Ο Μαυρίκος δεν θυμάται τίποτα από την απαγωγή του

Ο Μαυρίκος δεν θυμάται τίποτα από την απαγωγή του

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος ο οποίος είχε απαχθεί στις 27 Δεκεμβρίου στον Πειραιά και πλέον είναι ελεύθερος.

Ο 51χρονος επιχειρηματίας, μιλώντας στους αστυνομικούς, είπε ότι οι δράστες τον απελευθέρωσαν χθες στις 13:00 προσθέτοντας πως δεν γνώριζε πού βρισκόταν και σε ποιο σημείο τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Όπως είπε, επιβιβάστηκε σε ένα ταξί που βρήκε μπροστά του και χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να φτάσει στο σπίτι της μητέρας του στον Πειραιά, το οποίο είναι κοντά στο δικό του.

Διαβάστε Επίσης  Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο: 45χρονος σκότωσε τον πατέρα του

Στη συνέχεια ανέφερε πως στο σπίτι της μητέρας του έφθασε γύρω στις 14.00 το μεσημέρι αλλά δεν ειδοποίησε την Αστυνομία γιατί ήθελε να ηρεμήσει από την περιπέτεια που είχε περάσει.

Ο ίδιος υποστήριξε πως οι απαγωγείς δεν του ζήτησαν χρήματα, ούτε εκείνος τους έδωσε για την απελευθέρωσή του. «Μου είχαν βάλει κουκούλα, με είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο και είχα δεμένα χέρια. Δεν ξέρω ποιοι ήταν, δεν θυμάμαι διαλόγους» σημείωσε.

Διαβάστε Επίσης  Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε άνδρας - Χτυπούσε τη γυναίκα του και αυτοπυροβολήθηκε όταν έγινε αντιληπτός από την ΕΛΑΣ

Πλέον οι αστυνομικοί καλούνται να απαντήσουν αφενός στο ερώτημα γιατί ο επιχειρηματίας δεν ειδοποίησε τις Αρχές από χτες που αφέθη ελεύθερος και αφετέρου τι ακριβώς έχει συμβεί ώστε να μην θυμάται την περιοχή που τον απελευθέρωσαν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *