Έρχονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Έρχονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης από τον ΚολωνόΣοκάρουν τα νέα στοιχεία για την δράση του 53χρονου βιαστή εις βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό, που την κακοποιούσε κατ΄ εξακολούθηση σεξουαλικά και την εξέδιδε σε άλλους άνδρες, ενώ η δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων έπειτα από ενδελεχή έρευνα για σχεδόν έναν μήνα, αριθμεί τις 1.000 σελίδες. Οι αρχές εξετάζουν επίσης αν ο κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, είχε και συνεργούς.Έρχονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Στην ογκωδέστατη δικογραφία που σχηματίστηκε έχει αποτυπωθεί η μεθοδική δράση του 53χρονου. Περιέχει μεταξύ άλλων τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, τα μηνύματα, τις φωτογραφίες αλλά και τα ονόματα και τα τηλέφωνα ατόμων τα οποία επικοινωνούσαν με προφίλ φαινομενικά της 12χρονης, που στην πραγματικότητα όμως τα διαχειριζόταν ο 53χρονος.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται στο στάδιο ταυτοποίησης των συγκεκριμένων προσώπων που υπενθυμίζεται, πως ενώ το κορίτσι μίλησε για τουλάχιστον 10 άνδρες που το είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά, ο πραγματικός αριθμός των ενόχων ανέρχεται στους 213. Όπως έδειξε και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ο 53χρονος μέσω του chat που διαχειριζόταν, είχε δημιουργήσει προφίλ σε πλατφόρμα γνωριμιών, όπου αναρτούσε τα βίντεο της ανήλικης, ενώ είχε δεχτεί 213 τηλεφωνικές κλήσεις, από εν δυνάμει πελάτες του. Ακόμα δεν είναι γνωστό πόσοι ήταν αυτοί που βίασαν την ανήλικη, έναντι 50 έως 70 ευρώ, χρήματα που πάντα έπαιρνε ο ίδιος.

Διαβάστε Επίσης  Βόλος: Φίδι δάγκωσε γυναίκα μέσα στη θάλασσα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις ερχόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν νέες συλλήψεις και προς το παρόν στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει πέντε άτομα, που φέρονται να είχαν προσεγγίσει την ανήλικη. Πολλοί είναι και αυτοί, που εκτιμάται, ότι θα κληθούν να δώσουν και κατάθεση. Το παιδί θα κληθεί να αναγνωρίσει στο πρόσωπο τους κάποιον από αυτούς που πραγματοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Άλλωστε η εισαγγελία άσκησε τη Δευτέρα ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της μητέρας της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης δήλωσε πως, μόλις την ενημέρωσε η θεία του κοριτσιού για τα αδιανόητα μηνύματα στο τηλέφωνο της, ενόσω βρισκόταν σε διακοπές, έτρεξε και κατήγγειλε πάρα πολύ γρήγορα το περιστατικό στο ΑΤ Κολωνού, εκεί δεν τη δέχτηκαν αμέσως κι εν τέλει την παρέπεμψαν στο αρμόδιο τμήμα της ΓΑΔΑ.

«Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνησε η μικρή, λίγο μαζεύτηκε και της λέει “γιατί παίζεις τόσες ώρες με το κινητό, τι κάνεις;”. Και πήγε να της το πάρει για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνησε, φοβήθηκε».

Η ίδια λέει ότι επικοινώνησε αμέσως με τη σύζυγο του 53χρονου, η οποία εργαζόταν μάλιστα ως καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με τα κοινά, ούσα εκλεγμένη σύμβουλος στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηναίων. Η σύζυγος του κατηγορούμενου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φωτογραφίζεται με πλήθος πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και με γνωστούς καλλιτέχνες. Η μητέρα αποκάλυψε πως η γυναίκα του 53χρονου προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να συγκαλύψει την υπόθεση λέγοντας, ότι δεν πρέπει να κάνει καταγγελία διότι θα καταστραφεί η οικογένειά τους.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Νεφώσεις την Παρασκευή

«Με πήρε τηλέφωνο και της το είπα. Ξέρετε τι μου είπε; “Αχ, τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα, μην καταστραφούν οι οικογένειές μας”. Και μου έλεγε “Σε παρακαλώ, μην πας να το καταγγείλεις και ό,τι θες θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου, και θα σε βοηθήσω οικονομικά”. Της λέω “Είσαι σοβαρή; Θα έπρεπε η ίδια να πας να το καταγγείλεις από τη στιγμή που στο είπα, όχι να μου λες αυτά τα πράγματα». Αναφέρει η ίδια, ότι γυναίκα του 53χρονου της πρότεινε να καλύψει τα έξοδα που θα χρειαζόταν η 12χρονη για ψυχολογική υποστήριξή.

Η μητέρα του κοριτσιού επισημαίνει ότι το μόνο που θέλει είναι ο δράστης να μπει στη φυλακή και να πληρώσει για όσα έχει κάνει στο παιδί της, ενώ, όπως λέει, εάν τυχόν αφεθεί ελεύθερος, θα τον σκοτώσει εκείνη με τα ίδια της τα χέρια. «Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος. Να πληρώσει για αυτά που έχει κάνει και ως εκεί. Ούτε αποζημίωση, ούτε λεφτά θέλω».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *