Η Γη της Ελιάς: Σπαραγμός στο τηλέφωνο – Ντύνεται νυφούλα αλλά…

 

Η Γη της Ελιάς: Σπαραγμός στο τηλέφωνο – Ντύνεται νυφούλα αλλά…

Ένα ανατριχιαστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την Κυριακή 2/7, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Σπαραγμός στο τηλέφωνο – Ντύνεται νυφούλα αλλά…

 

Λίγο πριν το φινάλε, η Ευτυχία ντύνεται νυφούλα, αλλά δε φτάνει ποτέ στην εκκλησία.

 

Ο γάμος ακυρώνεται, από τον Γιώργη Κουράκο, ο οποίος σπαράζει στο τηλέφωνο και ζητά να ματαιωθεί ο γάμος.Η Γη της Ελιάς: Σπαραγμός στο τηλέφωνο – Ντύνεται νυφούλα αλλά…

Οι καλεσμένοι της γαμήλιας τελετής αναμένουν το ζεύγος των νεόνυμφων στα σκαλιά της εκκλησίας. Αντί του ζεύγους όμως βλέπουν τη Δήμητρα η οποία εμφανώς στενοχωρημένη τους ανακοινώνει ότι ο γάμος δεν θα γίνει. Όλοι-ες ξαφνιάζονται και ζητούν να μάθουν το γιατί. Ο νους τους πάει στο κακό. Η Δήμητρα τους καθησυχάζει χωρίς όμως να μπορεί να δώσει κάποια πειστική απάντηση.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Μία νέα πωλήτρια έρχεται να βάλει φωτιά στον Παράδεισο

Η Ευτυχία φορά το νυφικό της και είναι έτοιμη να παντρευτεί τον άνθρωπό της. Βέβαια, ο Κουράκος έχει αντίθετη γνώμη. Μόλις ακυρώνει τον γάμο, της τηλεφωνεί και ζητά άμεσα να την δει, να μιλήσουν..

Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον αστυνόμο στενοχωριούνται που για δεύτερη φορά δεν καταφέρνει να ευτυχήσει. Από τη πλευρά της νύφης η κολλητή φίλη και κουμπάρα της, η Άννα μένει άναυδη με την όλη εξέλιξη και σπεύδει να μάθει από πρώτο χέρι τι ακριβώς έχει συμβεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αστέρης και Μαθιός πετάνε τον Σταύρο στον γκρεμό

Το επεισόδιο της Κυριακής (2/7) αναμένεται να κόψει την ανάσα και να διχάσει, στην γη της ελιάς..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *