«Ο Μίχος εξέδιδε την 12χρονη σε επώνυμους»

«Ο Μίχος εξέδιδε την 12χρονη σε επώνυμους»Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού, αφού πέρα από τα επιπρόσθετα στοιχεία στην ήδη τεράστια δικογραφία, η οποία ξεπερνά τις 500 σελίδες, έρχεται και η καταγγελία – μαρτυρία της προέδρου του Σωματίου Εκδιδομένων Γυναικών Ελλάδος.«Ο Μίχος εξέδιδε την 12χρονη σε επώνυμους»

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου είχε μεταβεί αυτοβούλως για να συναντήσει την ανακρίτρια δήλωσε δημόσια πως ο Ηλίας Μίχος, ο βιαστής και μαστροπός ανηλίκων του Κολωνού, έφερνε την 12χρονη και άλλα παιδιά, μεταξύ των οποίων και μικρούς Ρομά, στον οίκο ανοχής τον οποίον διατηρεί στο Γκάζι.

Διαβάστε Επίσης  Βιβλιάρια υγείας: Πώς θα συνταγογραφούνται φάρμακα κι εξετάσεις

Η δήλωση – μαρτυρία της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη έχει ως εξής:

Το γεγονός ότι υπάρχει δημόσια μαρτυρία πως ο Ηλίας Μίχος είχε την πρόθεση αλλά και επιχείρησε να εκδώσει το κορίτσι και άλλα μικρά παιδιά σε οίκο ανοχής, δηλαδή να εντάξει την εγκληματική δραστηριότητα του στο δίκτυο πορνείας στην πρωτεύουσα φανερώνει πως ο ίδιος και πιθανώς με συνεργάτες του διατηρούσε δίκτυο – κύκλωμα. Δεν πρόκειται δηλαδή για μια μεμονωμένη και περιορισμένου βεληνεκούς συνοικιακή δραστηριότητα αλλά για μια οργανωμένη επιχείρηση.

Διαβάστε Επίσης  Παρ' ολίγον τραγωδία στην Καλαμάτα: 39χρονη χτύπησε με μπαλτά τον σύζυγό της στο κεφάλι

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Η Ασπασία Ταραχοπούλου χαρακτήρισε «βάσιμη» τη μαρτυρία της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη και εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης. Είπε δε ότι την Πέμπτη το κορίτσι θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση.«Ο Μίχος εξέδιδε την 12χρονη σε επώνυμους»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *