Σασμός: Ο Τάσος Νούσιας επιστρέφει

Σασμός: Ο Τάσος Νούσιας επιστρέφει

Σασμός: Ο Τάσος Νούσιας επιστρέφει

 

Μπορεί ο θάνατος του Στεφανή να ήταν μια από τις πρώτες σκηνές που είδαμε στον Σασμό όμως o Τάσος Νούσιας ετοιμάζεται να επιστρέψει στην δημοφιλή σειρά του ALPHA!

Ο ηθοποιός παρευρέθηκε, μαζί με την Κατερίνα Λέχου, στην παρουσίαση του βιβλίου ‘Ανήφορος’, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις επόμενες τηλεοπτικές δουλειές του.

Αρχικά επιβεβαίωσε ότι θα πρωταγωνιστήσει τόσο αυτός όσο και η Κατερίνα Λέχου, στη νέα σειρά του ANT1 με τίτλο ‘Η Μάγισσα’!

Θυμίζουμε ότι η νέα δημιουργία της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη θα βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν, όντας η μεγαλύτερη ‘επένδυση’ του καναλιού στο κομμάτι της μυθοπλασίας, για τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Εφιαλτικές οι μέρες για την Θοδώρα μετά τον γάμο

 

Σασμός: Ο Τάσος Νούσιας επιστρέφει

 

Σασμός: Ο Τάσος Νούσιας επιστρέφει

 

Εκτός όμως από τη νέα σειρά του ANT1, o Τάσος Νούσιας γνωστοποίησε ότι θα επανέρθει και στον Σασμό και μάλιστα σχετικά άμεσα.

Αυτό φυσικά θα συμβεί με τη μορφή ονείρου καθώς μπορεί να τα έχουμε δει όλα σε σειρές αλλά η… ανάσταση του Στεφανή θα ξεπερνούσε κάθε σενάριο!

Όπως συμπλήρωσε μάλιστα η εμφάνιση του θα γίνει μέσα στο προσεχές διάστημα, χωρίς να επηρεάζει σε κάτι τον ρόλο του στην Μάγισσα, η οποία θα προβληθεί στο β’ μισό της σεζόν!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός, ο Μαθιός εκβιάζει την Αργυρώ και απειλεί τον Πέτρο! Ο Κώστας δέρνει την Άσπα!

 

πηγή

Σασμός: Απρόσμενο μαντάτο για το χωριό. Οργή από την Αργυρώ!

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα βάζει με την Ευτυχία και την Ισμήνη

Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος το ρίχνει στα ποτά και τα ξενύχτια

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο δολοφόνος με το οικόσημο των Βρεττάκων

Αφήστε μια απάντηση