Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο δολοφόνος με το οικόσημο των Βρεττάκων

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο δολοφόνος με το οικόσημο των Βρεττάκων

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο δολοφόνος με το οικόσημο των Βρεττάκων

Ανατρεπτικές εξελίξεις σε σχέση με το μυστηριώδη άνδρα που φορά το οικόσημο των Βρεττάκων έρχονται στη συνέχεια της επιτυχημένης δραματικής σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

Αναφερόμαστε στο μυστηριώδη άνδρα τον οποίο έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές περιπτύξεις του με νεαρές γυναίκες και να τις σκοτώνει στη συνέχεια.

Στο βίντεο μάλιστα που έχε φθάσει στα χέρια τόσο του Λυκούργου όσο και του Αστυνόμου Κουράκου, ο δολοφόνος που καλύπτει πάντα το πρόσωπο του με μια μαύρη κουκούλα φαίνεται να φοράει στο δεξί του χέρι το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος καταρρέει στα χέρια της Χάιδως

 

Ποιος άραγε κρύβεται πίσω από το σκοτεινό αυτό πρόσωπο;

Στο Twitter όσο και στο Facebook πιστεύουν μετ’ επιτάσεως το τελευταίο διάστημα ότι ο δολοφόνος με τη κουκούλα δεν είναι άλλος από τον γιο του Δημοσθένη, τον Κίμωνα. Ένα πρόσωπο που μόνο μέσα από τις αναφορές του Δημοσθένη και της Ασπασίας γνωρίζουμε.

Είναι ένα σενάριο που κυκλοφορεί τελευταίως στα social media εμφανίζοντας τον Κίμωνα να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και να είναι ο αδίστακτος δολοφόνος που κινεί γη και ουρανό για να βρει ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα περιμένει το παιδί του Νικηφόρου

Μένει να δούμε αν επαληθευτεί ή όχι το σενάριο αυτό για τον άνδρα με το οικόσημο των Βρεττάκων στη «Γη της Ελιάς» που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

πηγή

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 6 , 7 , 8

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *