Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη είχε οδηγήσει τον Θέμη στην καταστροφή

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη είχε οδηγήσει τον Θέμη στην καταστροφήΡαγδαία προχωρούν οι εξελίξεις στη νέα σειρά του MEGA, ενώ σταδιακά έρχονται στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις. Στο επίκεντρο του «Μαύρου Ρόδου» θα βρεθούν η Πολυξένη κι ο Θέμης, αφού οι δύο ήρωες θα έρθουν κοντά και το κοινό τους παρελθόν θα αποκαλυφθεί.Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη είχε οδηγήσει τον Θέμη στην καταστροφή

Πιο συγκεκριμένα, η Πολυξένη βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη θέση, αφού η Ευτυχία αρχίσει να είναι εναντίον της, ενώ θεωρεί ότι εκείνη είναι υπαίτια για τα όσα περνάει ο Λευτέρης με την κόρη του την Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Αποκαλύπτεται η σχέση του Βίκου και της Αγγελικής με ολέθριες συνέπειες

Ο Λευτέρης έχει επικεντρωθεί στην κόρη του και προσπαθεί απεγνωσμένα να την “φέρει στα εγκόσμια” και να την απομακρύνει από το μοναστήρι, πριν προλάβει να χειροτονηθεί. Έτσι, της μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Πέτρο. Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη είχε οδηγήσει τον Θέμη στην καταστροφή

Καθώς ο Λευτέρης, λοιπόν, είναι απασχολημένος με την κόρη του, η Πολυξένη βρίσκει ευκαιρία να τηλεφωνήσει στον Θέμη. Όπως αποκάλυψε Χριστίνα Πατσιώκα στο MEGA Καλημέρα, στα επόμενα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου» θα μάθουμε τι πραγματικά ενώνει την Πολυξένη και τον Θέμη.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος: Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς

Η Πολυξένη θα έρθει σε επικοινωνία με τον Θέμη, ο οποίος γρήγορα θα καταλάβει ποια είναι. Οι δυο τους είχαν ερωτικό δεσμό παλαιότερα, ενώ η σχέση που είχε η Πολυξένη κι ο Θέμης, τον είχε οδηγήσει στην απόλυτη καταστροφή. Τι πραγματικά είχε συμβεί; Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *