Σαββατοκύριακο με Πανσέληνο: Πώς θα επηρεάσει στις 09.10.2022 το φεγγάρι του «κυνηγού» τα 12 ζώδια

Σαββατοκύριακο με Πανσέληνο: Πώς θα επηρεάσει στις 09.10.2022 το φεγγάρι του «κυνηγού» τα 12 ζώδιαΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

Σαββατοκύριακο με Πανσέληνο: Πώς θα επηρεάσει στις 09.10.2022 το φεγγάρι του «κυνηγού» τα 12 ζώδια
Η Πανσέληνος του «κυνηγού», όπως είθισται να ονομάζεται το φεγγάρι του Οκτωβρίου, πραγματοποιείται στις 09/10/2022 στον άξονα Κριού-Ζυγού και φέρνει τις συναισθηματικές μας ανάγκες στην επιφάνεια. Όμως το θέμα είναι αν θα τις διαχειριστούμε με παρορμητισμό και διεκδίκηση όπως θέλει ο Κριός ή με σύνεση και ισορροπία όπως αρμόζει στην «ποιότητα» του Ζυγού.

Η Πανσέληνος είναι η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης, άρα ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ζυγό αντιτίθεται με τη Σελήνη στον Κριό και συγκρούονται οι ιδιότητες των δύο ζωδίων. Ο Κριός συμβολίζει το εγώ και ο Ζυγός το εμείς. Ο Κριός είναι ανήσυχος, ανυπόμονος και παρορμητικός και μας ζητά να είμαστε παθιασμένοι, ενεργητικοί και διεκδικητικοί και ο Ζυγός θέλει να είμαστε διακριτικοί, δίκαιοι και διπλωματικοί, άρα η Πανσέληνος αυτή είναι μια «άσκηση» ψυχραιμίας και ισορροπίας… Βέβαια, αυτή η ισορροπία θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί, καθώς το φεγγάρι αυτό έρχεται με πολλή ενέργεια αφού ο Κριός είναι το ζώδιο της δράσης και της επίθεσης, και επειδή ο κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι ο Άρης που βρίσκεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πούμε ή να κάνουμε πράγματα πάνω στην παρόρμηση μας και στη συναισθηματική μας φόρτιση και μετά να τα μετανιώσουμε. Βέβαια, πολλές φορές είναι προτιμότερο και πιο δίκαιο να ειπωθούν αλήθειες και να γίνουν ξεκαθαρίσματα, αλλά το θέμα είναι ο τρόπος που θα ειπωθούν να μην είναι προσβλητικός και απότομος.

Κάθε τέλος είναι μία αρχή

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και συνδέεται με νέα ξεκινήματα, ενώ η Πανσέληνος συνήθως συνδέεται με ξεκαθαρίσματα και ολοκλήρωση, οπότε αυτό το διάστημα μπορεί να δούμε την αρχή του τέλους σε κάποια κατάσταση είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική μας ζωή. Όμως ό,τι και να συμβεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε και να έχουμε πίστη στον εαυτό μας, όπως ορίζει το ζώδιο του Κριού και να μην απορρίπτουμε ή κρύβουμε αυτό που είμαστε από φόβο και ανασφάλεια. Άλλωστε το φεγγάρι ζητά να αφουγκραστούμε τις προσωπικές μας ανάγκες και μας καλεί να δούμε ποιες από αυτές δεν ικανοποιούνται κυρίως στον τομέα των σχέσεων και να βρούμε τι ακριβώς πρέπει να αλλάξουμε ώστε να παίρνουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση από τις επαφές μας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Επίσης, όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και αυτή μπορεί να φέρει μετεωρολογικές ή γεωφυσικές εξάρσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και μια επιθετική διάθεση στις διεθνείς σχέσεις.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Το φεγγάρι δέχεται πολλές επιρροές. Ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, η Αφροδίτη είναι σε αντίθεση με την Πανσέληνο και ο θεραπευτής της μυθολογίας μας, ο Χείρωνας, είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη και μαζί ξύνουν πληγές του παρελθόντος που προκλήθηκαν από άτομα που αγαπήσαμε. Όμως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρεθούν οι λύσεις και τα υποστηρικτικά εξάγωνα που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο και τον Άρη θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τις αποφάσεις που χρειάζεται για το μέλλον και την ευημερία μας.Σαββατοκύριακο με Πανσέληνο: Πώς θα επηρεάσει στις 09.10.2022 το φεγγάρι του «κυνηγού» τα 12 ζώδια

Πιο αναλυτικά, ο αστεροειδής Χείρωνας σε σύνοδο με την Πανσέληνο θα φέρει στην επιφάνεια παλιές πληγές. Μπορεί να μας πνίγουν συναισθήματα αδικίας, απόρριψης και φόβου. Όμως, να θυμάστε ότι ο Χείρωνας είναι θεραπευτής και έτσι θα βοηθήσει να κατανοήσουμε και να γιατρέψουμε τα τραύματα της ψυχής μας. Επειδή όμως το επόμενο 15νθημερο θα είμαστε όλοι λίγο πιο ευαίσθητοι και σε αυτά που νιώθουμε, αλλά και σε αυτά που λέμε και ακούμε, θα πρέπει να προσέχουμε πολύ τα λόγια μας και το πώς εκφραζόμαστε. Πάντα με την Πανσέληνο τα συναισθήματα, όπως και τα ένστικτα, φτάνουν στο αποκορύφωμά τους, οπότε κρατάμε ήπιους τόνους και στο σπίτι, αλλά και στη δουλειά.

Η Πανσέληνος απέναντι από την Αφροδίτη αυξάνει την ανάγκη μας για συντροφικότητα, αγάπη και στοργή και αν δεν βρισκόμαστε σε υγιής σχέσεις με τους άλλους, θα μας οδηγήσει σε συναισθήματα ανασφάλειας και απόγνωσης. Ίσως και σε καβγάδες, διότι αν δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες θα είμαστε πιο πιεσμένοι και θα ξεσπάμε. Ή μπορεί να οδηγηθούμε και σε αδιέξοδες σχέσεις, αναζητώντας μια αγκαλιά σε ανθρώπους που δεν πληρούν κανένα κριτήριο μας, αλλά η έντονη μοναξιά μπορεί να μας κάνει να χαμηλώσουμε τον πήχη των προσδοκιών μας πολύ.

Το εξάγωνο της Πανσελήνου με τον Κρόνο αυξάνει το αίσθημα ευθύνης και το οργανωτικό μας ταλέντο και μας δίνει πρακτικότητα και πειθαρχία. Θα είμαστε σε θέση να προσηλωθούμε στους στόχους μας, να σημειώσουμε πρόοδο, αλλά και να ελέγξουμε περισσότερο τα συναισθήματά μας και να μην παρασυρθούμε από αυτά. Ενώ το εξάγωνο της Πανσελήνου με τον Άρη στους Διδύμους μας γεμίζει με θάρρος και αυτοπεποίθηση να εκφραστούμε, να επικοινωνήσουμε τα θέλω μας, αλλά και να πλησιάσουμε και να διεκδικήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας.

Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 16 μοίρες και 32 λεπτά του Κριού και θα επηρεάσει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και κυρίως από τις 13 ως τις 19 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας, αλλά και αν έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ
Είστε οι οικοδεσπότες της Πανσελήνου και η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θα είστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά και ψυχολογικά, ενώ μπορεί να υπάρχει πίεση σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Είναι μια περίοδος που θα κάνετε τον απολογισμό σας και θα πάρετε τις αποφάσεις σας για το πώς θα συνεχίσετε τη ζωή σας και ποιους θέλετε να έχετε δίπλα σας. Θα αξιολογήσετε τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σας, ενώ δεν είναι απίθανο να αποφασίσετε και τη λήξη κάποιων καταστάσεων που δεν είναι επωφελείς στη ζωή σας. Μπορεί να νιώθετε ότι με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας σάς χωρίζει άβυσσος και ότι όσες προσπάθειες και αν έχετε κάνει δεν αλλάζει κάτι. Ίσως και κάποιες αποκαλύψεις θα σας προβληματίσουν και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με σημαντικές αλήθειες, που πιθανώς δεν θα μπορείτε πλέον να παραβλέψετε είτε στις σχέσεις είτε στις συνεργασίες σας και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για τη μακροβιότητα τους. Μπορεί κάποιες καταστάσεις να σας ξυπνήσουν φοβίες και πληγές του παρελθόντος και να πιεστείτε ψυχολογικά. Προσπαθήστε να μην λειτουργήσετε παρορμητικά και με βιασύνη όπως συνηθίζετε, αλλά να είστε λίγο πιο εγκρατείς στο πώς εκφράζετε και στο πώς εκδηλώνετε τη δυσαρέσκεια και τα παράπονα σας. Η αντίθεση της Αφροδίτης με την Πανσέληνο, αλλά και η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα μπορεί να αυξήσουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες και να απαιτείτε με άκομψο τρόπο όσα θέλετε και όσα νομίζετε ότι αξίζετε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Όμως όσο εσείς πιέζετε τόσο οι άλλοι θα αντιδρούν. Μην είστε παρορμητικοί και απότομοι. Αν χρειάζεται να βάλετε όρια, μπορείτε να το κάνετε με ευγενικό τρόπο και με επιχειρήματα. Το φεγγάρι μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά αν θέλετε να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, τοξικές συμπεριφορές και ανθρώπους που πλέον δεν έχετε μαζί τους τίποτε κοινό να σας συνδέει πέρα ίσως από μια συνήθεια. Το θέμα είναι να κάνετε τις σωστές επιλογές και όχι να βγάλετε απλά τον θυμό σας. Προσοχή και στην υγεία, αλλά και στην τάση για μικροατυχήματα από επιπολαιότητα και απροσεξία.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 13η έως τη 19η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ψυχολογική και παρασκηνιακή κυρίως είναι η επιρροή της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού και αγγίζει τον πιο εσωτερικό και συναισθηματικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο οίκο, ο οποίος συμβολίζει το τέλος, τη μετάβαση, το παρελθόν. Με κάποιο τρόπο αυτό το φεγγάρι θα παίξει με το μυαλό σας και τα νεύρα σας και μπορεί να αποφασίσετε, ή οι συνθήκες να σας αναγκάσουν, να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση, συνεργασία ή σε μια κατάσταση που σας κρατάει πίσω. Οι όψεις της Πανσελήνου θα ενισχύσουν τη διαίσθησή σας και σας δώσουν τη δύναμη να κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς ενοχές και τυχόν πισωγυρίσματα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας μπορεί να αντιμετωπίσετε έντονο παρασκήνιο στη δουλειά, πιθανές εντάσεις και προβλήματα με άτομα που συνεργάζεστε. Ίσως πιεστείτε ψυχολογικά, διότι θα διαισθάνεστε ότι κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας, αλλά δεν θα μπορείτε να το αποδείξετε και η εσωτερική ένταση θα είναι μεγάλη. Ή ενδέχεται να εργάζεστε εσείς κρυφά σε κάποιο πρότζεκτ ή να κάνετε μυστικά ραντεβού -επαγγελματικά ή προσωπικά- που πρέπει να μείνουν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και είτε δεν θα μπορείτε να το διαχειριστείτε είτε θα φοβάστε τις συνέπειες της πιθανής αποκάλυψης. Όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, διότι η Πανσέληνος κρύβει παγίδες και ίσως εκτεθείτε. Προσέξτε λοιπόν πολύ ποιους εμπιστεύεστε και με ποιους μιλάτε. Το φεγγάρι μπορεί να σας δημιουργήσει τάσεις φυγής ή μάλλον διαφυγής από τη δύσκολη πραγματικότητα και καθημερινότητα που μπορεί να βιώνετε. Ακόμη, είναι σημαντικό να προστατέψετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, να δώσετε σημασία σε εσάς και τις ανάγκες σας, να ξεκουραστείτε, να φροντίσετε τον οργανισμό σας και να κάνετε ένα διάλειμμα, καθώς το νευρικό σας σύστημα είναι στα κόκκινα. Ηρεμίστε, πάρτε μια απόσταση και ξεχωρίστε στο μυαλό και την καρδιά σας τι σας φταίει, για να μην ξεσπάτε σε αυτούς που δεν σας έχουν κάνει κάτι.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 13η έως τη 19η μοίρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι φίλοι, οι συνεργάτες, τα θέματα της συλλογικής δουλειάς και οι στόχοι σας, μπαίνουν στο στόχαστρο της Πανσελήνου και τα ξεκαθαρίσματα θα είναι πολλά, ώστε να συνεχίσετε στη ζωή σας μόνο με ό,τι αξίζει. Το φεγγάρι θα τεστάρει πρόσωπα και καταστάσεις, θα ρίξει φως στον τρόπο που δουλεύετε ή συνυπάρχετε με τους άλλους στη ζωή σας, και όποιος και ό,τι σας δυσαρεστεί θα… μετράει ημέρες, καθώς οι αντοχές και οι ανοχές σας θα είναι μειωμένες. Ίσως νιώσετε κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει ή ότι δεν έχετε γύρω σας τα σωστά άτομα και να συνειδητοποιήσετε ότι οι επιλογές σας δεν ταιριάζουν με τα θέλω σας. Αν δεν αντέχετε κάποια άτομα ή κάποιες συνθήκες στη ζωή σας μπορεί να απομακρυνθείτε. Όμως δεν χρειάζεται να το κάνετε με άσχημο και απότομο τρόπο. Εξηγήστε τις θέσεις σας, βάλτε τα όρια σας με ευγένεια και πάρτε τις αποστάσεις σας, για να είστε κι εσείς αλλά και οι άλλοι ευτυχισμένοι. Δεν χρειάζεται να βγάλετε όλη τη χολή σας, ούτε να εισπράξετε τον αρνητισμό των άλλων. Προσέξτε ιδιαίτερα σχέσεις με Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους αυτές τις μέρες και προσπαθήστε να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Παίξει και το σενάριο κάποιος φίλος ή συνεργάτης να χρειάζεται τη βοήθεια σας και εσείς να του συμπαρασταθείτε, ή να ξυπνούν παλιές πληγές και παράπονα και να πέφτει η διάθεση σας. Έκτος από τους συνεργάτες και τους φίλους σας, θα επαναξιολογήσετε και τους στόχους σας και ίσως με τη Πανσέληνο να σας δοθεί η ευκαιρία να πετύχετε πιο εύκολα κάποιο όνειρο σας, αρκεί να μην είστε υπερφίαλοι.

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 13η έως τη 19η μοίρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα της καριέρας και της οικογένειας και ίσως υπάρχουν αλλαγές και εξελίξεις. Καταρχάς θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον σας και το πού ακριβώς βαδίζετε επαγγελματικά και αυτό δεν είναι πάντα αρνητικό. Δεν είναι απίθανο με αυτό το φεγγάρι να πάρετε μια προαγωγή, να αναγνωριστούν οι κόποι σας, να αλλάξετε πόστο ή και να φύγετε από μια δουλειά και να πάτε σε νέο εργασιακό περιβάλλον. Μπορεί να προκύψει κάποια νέα πρόταση ή μια διαπραγμάτευση ή να ξεκινήσετε συζητήσεις για το τι πρέπει να αλλάξετε στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας. Σίγουρα όλο αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς κάθε αλλαγή σάς πιέζει και σας αγχώνει, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και μην απαιτείτε πράγματα που δεν είναι εφικτά. Εκτός από την καριέρα όμως, θα έχετε να αντιμετωπίσετε εξελίξεις και σε ένα ακόμη μέτωπο, στο σπίτι και στην οικογένεια, όπου μπορεί να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ συγγενών ή να μπείτε στη διαδικασία να αναδιαμορφώσετε τον χώρο του σπιτιού ή να αλλάξετε χώρο διαμονής. Ακόμη μπορεί, επειδή δίνετε όλο το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας και αφιερώνετε πάρα πολλές ώρες στη δουλειά, οι δικοί σας να διεκδικούν τον χρόνο σας και τη συντροφιά σας και να σας πιέζουν. Όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει έντονο στρες και να νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και να σας πιάνει απογοήτευση. Δείξτε λίγο υπομονή, εξηγήστε τι σας συμβαίνει και μην το κρατάτε μέσα σας και το διογκώνετε στο μυαλό σας. Απλά κάντε το κόσμια, εξάλλου οι καβγάδες δεν φέρνουν λύσεις, ίσα-ίσα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 13η έως τη 19η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα που αφορούν τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας σχέδια, τα ταξίδια, αλλά και ό,τι σχετίζεται με νομικές διεκδικήσεις και ίσως νιώσετε κάποια πίεση, αφού μπορεί να μην γίνονται τα πράγματα όπως τα θέλετε και τη στιγμή που τα θέλετε. Όμως χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, διότι όσο και να απογοητεύεστε ή να ξεσπάτε δεν πρόκειται να καταφέρετε κάτι. Μόνο με οργάνωση και μέθοδο θα πετύχετε αυτό που επιθυμείτε, γι’ αυτό καλό είναι να μείνετε στοχοπροσηλωμένοι και να μην παρατήσετε τις προσπάθειες σας. Γενικώς, εσείς θα έχετε κέφια και όρεξη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να ζήσετε περιπέτειες και νέες εμπειρίες, αλλά ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια ή οι άλλοι θα είναι «κάπως» απέναντι σας και θα σας χαλάνε τη διάθεση και ίσως δημιουργηθούν πιέσεις και εντάσεις. Κι επειδή όταν υπάρχει νευρικό κλίμα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς λογικά, καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από μια φορτισμένη συζήτηση και να επανέλθετε όταν θα είναι όλοι πιο ψύχραιμοι. Αν νιώθετε ότι κάτι καθυστερεί ή χωλαίνει, προσπαθήστε να βρείτε τι πήγε λάθος και δεν έχετε τα αποτελέσματα που θέλατε, και κάντε τις διορθωτικές κινήσεις που επιβάλλονται. Μην αρχίσετε να επιρρίπτετε ευθύνες από δω και από κει, διότι με αυτό το φεγγάρι δεν έχει κανείς την αντοχή να πιέζεται από τους άλλους και τα λόγια εύκολα θα παρεξηγούνται, όπως και οι προθέσεις. Ο άκομψος τρόπος δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που μπορεί να λύσει η ευγένεια. Επίσης, μπορεί να έχετε κάποια επιτυχία αν αποφασίσετε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας για την οποία προετοιμαζόσασταν και κοπιάσατε για μεγάλο διάστημα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 13η έως τη 19η μοίρα.

.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικονομικά σας έχει βάλει στο μάτι η Πανσέληνος κι εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς σας είτε αφορά το δικό σας εισόδημα, είτε του συντρόφου σας, είτε τα οικονομικά της δουλειάς σας ή ενός συνεταιρισμού. Αν υπάρχουν χρέη, διακανονισμοί που δεν τηρούνται, μυστικές συμφωνίες που κάνατε εσείς ή έγιναν πίσω από την πλάτη σας ή κρατάτε μυστικά κονδύλια από τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας, υπάρχει ο κίνδυνος να βγουν όλα στη φόρα και να υπάρξει ντόμινο εξελίξεων, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα χρήματα, αλλά και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Γενικά, δεν είναι μια χαλαρή Πανσέληνος, αφού οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα θα σας πιέζουν ασφυκτικά και θα ζητάνε λύσεις. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να προστατεύσετε τα μυστικά σας, αλλά και τα όρια σας και καλύτερα να αποφύγετε να πάρετε ρίσκα με αυτό το φεγγάρι. Πέρα από το οικονομικό, η Πανσέληνος μπορεί να φέρει αναταράξεις σε μια προσωπική σχέση, την αναμόχλευση των συναισθημάτων σας ή το τέλος μιας κατάστασης στα προσωπικά σας. Αν δεν καλύπτεστε συναισθηματικά από τη σχέση σας, η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Χείρωνα και η αντίθεση της με την Αφροδίτη μπορεί να ξυπνήσουν επώδυνες αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος και να μην μπορείτε να αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με λογική και ψυχραιμία και να βγάλετε όλα σας τα απωθημένα στο ταίρι σας σας. Μπορεί όμως κάποιο οικονομικό θέμα να αποτελέσει την αφορμή και να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας ή κάποιον συνέταιρο και η κατάσταση να ξεφύγει. Επίσης, προσέξτε σε θέματα υγείας. Μην αφήνετε ενοχλήσεις και σημάδια κόπωσης δίχως να τα ελέγξετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 13η έως τη 19η μοίρα.

 

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Κριό, και οι σχέσεις σας μπαίνουν στο «στόχαστρο». Και όταν λέμε σχέσεις, εννοούμε όλες τις σταθερές σας σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες και όπου έχετε στενές δεσμεύσεις, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Το φεγγάρι θα ρίξει φως σε ό,τι φοβάστε, κρύβετε ή προσπαθείτε να αποφύγετε και ίσως οι συνειδητοποιήσεις σας να αλλάξουν τα δεδομένα. Μπορεί να διαφοροποιηθεί η άποψη που έχετε για κάποιο άτομο που εμπλέκεστε και είτε να σας εκπλήξει θετικά και να αποφασίσετε να έρθετε πιο κοντά του και να το εμπιστευθείτε, όμως υπάρχει και η περίπτωση να μάθετε πράγματα που να σας κάνουν να θέλετε να ξεκόψετε από μια σχέση ή συνεργασία που σας κρατά πίσω. Παίζει όμως και το σενάριο κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας να σας πιέσει ή να σας δώσει και κάποιο τελεσίγραφο και εσείς να πιεστείτε πολύ, ή να υπάρξει ένα θέμα υγείας στον σύντροφο ή σε ένα στενό συνεργάτη που να σας αγχώσει. Η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Χείρωνα ίσως φέρει στην επιφάνεια τραύματα του παρελθόντος που λειτουργούν ως τροχοπέδη στο παρόν, αλλά και η Αφροδίτη από το ζώδιο σας σε αντίθεση με το φεγγάρι μπορεί να αυξάνει τις ευαισθησίες σας και τις ανασφάλειες σας. Όμως, ταυτόχρονα θα θέλετε να ελευθερωθείτε από τα δεσμά που μόνοι σας έχετε βάλει στα όνειρα σας και θα ψάχνετε τρόπους για να γίνετε πιο ευτυχισμένοι. Μπορεί συνεχώς να βάζετε νερό στο κρασί σας, να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε και να κρύβετε τα προβλήματα κάτω από χαλάκι για να μην έρθετε σε ευθεία αντιπαράθεση με τους άλλους. Όμως από τη φύση σας αναζητάτε ισορροπία και δικαιοσύνη και αυτό δεν είναι δίκαιο ούτε για εσάς ούτε για τους άλλους. Το να στρουθοκαμηλίζετε και να προσπαθείτε να δίνετε προς τα έξω μια εικόνα τελειότητας δεν σημαίνει ότι είναι και αληθινή και ότι εσείς είστε ευτυχείς είτε στη σχέση είτε στις συνεργασίες σας. Τα εξάγωνα της Πανσελήνου με τον Κρόνο και τον Άρη θα σας γεμίσουν με θάρρος και δύναμη να αφήσετε πίσω σας όσους σας πλήγωσαν, σας χειρίστηκαν και σας υποτίμησαν. Συγχωρήστε, ξεχάστε, αφήστε το παρελθόν και τις σχέσεις που δεν σας εκφράζουν εκεί που ανήκουν, πίσω σας, διότι το μέλλον θα είναι καλύτερο χωρίς βαριές αποσκευές…

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 13η έως τη 19η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέματα δουλειάς και υγείας υπερτονίζει η Πανσέληνος και μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές σας με ξαφνικές εξελίξεις στον χώρο εργασίας ή ακόμη και σε θέματα ψυχολογικά. Όμως ο στόχος είναι να αναλάβετε δράση και να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες, αλλά και με κακές συνήθειες. Μπορεί η πηγή του άγχους να προέρχεται από κάποιο οικονομικό ζήτημα το οποίο σας παιδεύει αυτό το διάστημα, ή να υπάρχει και κάποιο παρασκήνιο που σας δημιουργεί στρες στη διαχείριση του. Ίσως υπάρχουν αλλαγές στη δουλειά ή ένταση με συναδέλφους και συνεργάτες, αλλά εσείς πρέπει να κρατηθείτε και να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά, όσο δύσκολο και αν σας είναι. Είναι η περίοδος που θα κάνετε μεγαλύτερη ενδοσκόπηση και θα ψάξετε να βρείτε ποιες σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και καταστάσεις σάς εκφράζουν και σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Γενικά, θα βρίσκεστε σε συνεχή ένταση, ανησυχία και ίσως αισθάνεστε εξάντληση και κούραση. Το φεγγάρι αυτό ίσως ξυπνήσει τις εμμονές σας και να θέλετε να ξεσκεπάσετε άτομα και καταστάσεις και θα κινείστε σε ένα πιο παρασκηνιακό επίπεδο. Εάν στο παρελθόν είχε κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας με κάποιους συνεργάτες σας, τώρα θα μπείτε στη διαδικασία να δείτε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας και να βρείτε αν υπάρχει κάποιο άτομο που σαμποτάρει την εξέλιξη σας. Ή μπορεί εσείς οι ίδιοι να εργάζεστε κρυφά σε κάποια σχέδια, καθώς θέλετε να διασφαλίσετε την επιτυχία των στόχων σας και να φοβάστε να μην μαθευτεί. Όμως θα πρέπει να προσέξετε και να μην δημιουργείτε «κλίμα» έντασης αυτές τις ημέρες και αν γίνετε εσείς αποδέκτης του θυμού κάποιων ανθρώπων, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Παράλληλα, θα πρέπει να είστε συνεπείς απέναντι σε θέματα υγείας και να μην αγνοείτε τα καμπανάκια και μην παραμελείτε εξετάσεις και τσεκ απ.

Διαβάστε Επίσης  Τι θέλουν τα ζώδια στη ζωή τους για να είναι ευτυχισμένα;

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 13η έως τη 19η μοίρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα θέματα μιας ερωτικής ή φιλικής σχέσης, ή θέματα παιδιών, θα σας απασχολήσουν περισσότερο με αυτό το φεγγάρι και ίσως κάποιες αντιπαραθέσεις ή ασυμφωνίες, ή και κάποιες μνήμες του παρελθόντος, θα σας ρίξουν ψυχολογικά. Εσείς έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τις πιέσεις των ευθυνών και να κάνετε πράγματα που σας διασκεδάζουν και σας χαλαρώνουν, όμως οι απαιτήσεις των άλλων σας πιέζουν και σας ταλαιπωρούν και αν ρίξετε λάδι στη φωτιά δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Η Πανσέληνος θα αυξήσει την αγωνία σας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα είτε στα προσωπικά σας είτε στις σχέσεις με φίλους και συγγενείς και οι όψεις που σχηματίζει το φεγγάρι θα πυροδοτήσουν τις ευαισθησίες σας. Η αντίθεση της Πανσελήνου με την Αφροδίτη και η σύνοδος της με τον Χείρωνα σάς κάνουν πιο συναισθηματικούς, υπό την έννοια ότι θα γίνει πιο έντονη η ανάγκη σας για συντροφικότητα και αποδοχή και αν δεν έχετε την ανταπόκριση που θέλετε, τότε θα απογοητευθείτε πολύ. Αν όμως το ταίρι σας ανταποκριθεί, τότε θα είστε πιο ερωτικοί και εκδηλωτικοί. Επειδή ενεργοποιείται και ο τομέας των παιδιών μπορεί αν σας ενδιαφέρει να βάλετε μπροστά την απόκτηση ενός απογόνου. Από την άλλη, μπορεί να έχετε και μια επαγγελματική αναγνώριση αν έχετε κοπιάσει πολύ στο παρελθόν, ή μπορεί να κάθεστε και να σκέφτεστε συνεχώς αν οι θυσίες σας στην εργασία αξίζουν τον κόπο και αν τελικά σας οδήγησαν στην ποιότητα της ζωής που επιθυμείτε. Μην ξεσπάτε στους άλλους για τις επιλογές που κάνατε εσείς και μην ανεβάζετε τους τόνους, διότι μπορεί να δημιουργηθούν καταστάσεις που δεν έχουν επιστροφή. Επίσης, μην είστε αφελείς και καλοπροαίρετοι σε ανθρώπους που δεν έχουν αποδείξει την αξία τους και μην βαφτίζετε φίλους άτομα που δεν έχουν κερδίσει έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 13η έως τη 19η μοίρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος στις 9/10 στον άξονα Κριού-Ζυγού δίνει έμφαση στην οικογένεια και στο σπίτι σας και εξ αντανακλάσεως στα θέματα που αφορούν την καριέρα σας και σας προτρέπει να επαναφέρετε την ισορροπία σε αυτούς τους τομείς. Θα ασχοληθείτε λοιπόν με τις οικογενειακές σας σχέσεις και ίσως το σπίτι σας γίνει χώρος συνάντησης για συγγενείς και φίλους και να βρείτε την αφορμή να έρθετε πιο κοντά με όσους αγαπάτε και σας έχουν λείψει. Βέβαια, θα πρέπει να αποφύγετε κουβέντες που μπορεί να θίξουν θέματα που είχαν προκύψει στο παρελθόν και σας είχαν πληγώσει, διότι έτσι θα πυροδοτήσετε εντάσεις και θα ανοίξετε παλιές πληγές και οι εντάσεις δεν θα αποφευχθούν. Από την άλλη, μπορεί κάποιοι να μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας και να κάνετε στιλιστικές αλλαγές και παρεμβάσεις στον χώρο σας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση, ενώ άλλοι ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο χώρο εργασίας. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει πίεση σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο και ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας ή την αυτοπεποίθηση σας. Επίσης, ίσως σκέφτεστε συνεχώς τα παλιά, τα άτομα που σας πρόδωσαν, τα λάθη που κάνατε και σας στοίχησαν την εξέλιξη σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην αφήσετε την ανασφάλεια και τις αστοχίες του παρελθόντος να σας καταβάλουν και μην χάνετε άλλο χρόνο σε ό,τι έγινε, διότι κανείς δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν. Αφήστε πίσω σας άτομα, καταστάσεις και συνήθειες που σας ταλαιπωρούν και κοιτάξτε μπροστά. Προσηλωθείτε στους στόχους σας και κυνηγήστε τους, εξάλλου ο κυβερνήτης σας Κρόνος σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο με την Πανσέληνο και σας ευνοεί, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 13η έως τη 19η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού επηρεάζει τον 3ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και δίνει έμφαση στην επικοινωνία, στις σχέσεις με συγγενείς και συνεργάτες και στις προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές. Αυτό το διάστημα θα επικρατεί μια φρενίτιδα στους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, θα είστε πιο εξωστρεφείς, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα υπάρχουν αυξημένες επαφές και συζητήσεις στη δουλειά, και το πρόγραμμα σας να είναι ασφυκτικά γεμάτο με υποχρεώσεις. Μπορεί να κάνετε νέα σχέδια, να έχετε ιδέες, να σας κανονίζετε ζητήματα σπουδών ή ταξιδιών, ή μπορεί να προκύψει ξαφνικά κάποιο οικονομικό θέμα που να σας ταράξει. Γενικά, θα σφύζετε από ενέργεια και θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των ημερών, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, να μην βιάζεστε και να μην λαμβάνετε παρορμητικές αποφάσεις πάνω στην πίεση, διότι μπορεί να σας κοστίσουν στο μέλλον. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε πολύ στην οδήγηση, στις μετακινήσεις σας, αλλά και να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε όποιον δείτε μπροστά σας. Θα πρέπει να επιλέξετε με μεγάλη προσοχή τα λόγια σας και τα θέματα των συζητήσεων σας με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους και τους φίλους, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Η κατάσταση θέλει διπλωματία, διότι το φεγγάρι σχετίζεται και με την επικοινωνία και θα είναι πολύ εύκολο να ειπωθεί η λάθος λέξη που θα πυροδοτήσει καβγάδες και συγκρούσεις που δεν θα έχουν κανένα νόημα και δεν θα καταλήξουν πουθενά, παρά μόνο σε πίκρα, σε απωθημένα και παράπονα. Το χιούμορ και τα υπονοούμενα δεν ενδείκνυνται, διότι μπορεί εύκολα να παρεξηγηθούν και αυτό αφορά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσέξτε τι γράφετε, τι λέτε και τι απαντάτε, για να γλιτώσετε τα παρατράγουδα. Ακόμα, προστατέψτε αυτές τις μέρες και τα μυστικά τα οποία μπορεί να σας έχουν εκμυστηρευθεί άνθρωποι από το περιβάλλον σας, διότι εύκολα μπορεί να βρεθείτε σε δυσάρεστη θέση.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 13η έως τη 19η μοίρα.

Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 09/10/2022: Τα 4 ζώδια που θα κληθούν να κάνουν αλλαγές

ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού αναφέρεται στα οικονομικά σας δεδομένα, αλλά και στην αυτοπεποίθηση σας και πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας. Αν έχετε εκκρεμότητες από το παρελθόν και σας βασανίζουν, οφειλές, δάνεια και χρέη που σας κρατούν ξύπνιους τα βράδια, ίσως ήρθε η ώρα να τα βάλετε όλα σε τάξη και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Βρείτε από πού μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα σας, πώς θα αυξήσετε τα έσοδα και ξεκινήστε κάποιους διακανονισμούς για να μπείτε σε ένα πρόγραμμα. Έχετε δύο εβδομάδες μπροστά σας που μπορείτε να βρείτε νέες ιδέες ή ευκαιρίες και να φτιάξετε ένα οικονομικό πρόγραμμα που θα σας ικανοποιεί μακροπρόθεσμα. Ίσως όμως όλη αυτή η ανασφάλεια που νιώθετε να πυροδοτήσει θέματα αυτοπεποίθησης και μπορεί να νιώσετε ότι δεν εκτιμάται η αξία σας και ότι η δουλειά σας δεν αμείβεται ανάλογα της προσφοράς σας. Δεν είναι όμως η κατάλληλη περίοδος να πιέσετε τις καταστάσεις και να απαιτήσετε αύξηση, διότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ανάψετε φωτιές και να ακούσετε ίσως κάτι που θα σας ρίξει περισσότερο. Αποφύγετε τις ρήξεις και τις διεκδικήσεις, τουλάχιστον απαιτώντας κάτι, και αποστασιοποιηθείτε από περιβάλλοντα που μυρίζουν μπαρούτι. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι όλοι θα είναι στα κάγκελα και έτοιμοι για καβγά, οπότε οι εντάσεις μπορεί να προκληθούν από το πουθενά. Το φεγγάρι ίσως φέρει κάποια ευκαιρία ή νέα πρόταση για νέα δουλειά που να συνοδεύεται και από περισσότερα χρήματα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, αλλά πριν δεχτείτε ψάξτε καλά τα ψιλά γράμματα και σιγουρευτείτε ότι δεν κρύβει παγίδες και κρυφές ατζέντες και μην βιαστείτε να πείτε το ναι μόνο και μόνο επειδή τα χρήματα είναι περισσότερα. Ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός… Επίσης, επειδή θα είστε πιο ευαίσθητοι, μην εμπλακείτε σε δράματα των άλλων, ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς σας, διότι θα βρείτε τον μπελά σας. Ακόμη, μπορεί να σας πιάσει το παράπονο και να ζητάτε επιβεβαίωση στη σχέση σας, αλλά να το κάνετε με τέτοιο τρόπο που να φέρει το ταίρι σας στα όρια του. Αφήστε τις συζητήσεις και τις απαιτήσεις για άλλη στιγμή, τώρα δεν είναι το κατάλληλο διάστημα. Μην παραμελείτε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 13η έως τη 19η μοίρα.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *