Σασμός 19-20: Κουαρτέτο βόμβα στην Άνω Ποριά!

Σασμός 19-20: Κουαρτέτο βόμβα στην Άνω Ποριά!Σασμός 19-20: Κουαρτέτο βόμβα στην Άνω Ποριά!
Η ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο… Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός. Τα επεισόδια 19 και 20 που θα προβληθούν Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει το θάνατο του πατέρα του και επιστρατεύει τη βοήθεια του Μανόλη, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν την χειρότερη στιγμή στη σχέση τους μέχρι τώρα. Καθώς όλοι μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μία ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα.

 

Σασμός 19/10 Επεισόδιο 19
Επεισόδιο 19:
Η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω. Μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο οι τέσσερίς τους;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο μυστικό της Μέλπως έρχεται στο φως

Η ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο, ενώ την ίδια στιγμή, ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνουν σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου. Η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνούν από το μυαλό της. Ως πού μπορεί όμως να φτάσει;

 

Σασμός 20/10 Επεισόδιο 20
Επεισόδιο 20:
Η Καλλιόπη κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Αστέρη, ενώ ο Λευτέρης και ο Πάνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους. Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί την Θοδώρα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Νέος έρωτας για την Θοδώρα μετά τον Γιώργη;

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει από τον Μαθιό πως με την Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν, και η ευθύνη βαραίνει εκείνον και τις πράξεις του. Ο Μανόλης έρχεται για ακόμη μια φορά σε σύγκρουση με τον πατέρα του. Παράλληλα, υπό την πίεση της Άσπας, ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή: Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή!

πηγή

Σασμός 17-18: Η Άσπα παίρνει τον νόμο στα χέρια της

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

Άγρια Γη 18-19-20: Τι προκαλεί οργή και φόβο στην Όλγα;

https://www.facebook.com/fiftififti.eu/?ref=br_rs

Αφήστε μια απάντηση