Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ μαχαιρώνει πισώπλατα την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ μαχαιρώνει πισώπλατα την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς; Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Βαγγελιώ μαχαιρώνει πισώπλατα την Αθηνά.

Την εξέλιξη αυτή, η αλήθεια είναι πως δεν την είχαμε προβλέψει, και είχαμε πεισθεί για τις καλές της προθέσεις (για κάποιας άλλης τις προθέσεις ωστόσο όχι), και την βοήθειά της απέναντι στην Αθηνά, όμως αποδείχτηκε η χειρότερη όλων, και με το ύπουλο σχέδιό της αργήσαμε να την καταλάβουμε!

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσωνας δίνει την ευχή του στο Μάρκο και στην Αλεξάνδρα

Ο λόγος για την Γη της Ελιάς, και την Βαγγελιώ (την οποία στόλισε το Twitter για τον χαρακτήρα της) η οποία έγινε κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος, και έχει ξεκινήσει και κάνει την ζωή της Αθηνάς μαρτύριο, από εκεί που ήταν το πιο έμπιστο και κοντινό της άτομο, πλέον έχει γίνει εφιάλτης!

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ μαχαιρώνει πισώπλατα την Αθηνά

Ο ρόλος της λοιπόν άλλαξε απότομα στην σειρά, και το αληθινό της πρόσωπο είναι ο τρόμος της Αθηνάς, σύμφωνα με το tv24, η οποία θα καταλάβει πολύ σύντομα το θέατρο που της έπαιζε και θα την απειλήσει να την αφήσει ήσυχη!Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ μαχαιρώνει πισώπλατα την Αθηνά

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 113 , 114 , 115 , 116 , 117

Η Βαγγελιώ όμως δεν παίρνει από λόγια, και το σχέδιό της είναι άλλο, και έτσι θα βάλει άτομα να την σαπίσουν στο ξύλο, και αυτό θα είναι μόνο η αρχή…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *