Σασμός επόμενα επεισόδια : 21 , 22 , 23 , 24

Σασμός επόμενα επεισόδια : 21 , 22 , 23 , 24

Σασμός επόμενα επεισόδια : 21 , 22 , 23 , 24

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 21 , 22 , 23 , 24. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 21 στις 24/10/2022
Επεισόδιο 21
Δευτερά

Ένα μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα, την ίδια στιγμή που Μαθιός και Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, με εκείνη να ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, για να προχωρήσουν όλοι μαζί, σαν οικογένεια. Δεσμεύσεις που δεν θα τηρηθούν, όταν ο Νικηφόρος συναντήσει τον Παύλο, και μία τρομακτική υποψία θα πάρει σάρκα και οστά στο μυαλό του.

Η μυστηριώδης Νάντια εμφανίζεται στο μαγαζί του Λευτέρη, ενώ εκείνος ψάχνει την Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει. Η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, η οποία αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό.

 

Σασμός: Βασιλική και Μαθιός σε κλειστό γάμο

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 22 στις 25/10/2022
Επεισόδιο 22
Τρίτη

Η Αργυρώ καταφέρνει και το σκάει απ’ τον Αστέρη, χωρίς αυτός να αντιληφθεί την παρουσία της στο σπιτάκι. Αργότερα, όμως, έχει να αντιμετωπίσει τη δυσαρέσκεια του Σταύρου, για την εξαφάνισή της όλη τη μέρα. Ο Νικηφόρος φτάνει στο χωρισμό με την Τζένη, ενώ ο Μαθιός προτείνει στην Βασιλική να παντρευτούν σε τρεις μέρες.

Την ίδια στιγμή η Αιμιλία προσπαθεί να αποτρέψει την Στέλλα από την εμπλοκή της με τον Ευθύμη, ο οποίος, παράλληλα, καταστρώνει τις παρανομίες του, ενώ το βράδυ γνωρίζει τον Μανόλη και του προτείνει να δουλέψει γι’ αυτόν.

Ο Λευτέρης δημιουργεί μια ψεύτικη ιστορία για να δικαιολογήσει στην Θοδώρα τις δύο ταυτότητες και καταφέρνει να την πείσει. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο, που τον κατηγορεί για προδοσία.

 

Σασμός: Ο Παύλος έρχεται στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 23 στις 26/10/2022
Επεισόδιο 23
Τετάρτη

Η συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα πέφτει ξανά βαριά σε όλο το χωριό. Ο Αστέρης συγκλονισμένος αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μία ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρο.

Ο Παύλος από την άλλη έρχεται σε σύγκρουση με Καλλιόπη και Μαθιό, ενώ η Άσπα έχει βρει στον θείο τον προστάτη που έψαχνε… Καθώς ο νέος έρωτας της Θοδώρας ευοδώνεται… μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 24 στις 27/10/2022
Επεισόδιο 24
Πέμπτη

Η έφοδος του Αντώνη στα φορτηγά του Λευτέρη αποβαίνει άκαρπη, αφού δεν βρίσκουν όπλα στα κιβώτια. Το επόμενο πρωί, ο Λευτέρης έρχεται αντιμέτωπος με τις υποψίες του Ευθύμη. Η Αιμιλία εμφανίζεται στο χωριό μετά από πολλά χρόνια και επισκέπτεται τον Παύλο, την Μαρίνα και την γιαγιά, δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης.

 

Σασμός: Ο Παύλος έρχεται στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

 

Λίγο αργότερα η Μαρίνα κι η γιαγιά κατηγορούν ευθέως τον Παύλο για το φόνο του Κώστα. Δημιουργείται ένταση για ακόμα μια φορά μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου, ενώ ο Αστέρης ανακοινώνει στους δικούς του, πως φεύγει απ’ το νησί.

Ο Παύλος δέχεται επίθεση απ’ το Μαθιό, που τον απειλεί με όπλο. Κι ενώ η Στέλλα πάει να πάρει απαντήσεις από την Καλλιόπη για την εμπλοκή της με τον Κώστα, η Αιμιλία κάνει μια μυστική συνάντηση.

 

πηγή

 

Η Γη της Ελιάς: Η πρώτη καθηλωτική συνάντηση Αντιγόνης και Σωκράτη

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη είχε οδηγήσει τον Θέμη στην καταστροφή

Αφήστε μια απάντηση