ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: «Κάθαρμα, εσύ είσαι ο δολοφόνος»! Ο Ορφέας συλλαμβάνεται!

Τατουάζ.fiftififti.eu2

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: «Κάθαρμα, εσύ είσαι ο δολοφόνος»! Ο Ορφέας συλλαμβάνεται!

O Oρφέας βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» και η κατάσταση με την Ελένη τον ωθεί να ξεφύγει εντελώς και χάνει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Απροκάλυπτα πλέον δείχνει τον βίαιο χαρακτήρα του σε όλους, προκαλώντας την οργή ακόμα και όσων τον αγαπούσαν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημά του όμως λέγεται Σωκράτης. Ο ίδιος του ο γιος είναι αυτός που τον κλείνει στη φυλακή.

Η Ελένη προσπαθεί να οργανώσει την υπεράσπισή της για το επικείμενο δικαστήριο με τον Ορφέα, αλλά κι εκείνος δεν κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα, τη διασύρει και λέει ακόμα και ψέματα εναντίον της. Λίγο μετά, έξαλλος ο Ορφέας πηγαίνει στην ταβέρνα όπου εκεί βρίσκει μόνη της τη Μάρθα. Τρελός από θυμό, αρχίζει να φωνάζει: «Ιδια είσαι κι εσύ, μια ξετσίπωτη, μια ψεύτρα», της επιτίθεται και τραβάει μαχαίρι να τη σκοτώσει. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ορφέα αρχίζει από αυτή τη στιγμή, κατά την οποία δεν διστάζει να επιτεθεί στη γυναίκα που μέχρι χθες θεωρούσε δεύτερη μάνα του.

*Από το TV24 και την Μαρία Μεταξητινού

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Αιματηρή επίθεση στη Μάρθα! Το σχέδιο θανάτου του Ορφέα!

Μόλις ο Παύλος μαθαίνει για την επίθεση βγαίνει εκτός εαυτού, ενώ ο Αλέξανδρος έξαλλος βάζει τέλος στη φιλία τους!

Ομως, ο Ορφέας δεν σταματάει εκεί. Σε μια έκρηξη δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο στη Χριστίνα, η οποία σοκάρεται από τη βιαιότητά του!

Παράλληλα, η Τατιάνα λαμβάνει πάλι ένα μέιλ που αφορά στον σίριαλ κίλερ, αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι αλλιώτικα και ανατρεπτικά. Ετσι στέλνει απαντητικό μέιλ στον ανώνυμο αποστολέα και του αποκαλύπτει πως ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό του σίριαλ κίλερ και του ζητά να τον κατονομάσει. Ολα δείχνουν πλέον ότι ο κύκλος έχει στενέψει πολύ γύρω από τον Ορφέα και η σύλληψή του είναι ζήτημα ωρών.

Αποδέκτης του μηνύματος της Τατιάνας φυσικά είναι ο Σωκράτης, ο οποίος στη συνέχεια της αποκαλύπτει τα πάντα. Η αστυνομικός μένει άφωνη, αλλά και παράλληλα θυμωμένη με τον εαυτό της που δεν κατάφερε να διαβάσει τα σημάδια που ήταν μπροστά της όλον αυτό τον καιρό: «Είμαι ηλίθια. Είχα όλες τις ενδείξεις στα χέρια μου. Τον είχα μπροστά μου, έπαιζε μ’ εμένα κι εγώ κοιμόμουν», λέει εκνευρισμένη και αμέσως δίνει εντολή να συλλάβουν τον Ορφέα.

Διαβάστε Επίσης  Τέλος το Τατουάζ – Όλο το παρασκήνιο της απόφασης

Εκείνος, ανίδεος για όσα έχουν γίνει και ότι πλέον η αστυνομία γνωρίζει τη δράση του, είναι έτοιμος να σκοτώσει. Ομως λίγο πριν ξεψυχήσει ένα ακόμα θύμα στα χέρια του, πέφτουν οι τίτλοι τέλους για τον περιβόητο σίριαλ κίλερ. «Κάθαρμα, όλα τελείωσαν, εσύ είσαι ο δολοφόνος», του λένε και τον ακινητοποιούν.

Η σύλληψη του Ορφέα είναι πλέον γεγονός!

Οπως είναι φυσικό, η είδηση πέφτει σαν κεραυνός στο κεφάλι όλων. Ομως σοκάρει ιδιαίτερα την οικογένεια Μελά και βυθίζει τη Μάρθα σε κατατονία. Ολοι έχουν κάτι να θυμούνται από τον άνθρωπο που μέχρι πρότινος ήταν φίλος και συγγενής τους και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι αλήθεια.

Ο Ορφέας βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση και ζητά υπεράσπιση δικηγόρου, κάτι που αναλαμβάνει ο Μάνος, προς έκπληξη όλων!

Η Τατιάνα δεν χάνει καιρό και αναλαμβάνει το δύσκολο κομμάτι της ανάκρισης. Σύντομα καταλαβαίνει ακούγοντάς τον, πως τα ψυχιατρικά προβλήματα του Ορφέα είναι μεγάλα. Στο μεταξύ, η Χριστίνα ξεπερνά γρήγορα το πρώτο σοκ και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τις εξελίξεις και να τις γυρίσει υπέρ της.

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *