Παγιδευμένοι: τροχαίο ατύχημα για Άννα και Δημήτρη!

Παγιδευμένοι: τροχαίο ατύχημα για Άννα και Δημήτρη!Παγιδευμένοι: Τα νέα του γάμου της Άννας και του Δημήτρη απογοητεύουν την Κατερίνα, αλλά και τον Σταύρο, ο οποίος αναγκαστικά πρέπει να σταματήσει τις έρευνες εναντίον τους. Ο Σταύρος, όμως, είναι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την έρευνα και να ξεσκεπάσει τα πραγματικά κίνητρα του γάμου τους. «Για κάποιο λόγο παντρεύτηκαν και θα μάθω την αλήθεια», μονολογεί. Παγιδευμένοι: τροχαίο ατύχημα για Άννα και Δημήτρη!

Παγιδευμένοι: Η Άννα και ο Δημήτρης παντρεύονται βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο τους.

Από την άλλη, ο Κοσμάς πεπεισμένος ότι ο Θοδωρής είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς, είναι αποφασισμένος να δώσει μόνος του τη λύση για να εκδικηθεί για το θάνατο της κόρης του. Η Άννα δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της μπροστά στον πραγματικό δολοφόνο, όσο εκείνος είναι ακόμη ελεύθερος.

Ο αγώνας της Άννας και του Δημήτρη, να ανακαλύψουν στοιχεία για τον δολοφόνο της Μυρτώς συνεχίζεται. Ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως και θα δώσει άλλη τροπή στις έρευνες. Έχει σχέση αυτό το στοιχείο με το τροχαίο ατύχημα που θα έχουν η Άννα κι ο Δημήτρης;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Περισσότερα Χρήματα Ζητάει Η Άννα Από Τον Δημήτρη «Θέλω Κι Άλλα Λεφτά»

Η Άννα κι ο Δημήτρης παίρνουν νέα ρίσκα για να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο της Μυρτώς, ο οποίος βάζει σε εφαρμογή ένα δολοπλόκο σχέδιο που θα παραπλανήσει τις έρευνες της Αστυνομίας και του Σταύρου. Παρά τις προσπάθειές του, όμως, η Άννα και ο Δημήτρης θα βρουν επιτέλους ακράδαντα στοιχεία. Πριν, όμως, τον συλλάβουν η Άννα θα αποφασίσει να έχει μία προσωπική αντιπαράθεση μαζί του βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο.Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι.Παγιδευμένοι: τροχαίο ατύχημα για Άννα και Δημήτρη!

Η Άννα βρίσκεται ανυπεράσπιστη μπροστά στον δολοφόνο της αδερφής της και η αντιπαράθεση αυτή θα φέρει και τους δύο στα όριά τους. Θα καταφέρει ο Δημήτρης να τη σώσει;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός θα υποδυθεί το νέο σύντροφο της Μυρτάλης

 

Ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα. Τι έχει συμβεί; Ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του. Τι θα διαλέξει αυτή τη φορά; Το καθήκον; Ή τον γιο του; Η Άννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν τον αγώνα απέναντι στον Αλέκο για να μην υπάρξει καμία περίπτωση να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος.

πηγή

Σασμός 17-18: Η Άσπα παίρνει τον νόμο στα χέρια της

Η Γη της Ελιάς – Αναστασία: «Παίζεις με μένα και την Αρετή, φτου σου»

Έρωτας Φυγάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 14/10)

ΣΑΣΜΟΣ: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 13/10)

 

https://www.facebook.com/fiftififti.eu/?ref=br_rs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *