την απόφαση να κάνει το πρώτο βήμα…

Ο Ζυγός δεν θα το τολμήσει από μόνος του και φυσικά, του είναι πολύ εύκολο να βρει άμεσα μία νέα σχέση! Πλησίασέ τον με τρυφερότητα και συναίσθημα, δείξε του τα συναισθήματά σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα αντισταθεί!

Με ποια ζώδια κάνει πιο συχνά επανασύνδεση

Με Τοξότη, Υδροχόο και Κριό

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός, αν πάρει μία απόφαση, είναι δύσκολο να την αλλάξει, γιατί εμμένει σε σκέψεις και δεν υποχωρεί! Ωστόσο υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό, αν χωρίσατε χωρίς να υπάρξει προδοσία, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είστε και πάλι μαζί, αρκεί τα συναισθήματα να συνεχίζουν να είναι έντονα. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις, είναι να φροντίσεις να τον συναντήσεις, να πας στα στέκια του, να σε δει, να ανταλλάξετε ματιές, να τον εξιτάρεις και πάλι ερωτικά με τον τρόπο σου… Αφού λοιπόν κεντρίσεις και πάλι το ερωτικό του ενδιαφέρον, προκάλεσέ τον με τον τρόπο σου και δείξε του ότι δεν έχεις μάτια, παρά μόνο για εκείνον.

Διαβάστε Επίσης  ΈναςΛέοντες μύθος κι ένα μυστικό για τους

Με ποια ζώδια κάνει πιο συχνά επανασύνδεση

Με Αιγόκερω, Ιχθύ και Ταύρο

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης τις περισσότερες φορές μετά από έναν χωρισμό, αυτό που σκέφτεται είναι πώς θα αποκτήσει νέες εμπειρίες, πώς θα γνωρίσει νέους ανθρώπους και φυσικά πώς θα απολαύσει την ελευθερία του… Δεν είναι λάτρης της ιδέας της επανασύνδεσης, γιατί θεωρεί ότι πρόκειται για ξαναζεσταμένο φαγητό. Ωστόσο ο άσος στο μανίκι σου είναι ότι ο Τοξότης λατρεύει τα δύσκολα… Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν, θα πρέπει να υποδυθείς τον ρόλο ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι δεν σε νοιάζει καθόλου που έφτασε η σχέση σας στο τέλος. Ο εγωισμός του σε αυτή την περίπτωση, θα τον κάνει να επιδιώξει και πάλι μία επανασύνδεση… Τι λες, μπορείς;

Με ποια ζώδια κάνει πιο συχνά επανασύνδεση

Με Υδροχόο, Κριό και Δίδυμο

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθε απόφαση που παίρνει ένας Αιγόκερως, πρέπει να είναι και η σωστή… Γι’ αυτό το λόγο θα κάνει μία επανασύνδεση, αν θεωρήσει ότι έκανε λάθος, ότι αδίκησε το άτομο που έχει δίπλα του! Θα θελήσει να αποκαταστήσει μία σχέση λοιπόν, αν θεωρήσει ότι τα λάθη που έγιναν είναι ασήμαντα και τελικά υπάρχουν προοπτικές για κάτι καλύτερο! Για να το κάνει αυτό, θα πρέπει και εσύ από την πλευρά σου, να του δείξεις με τον τρόπο σου, τι ήταν αυτό που σας οδήγησε στο χωρισμό! Τόνισε του τα λάθη που έγιναν και δείξε του ότι η σχέση σας αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία! Αν ο ίδιος κρίνει ότι μπορείτε να είστε καλά μαζί, τότε θα είναι και πάλι κοντά σου!

Με ποια ζώδια κάνει πιο συχνά επανασύνδεση

Με Ιχθύ, Ταύρο και Καρκίνο

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που μπορεί να χωρίσατε, ο Υδροχόος δεν ξεκολλά από δίπλα σου και εξακολουθεί να είναι κοντά σου, σαν ένα καλό φιλαράκι! Δεν θέλει να κόβει επαφές και φυσικά θέλει να αφήνει και την πόρτα ανοιχτή, για να γυρίσει όποτε ο ίδιος το αποφασίσει… Έτσι ξαφνικά, όπως τελείωσε η σχέση σας, το ίδιο ξαφνικά θα είσαστε και μαζί, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό επανασυνδέσεων, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου! Δεν χρειάζεται και τόση μεγάλη προσπάθεια λοιπόν από την πλευρά σου για να τον κερδίσεις και πάλι κοντά σου, αρκεί να μην τον πιέσεις και να του αφήσεις τα περιθώρια να μπορεί να σε προσεγγίσει και πάλι!

Με ποια ζώδια κάνει πιο συχνά επανασύνδεση

Με Κριό, Δίδυμο και Λέων

 

ΙΧΘΥΣ

Τα συναισθηματικά μπερδέματα και τα διλήμματα είναι άκρως φυσιολογικά στην ερωτική ζωή ενός Ιχθύ! Δεν του είναι εύκολος ένας χωρισμός και, έστω και αν έχει βρει μία νέα σχέση, το μυαλό του πολλές φορές θα ταξιδεύει στον προηγούμενο ερωτικό του δεσμό! Ο ίδιος έχει αρκετές ανασφάλειες και φοβίες για να κάνει το πρώτο βήμα, εκτός κι αν ξέρει ότι το έδαφος είναι ευνοϊκό… Έτσι λοιπόν, αν θέλεις να τα βρεις και πάλι μαζί του, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τον συγκινήσεις με τον τρόπο σου, να του εκφράσεις το ενδιαφέρον σου, να του δείξεις τα συναισθήματά σου…

Με ποια ζώδια κάνει πιο συχνά επανασύνδεση

Με Ταύρο, Καρκίνο και Παρθένο

Πηγή: Myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *