Καλαμπόκι και σόγια: ΥΠΕΡΖΑΧΑΡΗ και ΥΠΕΡΛΙΠΟΣ καταστρέφουν την υγεία

Καλαμπόκι και σόγια: ΥΠΕΡΖΑΧΑΡΗ και ΥΠΕΡΛΙΠΟΣ καταστρέφουν την υγεία

Καλαμπόκι και σόγια: ΥΠΕΡΖΑΧΑΡΗ και ΥΠΕΡΛΙΠΟΣ καταστρέφουν την υγεία

Καλαμπόκι και σόγια: ΥΠΕΡΖΑΧΑΡΗ και ΥΠΕΡΛΙΠΟΣ καταστρέφουν την υγεία
Ε ..τι…; Λαχανικά είναι, οπότε που είναι το κακό;

Το πρόβλημα είναι ότι το καλαμπόκι και η σόγια μετατρέπονται στα εργαστήρια σε τοξικές τροφές, άγνωστες στην βιολογία μας και μεταλλάσσονται σε ΥΠΕΡΖΑΧΑΡΗ και ΥΠΕΡΛΙΠΟΣ, Γνωστά σαν σιρόπι καλαμποκιού με φρουκτόζη και υδρογονωμένο σογιέλαιο.

Αυτά τα δυο κατασκευασμένα χημικά, ευθύνονται σχεδόν για όλους τους κινδύνους. Είναι άδειες θερμίδες, θερμίδες που δεν έχουν βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά, θρεπτικές ουσίες, ίνες και καλά λίπη.

Ενώ δεν περιέχουν τίποτα, δεν έχουν καμιά θρεπτική αξία υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα επεξεργασμένα και συσκευασμένα τρόφιμα.

Τα κράκερς και τα μπισκότα που παρασκευάζονται μ` αυτά μπορούν να μείνουν για μήνες στα ράφια των σούπερ μάρκετ ακόμα και χρόνια, πράγμα ιδανικό για τα κέρδη των κατασκευαστών αλλά απολύτως καταστροφικό για την υγεία μας.

Το Υδρογονωμένο Λάδι χρησιμοποιείται σαν συντηρητικό σε κάθε προϊόν, μπισκότα, αρτοποιήματα, σάλτσες, μαγιονέζες, μαργαρίνες, πατατάκια, κράκερς κ.λ.π.

Είναι παντού είναι σε ό, τι είναι συσκευασμένο και σε ό, τι έχει ετικέτα είναι το βασικό συστατικό που επιτρέπει την τροφή να μην αλλοιώνεται.

Αυτά τα τρανς λιπαρά ενώνονται μ`ένα μέρος των κυττάρων που

εμποδίζει τον μεταβολισμό,
επιβραδύνει την καύση του λίπους,
αυξάνει τη χοληστερόλη,
προκαλεί ανοχή στην ινσουλίνη,
προβλήματα στα επίπεδα του διαβήτη.κ.λ.π

Όλα αυτά δεν προκαλούν μόνο αύξηση του βάρους αλλά και πολλά άλλα προβλήματα υγείας σε φυσικό και ψυχικό επίπεδο. Ο οργανισμός για να προστατευτεί επιτίθεται και συχνά απέναντι στον εαυτό του με ό, τι αυτό συνεπάγεται (αυτοάνοσες παθήσεις).

Να μην ανοίξουμε και το θέμα της υπερζάχαρης, άλλη πληγή του σύγχρονου ανθρώπου.

Πως μπορούμε να βρούμε τροφές που να μας θρέφουν, πως μπορούμε να βρούμε καλές τροφές, όταν οι βιομηχανίες τροφίμων ξοδεύουν τόσα εκατομμύρια για να διαφημίσουν αυτά τα σκουπίδια, ενώ υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις που δείχνουν ότι είναι θανατηφόρα.

Χυμός λεμονιού και ασπιρίνη για άψογο δέρμα

Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους βιομηχάνους τροφίμων και φαρμάκων που συντονίζουν κυβερνήσεις.
Αν θέλει το υπουργείο Υγείας να αδειάσει τα νοσοκομεία θα πρέπει να βάλει υποχρεωτική διατροφική εκπαίδευση για όλους.
Αν θέλει να είμαστε υγιείς να απαγορεύσει τις διαφημίσεις, αλλά και την παραγωγή όλων αυτών. (Ώστε να μην τρώμε και πίνουμε αναψυκτικά που πάνε με όλα, δροσιστικά τσάγια και ποτά που δίνουν ενέργεια και όλα αυτά τα σ@@@α, με τόση ζάχαρη και τόσα λιπαρά, ελαφρά τη καρδία )
Αν θέλει μπορεί !!!

Ποιος θα τολμήσει να εναντιωθεί; ΚΑΜΜΊΑ κυβέρνηση και ΠΟΤΈ. ΜΌΝΟΝ εμείς μπορούμε, αφήνοντας τα σαβουρο… τρόφιμα να μένουν στα ράφια και ψωνίζοντας ΠΟΙΟΤΙΚΆ

Και τώρα φοβάσαι μόνο το τσίμπημα, για τις μακροχρόνιες παρενέργειες…Το δέχομαι, να δεις, να μάθεις, να σιγουρευτείς τι θα βάλεις στο σώμα σου. Όμως είναι ευκαιρία τώρα να δεις, τι μπορεί να είναι σιωπηλά επικίνδυνο χωρίς να κάνει τόσο ντόρο.

Αναλυτικά έξι φυτά οξυγόνου, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι

Ευκαιρία να κάνεις μια βόλτα στα ράφια των σούπερ μάρκετ,

Ευκαιρία να διαβάσεις τις Ετικέτες και να συνειδητοποιήσεις τι βάζεις στο σώμα σου και με τι ταΐζεις τα παιδιά σου.

Σκέψου ότι έχεις πειστεί απ` αυτά που βλέπεις στην τηλεόραση και έγινες ο εχθρός του εαυτού σου.

Ξεκίνα τώρα, κάνε ένα μικρό πρώτο βήμα: Κλείσε την τηλεόραση και πάνε στον μανάβη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *