Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος πλησιάζει την Ράινα!

Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος πλησιάζει την Ράινα!Η Γη της Ελιάς εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια: Από την πρώτη κιόλας στιγμή όλοι γνωρίζουμε την δράση του αδίστακτου Δημοσθένη και την συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο, που έχουν αναστατώσει την μικρή κοινωνία της Μάνης. Φόνοι, ληστείες, εκβιασμοί, γυναίκες και στημένες διαθήκες. Μπλεγμένοι και οι δύο στον βούρκο. Όμως όλα δείχνουν πως ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος δεν έχουν την παραμικρή ανάμιξη με τις δολοφονίες των κοριτσιών και το ΣΝΑΦ.

Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα δεν γνωρίζει τον κίνδυνο που την πλησιάζει

Όλοι πιστέψαμε πως πίσω από το κύκλωμα στο οποίο δολοφονούνται νεαρά κορίτσια online, ικανοποιώντας άρρωστες ερωτικές ορέξεις, κυρίως πλουσίων, βρίσκεται ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος, όμως νέα δεδομένα ανατρέπουν τα πάντα. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως οι δυο τους δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το ΣΝΑΦ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη χάνει τον έλεγχο και ούτε ο Φίλιππος δεν μπορεί να την συγκρατήσει

Παράλληλα, στην στη Μάνη, δρα ακόμα ένα κύκλωμα με επικίνδυνους εγκληματίες. Τρομαγμένος ο Κωνσταντίνος από όσα συμβαίνουν, για ακόμα μια φορά θα ζητήσει από τον Δημοσθένη να τον βγάλει από τις βρώμικες δουλειές. “Δημοσθένη, σε παρακαλώ, βγάλε με απ’έξω από τις παρανομίες σου. Βλέπεις ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει και κινδυνεύουμε όλοι”. Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Όμως εκείνος αρνείται και πάλι. “Δεν θα είσαι με τα καλά σου μου φαίνεται. Δεν έχεις να πας πουθενά, εγώ θα αποφασίσω το πώς και πότε θα σε αποδεσμεύσω. Και αυτή η μέρα αργεί, να το ξέρεις”, του ξεκαθαρίζει ο Δημοσθένη. Στο μεταξύ, ο άντρας που φορά το δαχτυλίδι κειμήλιο των Βρεττάκων, κάνει την εμφάνιση του στο στριπτιτζάδικο.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος Θα Γίνει Ένα Με Την Χούντα – Ποια Τα Πραγματικά Του Σχέδια;

 

Η Ράινα που βρίσκεται εκεί δεν γνωρίζει τον κίνδυνο που την πλησιάζει. Ποιος είναι άραγε αυτός που φοράει το δαχτυλίδι; Στα επόμενα επεισόδια, θα εμφανιστεί, όμως ακόμα δεν θα δούμε το πρόσωπο του. Θα βλέπουμε μόνο τις φρικιαστικές του πράξεις. Έπειτα από αρκετά επεισόδια θα δούμε ποιος τελικά είναι, και το μόνο βέβαια είναι πως θα μας εκπλήξει όταν αποκαλυφθεί. Το σίγουρο είναι πως πίσω από τον άντρα αυτόν δεν κρύβεται κάποιος από τους γνωστούς Βρεττάκους. Η ιστορία αυτή θα μας πάει στα παλιά και πιο κοντά στον Ιπποκράτη, που ίσως η σχέση του να αποδειχθεί καταλυτική!

πηγή

 

Παγιδευμένοι: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 12/10)

Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος πλησιάζει την Ράινα!

Σασμός Spoiler: Πάνος και Λευτέρης Ορφανός σε πόλεμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *