Μαύρο Ρόδο: Η αδελφή Αυξεντία θυμάται το σοκαριστικό γεγονός

Μαύρο Ρόδο: Η αδελφή Αυξεντία θυμάται το σοκαριστικό γεγονός

Μαύρο Ρόδο: Η αδελφή Αυξεντία θυμάται το σοκαριστικό γεγονός

Το «Μαύρο Ρόδο» επιστρέφει ξανά στους δέκτες μας απόψε (10/10) στις 22:30 στο MEGA, όπου η αδελφή Αυξεντία θυμάται το σοκαριστικό γεγονός που τραυμάτισε την ψυχή της Ελισάβετ.

Αφορμή για την ανάμνηση αυτού του γεγονότος είναι μία συζήτηση που είχε με την Ηγουμένη Φιλαρέτη, η οποία έχει παρατηρήσει ότι η αδελφή Αυξεντία έχει μία αρνητική στάση απέναντι στον Σαράντο.

«Ήθελα να σου μιλήσω για τον Σαράντο. Με προβληματίζει η συμπεριφορά σου απέναντί του», της λέει. «Αδελφή Αυξεντία, φοβάμαι πως είσαι αρνητική μαζί του για προσωπικούς λόγους. Αυτοί οι λόγοι, όμως, δεν σ’αφήνουν να πάρεις τον δρόμο της αγάπης και της συγχώρεσης. Θα σε παρακαλέσω να φτιάξεις ένα πρόσφορο για τον πατέρα του τον Στέλιο ως δέηση».

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά Επεισόδια 28-29-30

Η αδελφή Αυξεντία, όμως, δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που η μικρή Άννα έφτασε το βράδυ στο μοναστήρι και χτυπούσε έντονα τις πόρτες, στο «Μαύρο Ρόδο». Οι μοναχές άνοιξαν την πόρτα αγκάλιασαν το παιδί κι ύστερα αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα, το οποίο έμεινε για πάντα χαραγμένο στη μνήμη τους.

«Θα το σύρουν στην κόλαση, στις φυλακές. Αναμορφωτήρια χωρίς να φταίει», λέει η μία μοναχή. Ύστερα αποφάσισαν να καλύψουν το πτώμα και να πάρουν υπό την προστασία τους το μικρό κορίτσι. Θα αποκαλύψει το μυστικό η αδελφή Αυξεντία; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ανέστης και Κουράκος συμμαχούν – Η αλήθεια στο φως

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *