Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια : 17 , 18 , 19

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια : 17 , 18 , 19

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 17 , 18 , 19 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1.

Στα  14, 15, 16

Η είδηση του γάμου της Άννας και του Δημήτρη απογοητεύει την Κατερίνα αλλά και τον Σταύρο ο οποίος αναγκαστικά πρέπει να σταματήσει τις έρευνες εναντίον τους, αρχίζει όμως να ερευνά τα πραγματικά κίνητρα του γάμου τους…

Ο Κοσμάς είναι βέβαιος ότι ο Θοδωρής σκότωσε την Μυρτώ, είναι αποφασισμένος να δώσει μόνος του την λύση και να εκδικηθεί για το χαμό της κόρης του.

Η Άννα δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της μπροστά στον Άγγελο τον πραγματικό δολοφόνο της αδερφής της, όσο εκείνος είναι ακόμα ελεύθερος. Πάντα όμως σε συνεργασία με τον Δημήτρη συνεχίζει να αναζητά αποδείξεις.

Ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως και θα δώσει άλλη τροπή στις έρευνες. Μόνο που ακριβώς τότε η Άννα και ο Δημήτρης έχουν ένα περίεργο τροχαίο που τους κάνει να αναρωτιούνται αν αυτό συνδέεται με το στοιχείο που ανακάλυψαν.

Παγιδευμένοι: Η ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη στην Άννα

 

Η Άννα και ο Δημήτρης παίρνουν νέα ρίσκα για να ξεσκεπάσουν τον Άγγελο ο οποίος βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο που θα παραπλανήσει τις έρευνες της αστυνομίας και του Σταύρου.

Παρά τις προσπάθειες, του ωστόσο, η Άννα και ο Δημήτρης θα βρούνε επιτέλους ακράδαντα στοιχεία. Πριν όμως τον συλλάβουν η Άννα θα αποφασίσει να έχει μία προσωπική αντιπαράθεση μαζί του…

Ο Άγγελος της ομολογεί ότι ήταν ερωτευμένος με την Μυρτώ αλλά εκείνη τον χρησιμοποιούσε και τότε η Άννα, εκτός εαυτού με όσα ακούει επιχειρεί να τον σκοτώσει ευτυχώς χωρίς τα καταφέρει αφού την ακινητοποιεί και διαφεύγει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Spoiler φωτιά από την Βάσια Παναγοπούλου

Όχι όμως για πολύ, αφού τελικά συλλαμβάνεται. Στο Αστυνομικό Τμήμα ο Άγγελος αρνείται να μιλήσει χωρίς δικηγόρο και έτσι ο Σταύρος τηλεφωνεί στον πατέρα του και του ζητά να πάει εκεί για να τον εκπροσωπήσει.

Τι θα διαλέξει αυτή τη φορά; Το καθήκον; Ή τον γιό του; Η Άννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν τον αγώνα απέναντι στον Αλέκο για να μην υπάρξει καμία περίπτωση να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος. Θα τα καταφέρουν;

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 17 στις 24/10/22
Επεισόδιο 17
Δευτέρα

Η απόφαση του Σπύρου να βοηθήσει τον Θοδωρή φέρνει πατέρα και γιο πιο κοντά από ποτέ. Η κράτηση του Άγγελου, ανατρέπει τα σχέδια του Αλέκου ο οποίος εξοργίζεται.

Ο Δαμιανός απ’ την άλλη, κάνει μία αποκάλυψη στο Σπύρο για τον Κοσμά που τον ξαφνιάζει. Μια απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει το Θοδωρή στο νοσοκομείο και θα βάλει την Ελένη σε υποψίες.

Την ίδια στιγμή ο Σταύρος θα διατάξει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου σε μια προσπάθεια να βρει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο. Και ενώ η Άννα και ο Δημήτρης κινουν γη και ουρανό για να αποδείξουν την αθωότητά του Νίκο.

Ο Αλέκος έχει βάλει σε εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο για να καταστρέψει τα στοιχεία εναντίον του γιου του. Και εκεί που όλα οδηγούν στον Αγγελο η ομολογία του στον ανακριτή θα ανατρέψει τα πάντα.

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος απέναντι στη βίαιη αντίδραση του γιού του

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 18 στις 25/10/22
Επεισόδιο 18
Τρίτη

Η ομολογία του Άγγελου έχει πέσει σαν βόμβα και έχει συγκλονίσει τους πάντες. Η παραδοχή του Νίκου στην Χρύσα για την παράνομη σχέση του με τη Δώρα Θα κλονίσει για άλλη μια φορά την οικογένεια της Άννας. Η κατάθεση του Άγγελου και η επιβεβαίωση από την Υβόννη, έχει στρέψει τον Αλέκο εναντίον του κι από συνήγορος θα βρεθεί με την πλευρά του κατηγόρου.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 57, 58, 59

Μαζί με το Σταύρο θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για να αποδείξουν την ενοχή του Άγγελου. Την ίδια στιγμή η Αννα, ο Δημήτρης και ο Αντρέας ψάχνουν κι εκείνοι να βρουν στοιχεία… θα τα καταφέρουν;

Παγιδευμένοι: Χειροπέδες στον Άγγελο

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 19 στις 26/10/22
Επεισόδιο 19
Τετάρτη

O Σπύρος συνεχίζει το σχέδιο του για να καλύψει το Θοδωρή. Μία αναπάντεχη εξαφάνιση όμως, θα φέρει νέα εμπόδια στις προσπάθειες του και θα τον κάνει συνειδητοποιήσει ότι και κάποιος άλλος γνωρίζει αυτό που έκανε ο Θοδωρής. Η Άννα και ο Δημήτρης μέσα στη δίνη των ερευνών έρχονται πιο κοντά…

Τα συναισθήματά του ενός για τον άλλον πλέον δεν κρύβονται και το μόνο που μένει είναι να να τα παραδεχτούν. Από την άλλη, ο Αλέκος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει με το μέρος του την Υβόννη. Οι άκαρπες έρευνες όλων οδηγούν στην αποφυλάκιση του Άγγελου.

Ο χρόνος πιέζει και ένα νέο στοιχείο όμως που ανακαλύπτουν ο Δημήτρης και η Άννα μπορεί να αποδείξει την ενοχή του. θα καταφέρουν να το βρουν και να το καταθέσουν εγκαίρως;

 

πηγή

Σασμός 17-18: Η Άσπα παίρνει τον νόμο στα χέρια της

Η Γη της Ελιάς – Αναστασία: «Παίζεις με μένα και την Αρετή, φτου σου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *