Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος κινδυνεύει να συλληφθεί

Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος κινδυνεύει να συλληφθεί

Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος κινδυνεύει να συλληφθεί

Στο επίκεντρο θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Ντίνος Παπακώστας στον «Παράδεισο των Κυριών», αφού κινδυνεύει να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για δολοφονία.

Η Βικτώρια συνομοτεί με τον Θανάση προκειμένου να παγιδεύσουν τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας. «Θα μπορούσαμε να συνδέσουμε την απόπειρα του Πάρη με τον Παπακώστα;» αναρωτιέται η Βικτώρια και ρωτάει τον αστυνόμο, με τον ίδιο να αναλαμβάνει αμέσως δράση.

«Είχε ο γιος σας όπλο;», ρωτάει ο αστυνόμος τους γονείς του Πάρη κι εκείνος αμέσως να σκέφτεται το σατανικό του σχέδιο. «Ίσως ήταν του Παπακώστα και να έγινε εμπλοκή».

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η στιγμή που η Αγγελική πέφτει νεκρή από σφαίρα

Ο Θανάσης βάζει μπρος το σχέδιό του μαζί με την Βικτώρια και είναι έτοιμοι να κατηγορήσουν τον Ντίνο, τον ιδιοκτήτη του «Παράδεισου των Κυριών» για δολοφονία. Άλλωστε, έχουν πολλούς λόγους που μπορούν να του φορτώσουν.

Την ίδια στιγμή, θύμα του Θανάση δεν είναι μόνο ο Ντίνος, αλλά και η Μιράντα, η οποία ζει ξανά τον εφιάλτη της. Το σκοτεινό της παρελθόν με τον Θανάση έρχεται στην επιφάνεια κι η κοπέλα βρίσκεται στα πρόθυρα να καταρρεύσει.

Διαβάστε Επίσης  ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 10-11-12

Ο Θανάσης δείχνει αποφασισμένος να θολώσει τα νερά και παραδόξως σε αυτή του την προσπάθεια βρίσκει συμμάχους που δεν τους περίμενε κανείς.

Άραγε θα καταφέρει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μιράντας; Πώς θα κινηθεί ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τη βραδιά του φόνου;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *