Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 21-22-23-24

 Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 21-22-23-24

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 21-22-23-24  . Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Eπεισόδια 21-22-23-24

Η Γη της Ελιάς 21: η Ευτυχία στο κενό! Στάθης-Εύα σε τεντωμένο σχοινί!

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως: Η Αλκμήνη φλερτάρει με τον Κωνσταντίνο και η Ισμήνη δείχνει να ζηλεύει. Ο Θανάσης ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αναστασία σε ένα χωράφι. Η οικογένεια Βρεττάκου αποφασίζει να πουλήσει το πατρικό σπίτι και η Αναστασία καταρρακώνεται. Ο Στάθης θυμώνει με την Εύα όταν ανακαλύπτει ένα ψέμα της. Η Άννα μαθαίνει ότι ο Πότης πήγε μαζί με τον Λεωνίδα στο κλαμπ και γίνεται έξαλλη.

Η Γη της Ελιάς 9/10 επεισόδιο 21

Κυριακή 9/10
Επεισόδιο 21. Η Κατερίνα συνεχίζει παριστάνει το «θύμα» στην οικογένεια Στεφανέα, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά. Το «κόλπο» της Αλκμήνης ενοχλεί πολύ την Ισμήνη και η Μυρτάλη παίρνει το μέρος της. Τα συναισθήματα της Ευτυχίας προς τον Γιώργη όλο και δυναμώνουν.

Ο Θανάσης ισχυρίζεται ότι τα χαρτιά για το μπαρ είναι έτοιμα και βάζει την Αρετή να του υπογράψει χωρίς καν να διαβάσει το συμβόλαιο. Η Χάιδω συνεχίζει τον αγώνα για την Κατερίνα, ο Λυκούργος όμως της εφιστά την προσοχή.

 

Ο Άρης πετυχαίνει την Κατερίνα στο καφενείο και της μιλά, εκείνη όμως προσποιείται ότι δεν τον γνωρίζει. Η σχέση του Στάθη και της Εύας ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί και το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. Η Κατερίνα παίρνει τηλέφωνο έναν συνεργάτη της και του λέει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής για να ζητήσουν λύτρα. Ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους.

 

Η Γη της Ελιάς 22: Δυσάρεστα μαντάτα για την Ευτυχία!

 

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα δίνει την χαριστική βολή στον Ακύλα

Η Γη της Ελιάς 10/10 επεισόδιο 22

Δευτέρα 10/10
Επεισόδιο 22. Η Χάιδω ανοίγει στην τράπεζα ειδικό λογαριασμό για την Κατερίνα και τις πρώτες καταθέσεις κάνουν ο Ισίδωρος και ο Μάνος. Στο μεταξύ, ο Θανάσης καταφέρνει με τον τρόπο του να αποσπάσει κι άλλα χρήματα από την Αρετή, η οποία έχει το μυαλό της στα μάγια που θέλει να κάνει στη Βασιλική και τον Στάθη, και δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του.

 

Ο Αλέξης κάνει διάρρηξη στο σπίτι της Μυρτάλης, την ώρα που εκείνη και ο Χρήστος κοιμούνται. Ο Αποστόλης δέχεται τελικά να συγκατοικήσουν η Άννα και ο Λεωνίδας μαζί του. Η Άννα μεταφέρει στην Ευτυχία ότι ο Κουράκος τα ξαναβρήκε με την Ιουλία.

Στο επόμενο: Ο Δημοσθένης συζητά με τους υπόλοιπους για το προεκλογικό του πρόγραμμα και η πρώτη σύγκρουση με τον Στάθη δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Θανάσης προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία, παριστάνοντας τον ερωτευμένο. Η Κατερίνα προχωράει με το σχέδιό της και διατάζει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου.

 

Η Γη της Ελιάς 23: Φλερτάρει με τον Αλέξη, παίζει με τη φωτιά!

Η Γη της Ελιάς 11/10 επεισόδιο 23

Τρίτη 11/10
Επεισόδιο 23. Όλο και περισσότεροι πολίτες καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα. Ο Άρης είναι ο μόνος που έχει υποψίες, ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη. Η επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία παγώνει την Ευτυχία που είχε πιστέψει πως κάτι μπορεί να συμβεί μεταξύ τους. Το ζευγάρι την ίδια ώρα παλεύει να βρει τα πατήματα του, αλλά η αμηχανία είναι έκδηλη. Η Ισμήνη αποκαλύπτει στον Λυκούργο τις κινήσεις που κάνει η Αλκμήνη προς τον Κωνσταντίνο και τον αφήνει άφωνο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς – Επόμενα Επεισόδια 113 ως 119

 

Ο Δημοσθένης συζητά με τους υπόλοιπους για το προεκλογικό του πρόγραμμα και η πρώτη σύγκρουση με τον Στάθη δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Θανάσης προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία, παριστάνοντας τον ερωτευμένο. Η Κατερίνα προχωράει με το σχέδιό της και διατάζει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου.

 

Η Γη της Ελιάς 24: Χρήστος-Μυρτάλη προκαλούν την οργή του Αλέξη!

Η Γη της Ελιάς 13/10 επεισόδιο 24

Πέμπτη 13/10
Επεισόδιο 24. Η απόπειρα αρπαγής του μωρού ταράζει πολύ την οικογένεια Στεφανέα και, έπειτα από παρότρυνση του Λυκούργου, πηγαίνουν όλοι μαζί στην Αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν. Η περίεργη συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Αλέξη και τον Άρη κινεί τις υποψίες τόσο της Εύας, όσο και της Βασιλικής. Η Αλκμήνη εξομολογείται το σχέδιό της στον Λυκούργο και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη. Η Μυρτάλη βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο.

 

Η Ευτυχία από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια, καθώς ο Γιώργης της επιβεβαιώνει πως ξαναγύρισε στην Ιουλία. Ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία αποφασίζει να σταματήσει να τον παρακαλάει. Ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά, προκαλώντας την οργή του Αλέξη. Ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία να κάνει άμεσα παιδί με τον Κουράκο για να σώσει τον γάμο της.

πηγή

Η γη της ελιάς: Σοκ για την Ευτυχία, στον γκρεμό Στάθης-Εύα!

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος απέναντι στη βίαιη αντίδραση του γιού του

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδια 31-32-33-34-35

Παγιδευμένοι: τροχαίο ατύχημα για Άννα και Δημήτρη!

 

https://www.facebook.com/fiftififti.eu/?ref=br_rs

Αφήστε μια απάντηση