Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη στο κλαμπ για τα μάτια της Ράινας

Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη στο κλαμπ για τα μάτια της Ράινας

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, οι άνδρες της Αερόπολης, αποφασίζουν να πάνε στο κλαμπ όπου εργάζεται η Ράινα. Η ίδια τους υποδέχεται και τους υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά.

Τι θα δούμε απόψε 11/10 στην Γη της Ελιάς;

Όλο και περισσότεροι πολίτες καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα. Ο Άρης είναι ο μόνος που έχει υποψίες, ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη. Η επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία παγώνει την Ευτυχία που είχε πιστέψει πως κάτι μπορεί να συμβεί μεταξύ τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Από εκεί που κορόιδευε, τώρα ψάχνει για νυφικό

Το ζευγάρι την ίδια ώρα παλεύει να βρει τα πατήματά του, αλλά η αμηχανία είναι έκδηλη. Η Ισμήνη αποκαλύπτει στον Λυκούργο τις κινήσεις που κάνει η Αλκμήνη προς τον Κωνσταντίνο και τον αφήνει άφωνο. Ο Δημοσθένης συζητά με τους υπόλοιπους για το προεκλογικό του πρόγραμμα και η πρώτη σύγκρουση με τον Στάθη δεν θα αργήσει να έρθει.

Ο Θανάσης προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία, παριστάνοντας τον ερωτευμένο. Η Κατερίνα προχωράει με το σχέδιό της και διατάζει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου. Τέλος, η Ράινα υποδέχεται στο κλαμπ που εργάζεται γνωστά πρόσωπα, όπως τον Δημοσθένη, τον Στάθη, τον Πότη και τον Άρη και η διασκέδαση, όπως θα δούμε απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, θα χτυπήσει κόκκινο. Η συνέχεια επί της οθόνης μας…..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Μυρτάλη ομολογεί στην Ιουλία ότι είναι έγκυος

 

Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη στο κλαμπ για τα μάτια της Ράινας

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο δολοφόνος με το οικόσημο των Βρεττάκων

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα βάζει με την Ευτυχία και την Ισμήνη

Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος το ρίχνει στα ποτά και τα ξενύχτια

Αυτή η νύχτα μένει: Θάνατος, προδοσία και μίσος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *