Η γη της ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 10-16/10

Η γη της ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 10-16/10Η γη της ελιάς:: Ο Στάθης συνεχίζει να είναι θυμωμένος με την Εύα… Η Μυρτάλη πηγαίνει στη φυλακή στην Αθηνά γυρεύοντας απαντήσεις… Η γη της ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 10-16/10

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Mega, Η γη της ελιάς, στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, από Δευτέρα 10 έως Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Η γη της ελιάς: Η Κατερίνα μόνη με τον Φίλιππο δεν χάνει την ευκαιρία

Η Ιουλία ρωτάει τον Γιώργη αν έχει ερωτευτεί άλλη όλο αυτό το διάστημα. Η συζήτηση δεν φαίνεται να οδηγεί κάπου, ο Γιώργης φεύγει, η Ιουλία μένει στεναχωρημένη και μπερδεμένη…

Ο Δημοσθένης μετά από καυγά με την Ασπασία, πείθεται αποφασίζει να δώσει 5000 ευρώ για την επέμβαση της Κατερίνας. Ο Δημοσθένης δίνει εντολή να μπούνε στο σπίτι του βενζινά, του έμπιστου του Κωνσταντίνου.

Ο Αλέξης προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι η Μυρτάλη δεν θέλει τον Χρήστο αλλά μόνο αυτόν:«Άκου που σου λέω! Μόνο εμένα θέλει! Ο τρόπος που κάναμε έρωτα τα λέει όλα! Και μην πας να το αρνηθείς, το ξέρεις καλά κι εσύ…Κανένας άλλος δεν της έχει βγάλει την άγρια πλευρά που έχει… μαζί μου απελευθερώνεται, χάνει τον έλεγχο! Δεν με νοιάζει… εγώ το μόνο που ζητάω είναι να είμαι δίπλα της… με όποιο τρόπο, η Μυρτάλη είναι η γυναίκα της ζωής μου! Τελεία και παύλα!»

Ένας κλέφτης με φουλ φέις κουκούλα κάνει διάρρηξη στο σπίτι ενός 50άρη που κοιμάται, του κολλάει το όπλο στον κρόταφο, ο άντρας ξυπνάει… Υπό την απειλή όπλου του ανοίγει το χρηματοκιβώτιο και ο κλέφτης παίρνει από μέσα χρήματα, έγγραφα και έναν φάκελο που απέξω γράφει «Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος». Τον ανοίγει και μέσα υπάρχει ένα στικάκι. Ο κλέφτης το παίρνει και στη θέση του βάζει ένα άλλο στικάκι. Παίρνει μαζί του τα 50 χιλιάρικα, αφήνει τον φάκελο και φεύγει… Αμέσως μετά παίρνει τηλέφωνο τον Δημοσθένη και του λέει πως όλα πήγαν καλά.

Η Μαργαρίτα στο επισκεπτήριο μαθαίνει από την Αθηνά ότι αποφάσισε να την ορίσει πληρεξούσια για τις υποθέσεις της στην εταιρεία. Αργότερα ο Ισίδωρος της ξανακάνει πρόταση να αγοράσει το μερίδιό της…

Η μικρή Αγγελική μαζέυει τους Βρεττάκους στο σαλόνι, τους λέε ότι είδε την μαμά της στον ύπνο της και της ζήτησε να φωνάζει τον Μάνο μπαμπά, την Μαρίνα μαμ΄ά και τον Ισίδωρο παππού!

Ο Στάθης πηγαίνει πολύ εκνευρισμένος στο σπίτι του Δημοσθένη. Αργότερα φέυγει και από εκεί και κλείνει δωμάτιο σε ενοικιαζόμενα για να κοιμηθεί εκεί. Η Άννα είναι έξαλλη με τον Πότη και τον Λεωνίδα επειδή πήγαν στο κλάμπ.

Ο Μάνος παροτρύνει τον Κουράκο να μην χωρίσουν με την Ιουλία:«Κάντε μια προσπάθεια και μην το διαλύσετε οριστικά με την Ιουλία, είστε ωραίο ζευγάρι. Κι εγώ είχα χωρίσει με τη Μαρίνα και το μετάνιωσα οικτρά! Πάλι εκεί γύρισα… και κοίτα τώρα, όλα καλά…»

Η γη της ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 10-16/10Ο Κωνσταντίνος ενημερώνεται από τον άνδρα που είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο για την ληστεία. Μένει ήσυχος όταν μαθαίνει ότι το στικάκι είναι ακόμη εκεί. Το σχέδιο της Αλκμήνης προχωράει, η Ισμήνη είναι έξαλλη και ζηλεύει αφόρητα.

Ο Θανάσης φέρνει τα συμβόλαια στο μαγαζί της Αρετής κι εκείνη τα υπογράφει χαρούμενη. Ο Ισίδωρος ξαναπηγαίνει στη φυλακή και ανακοινώνει την απόφασή τους να πουλήσουν το πατρικό των Βρεττάκων. Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος έχει έτοιμο το πληρεξούσιο και πηγαίνουν στη φυλακή με τον Λυκούργο για να το υπογράψει η Αθηνά.

Η Βαγγελιώ μπαίνει στο κελί της αρχηγού των “κακών”, αυτής που την μαχαίρωσε και της λέει:«Όλα καλά.. αυτή το έχει χάψει το παραμύθι.»

Λίγο αργότερα θα δούμε την Κατερίνα να παίρνει τηλέφωνο κάπου, δεν ξέρουμε σε ποιόν:«Δεν ξέρω τι λεφτά θα μαζευτούν εδώ, αλλά σκέφτηκα και κάτι άλλο. Αυτοί το λατρεύουν το μωρό τους, κι ο Ισίδωρος Βρεττάκος είναι νονός του. Για κοίτα μπας και το αρπάξουμε! Θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν!»

Ο Κουράκος επισκέπτεται την Ιουλία και συμφωνούν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους:«ίσαι διατεθειμένη να κάνουμε μια σοβαρή προσπάθεια; θέλω να ξέρεις πως χρειάζομαι χρόνο. Δεν μπορώ να είμαι όπως πριν.. είμαι αμήχανος.. έχουν περάσει τρεις μήνες… το βράδυ θα φέρω κάποια ρούχα».. Η Ιουλία του δίνει το κλειδί του σπιτιού, αγκαλιάζονται αλλά είναι και οι δυο αμήχανοι:«Ιουλία θέλω να ξέρεις τι πιστεύω. Πιστεύω κατά ενενήντα τα εκατό, πως δεν θα πετύχει.»

Ο Άρης προτείνει στην Εύα να μιλήσει αυτός στον Στάθη σχετικά με το θέμα και τον καυγά που έχει προκύψει. Η Αντιγόνη συναντάει και πάλι τυχαία την Μαρίνα με την Αγγελική στο δρόμο και βουρκώνει. Η Ισμήνη εξομολογείται στον πατέρα της τον Λυκούργο ότι ο Κωνσταντίνος την απογοήτευσε διπλά, χωρίς να εξηγεί τι σημαίνει το “διπλά”.

Η γη της ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 10-16/10Μάνος και Ισίδωρος χαίρονται με την επανασύνδεση Ιουλίας-Γιώργη. Ο Κουράκος πηγαίνει κάποια ρούχα του στο σπίτι της Ιουλίας, αλλά η συγκατοίκηση τους φέρνει κάπως σε αμηχανία και τους δύο. Η Αρετή θα ξαναδώσει άλλα 20 χιλιάρικα στον Θανάση για να προαγοράσουνε τα ποτά σε καλύτερη τιμή.

Ο Χρήστος κλείνει την ταβέρνα, έχει σχολάσει.. Από κάπου απέναντι, ο Αλέξης τον παρακολουθεί κρυφά…Ο Χρήστος έρχεται και μπαίνει στο σπίτι της Μυρτάλης. Ο Αλέξης μένει απ΄ έξω με κακό ύφος.

Βασιλική, Φίλιππος, Κατερίνα βγαίνουν για ποτό και πάλι ο ίδιος άνδρας παρακολουθεί την Βασιλική(συνέβη πάλι σε προηγούμενο επεισόδιο).

Ο Αλέξης κάνει διάρρηξη στην πίσω πόρτα του σπιτιού και μπαίνει μέσα αθόρυβα.. Πάει στο δωμάτιο και κοιτάζει την Μυρτάλη και τον Χρήστο που κοιμούνται.. Πάει στην κουζίνα, βρίσκει εκεί ένα μπουκάλι κρασί.. Βάζει σε ένα ποτήρι και πίνει.. Πάνω στον πάγκο βρίσκει ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο, το παίρνει στο χέρι του και έχει κακό ύφος!

Ο Αποστόλης συμφωνεί να έρθει ο Λεωνίδας στο σπίτι και να συγκατοικήσουν και οι τρείς μαζί. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος αποφασίζουν να βοηθήσουν την Κατερίνα με 50 χιλιάδες ευρώ. Η Ισμήνη αρπάζεται με την ΑΛκμήνη εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον Κωνσταντίνο:«Θέλω να μάθω…. Σου κάνει τα γλυκά μάτια; Εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να πάω με άντρα φίλης μου! Παράτα με!»

Ο Λυκούργος περπατάει σ΄ ένα δρόμο και βλέπει την Κατερίνα να μπαίνει στο αμάξι ενός άνδρα με τον οποίο έχει μεγάλη οικειότητα. Μιλάνε, γελάνε και τελικά φεύγουν με το αυτοκίνητο. Του Λυκούργου του κάνει μεγάλη εντύπωση..

Ο Στάθης συνεχίζει να είναι θυμωμένος με την Εύα, αλλά της υπόσχεται ότι θα βρεί χρόνο να μιλήσουν… Η Βαγγελιώ λέει στην Αθηνά πως η μητέρα της χρειάζεται άμεσα 15 χιλιάδες ευρώ για να μην βγεί το σπίτι της σε πλειστηριασμό και η Αθηνά της υπόσχεται να της τα δώσει αυτή.

Αργότερα ο Στάθης πηγαίνει τελικά από την Εύα, συζητούν έντονα και δεν μπορούν τα βρούν:«Όταν η μόνη λύση σε μια σχέση είναι το ψέμα, τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά! Τώρα πια είναι αργά, είναι βήματα πίσω, έγινε το κακό… Με δούλευες κανονικά! Κι εγώ σαν βλάκας σε πίστευα! Άστο Εύα! Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο! Δεν μπορούμε να τα βρούμε!»…βροντάει την πόρτα και φεύγει, η Εύα κλαίει…

Η Χάιδω λέει στην Κατερίνα ότι ο Λυκούργος την πέτυχε έξω και την ρωτάει αν ήρθε κάποιος γνωστός της από την Αθήνα. Η Κατερίνα λέει ψέματα πως ήταν κάποιος συνάδερφος από τη δουλειά:«Ένας συνάδελφος που δουλεύαμε μαζί στο φροντιστήριο. Πήγαμε για έναν καφέ. Το έπαιζα ευδιάθετη για να μην με πάρει χαμπάρι. Δεν έχω πει σε κανέναν στη δουλειά για το πρόβλημά μου, γιατί θα με διώξουν. Παίρνω συνέχεια άδειες άνευ αποδοχών.» Η Χάιδω μένει λίγο καχύποπτη…

Ο Λυκούργος καλεί την Μυρτάλη σπίτι του για να πάρει πληροφορίες για την κόρη του και τον χωρισμό της αλλά δεν της παίρνει λέξη. Η Εύα είναι πολύ στεναχωρημένη με την εξέλιξηη της σχέσης της παίνρει τηλέφωνο την Βασιλική για να βρεθούνε χωρίς να το πει στον πατέρα της. Στην ταβέρνα η Κατερίνα γνωρίζετε με τον Αλέξη και της αρέσει.

Στο σπίτι της Μυρτάλης μαζεύεται κοριτσοπαρέα και είναι και η Ευτυχία. Η Μυρτάλη ρωτάει την Ισμήνη γιατί την έφερε και αυτήν και η Ευτυχία το καταλαβαίνει.

Στο κλάμπ πηγαίνουν αντροπαρέα οι Δημοσθένης, Πότης, Άρης και ο Στάθης που δεν θέλει και είναι συνέχεια μουτρωμένος. Ο Δημοσθένης ανοίγει την μια σαμπάνια πίσω από την άλλη ενώ δυο θαμώνες πιο κει, διακριτικά με το κινητό τους τραβάνε φωτογραφίες τον Δημοσθένη και τους υπόλοιπους. Την επόμενη ημέρα σε όλα τα τοπικά sites υπάρχουν οι φωτογραφίες τους. Η Εύα βλέπει τις φωτογραφίες και καυγαδίζει με τον Άρη, τον θεωρεί υπέυθυνο.

Η Ιουλία με τον Κουράκο προσπαθούν αλλά δεν του βγαίνει, δεν υπάρχει πια πάθος και γίνεται ξεκάθαρο σε κάθε σκηνή. Η Αθηνά δίνει εντολή στην Μαργαρίτα να δώσει από τον λογαριασμό της 15 χιλιάδες ευρώ στην μητέρα της Βαγγελιώς.

 

Η γη της ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 10-16/10Ο Δημοσθένης μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος έδωσε 50 χιλιάδες για την Κατερίνα και δίνει ακόμη 30. Ο Θανάσης κλαίγεται για λεφτά στην Αναστασία και αυτή του λέει ότι έχει κομπόδεμα και τον βοηθήσει! Ο Λυκούργος συνεχίζει την έρευνα για το που κατέληξε το πέμπτο δαχτυλίδι των Βρεττάκων. Ψάχνει για τα μέλη της παλιάς συμμορίας, βρήκε τους δυο αλλά δεν ταιριάζει κανείς τους με τα χαρακτηριστικά του άνδρα που εμφανίζεται να φοράει το δαχτυλίδι στο βίντεο. Ενημερώνει τον Κουράκο πως μένει ένας ακόμα…

Η Κατερίνα βρίσκει την ευκαιρία και τηλεφωνεί για να κανονίσει την απαγωγή του μωρού:«Είστε κοντά στην Αρεόπολη; Προλαβαίνετε να έρθετε τώρα; Αυτή κάνει μπάνιο και το ζευγαράκι της συμφοράς λείπει! Τι πως θα γίνει; Θα χτυπήσετε το κουδούνι, θα μπείτε, θα με κοπανήσετε, θα πέσω ξερή, και θα αρπάξετε το μωρό!»…

Ο Λυκούργος πηγαίνει αιφνιδιαστικά στο εργαστήριο για να ζητήσει τον λόγο από την Αλκμήνη:«Εμείς στα χρόνια μου, την κοπέλα του φίλου μας την βλέπαμε σαν αδελφή μας! Ακόμα κι αν χώριζε, ούτε που μας πέρναγε από το μυαλό να την δούμε αλλιώς! Άλλα ήθη θα μου πεις..αλλά σωστά ήθη! Στο νταραβέρι που πας ν’ ανοίξεις με τον Κωνσταντίνο! Ακόμα καλά-καλά δεν χώρισε με την κόρη μου και βιάστηκες να του χωθείς μη χάσεις! Δεν ντρέπεσαι καθόλου, κορίτσι μου;» Η Αλκμήνη αναγκάζεται να του πεί την αλήθεια αλλά ο Λυκούργος δεν έχει πειστεί και την προειδοποιεί…

Στο σπίτι της Χάιδως είναι η Κατερίνα, η Χάιδω και το μωρό. Δυο άντρες μπαίνουν μέσα και χτυπάνε την Κατερίνα με προτροπή της ίδιας. Η Χάιδω ακούει την φασαρία, έρχεται από μέσα και βλέπει την Κατερίνα κάτω στο πάτωμα λιπόθυμη… και αμέσως μετά τους δύο άντρες στο σαλόνι, σκυμμένους πάνω από το μωρό που είναι στο πορτ μπεμπέ στο σαλόνι. Αυτοί, ξαφνιασμένοι, οπισθοχωρούν λίγο. Η Χάιδω τους επιτίθεται αγριεμένη. Αυτοί πάνε να το σκάσουν, μπαίνουν μέσα ο Φίλιππος και η Βασιλική. Οι τύποι προλαβαίνουν και το σκάνε με το που ανοίγει η πόρτα… Ο Φίλιππος βγαίνει και τους κυνηγάει με το αμάξι του.

 

Η γη της ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 10-16/10

Η Αντιγόνη βάζει ψύλλους στα αυτιά της Μυρτάλης πως ο Γιώργης φλερτάρει την Ευτυχία και όχι το αντίθετο:«Η Ευτυχία είναι ντόμπρα, κόβω το χέρι μου! Αν θες να βάλεις τα πράγματα στον ίσιο δρόμο, πιάσε τον Κουράκο και μίλα του!»

Στο σπίτι της Χάιδως εκτός από την αστυνομία έχουν έρθει και ο Λυκούργος με τον Στάθη. Το μυαλό όλων πηγαίνει περισσότερο στη ληστεία παρά στην απαγωγή. Η Κατερίνα πηγαίνει μόνη της στην ταβέρνα και λέει στον Αλέξη ότι της αρέσει και θα τον περιμένει για να φύγουν οι δυό τους! Ο Αλέξης συμφωνεί αλλά συγκρατημένα και καταλήγουν στο αυτοκίνητό του. Δεν μπορεί όμως να ανταποκριθεί, η Κατερίνα τον παρατάει και εμφανίζεται ως φαντασίωση η Μυρτάλη:«Μόνο μαζί μου θα κάνεις έρωτα.. ανήκεις σε μένα. Δεν μπορείς να κάνεις έρωτα με καμιά άλλη!»

Το Αφεντικό στο κλάμπ απογοητέυεται ολοένα και περισσότερο με την Ράινα λόγω της χαμηλής κατανάλωσης των πελατών. Ο Ισίδωρος προτείνε ιστην Ιουλία να κάνει εξωσωματική για να “δέσει” τον γάμο της με τον Γιώργη.

Η Μυρτάλη στον ελαιώνα προσβάλει την Ευτυχία με κάθε ευκαιρία:«Εσύ Ευτυχία βρήκες νέο τρόπο να μαζεύεις τις ελιές; Τις κοιτάς και τις μαγνητίζεις για να κάνουν όλη την δουλειά μόνες τους; Σε παρατηρώ εδώ και ώρα να λουφάρεις.. οι άλλοι κοψομεσιάζονται κι εσύ όρθια ατενίζεις τα δέντρα!»

Η Κατερίνα βγαίνει μόνη της και βρίσκει ευκαιρία να τηλεφωνήσει στους επίδοξους απαγωγείς: «Χθες βράδυ δεν σηκώνατε τηλέφωνο έτσι;; Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει! Είδαν τα μούτρα σας, δε μπορούσατε να βάλετε κουκούλες;; Σας είπα ότι είμαι μόνη στο σαλόνι, αυτή είχε μπει για μπάνιο! Δεν είπα ότι είμαι μόνη με το μωρό στο σπίτι! Έπρεπε να ρίξετε δυο μπουνιές και να το αρπάξετε το μωρό! Είστε ηλίθιοι! Τώρα πρέπει να το παγώσουμε για λίγο! Η Αστυνομία μπορεί να παραμονεύει και να φυλάει το σπίτι! Θα σας πω εγώ πότε και πως! Κι αυτή την φορά θα τα κάνετε όλα κατά γράμμα!»

Ο Δημοσθένης προεκλογικά θέλει να τάξει τα πάντα στους πάντες και ο Στάθης δεν συμφωνεί καθόλου με αυτό:«Εγώ τους συγχωριανούς μου δεν μπορώ να τους κοροϊδέψω και τελεία Δημοσθένη!»

 

Σαββατοκύριακο με Πανσέληνο: Πώς θα επηρεάσει στις 09.10.2022 το φεγγάρι του «κυνηγού» τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 09/10/2022: Τα 4 ζώδια που θα κληθούν να κάνουν αλλαγές

Η Αλκμήνη φτάνει την Ισμήνη στα όριά της που αρπάζει την τσάντα και φεύγει με φούρια από το εργαστήριο. Πηγαίνει στο συμβολαιογραφείο στον Κωνσταντίνο, πάει να τον χαστουκίσει αλλά αυτός προλαβαίνει και της αρπάζει το χέρι. Τα πρόσωπα τους έχουν έρθει πολύ κοντά, φιλιούνται με πάθος και αρχίζει να γδύνει ο ένας τον άλλον….

Η Εύα συνεχίζει να προσπαθεί να πλησιάσει τον Στάθη μέχρι που η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο:«Δεν θα σε ξαναπαρακαλέσω ποτέ, Στάθη Καπερνάρο! Αν θες, πάρε τα ρούχα σου και γύρνα! Ξέρεις που μένω!». Ο Κουράκος συναντιέται με τη Ευτυχία και της προτείνει να πάνε για καφέ μαζί. Αυτή γυρνάει την πλάτη της, κλαίει και φεύγει ενώ αυτός έχει μείνει και την κοιτάει που απομακρύνεται στεναχωρημένος…

Στο συμβολαιογραφείο ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη σμίγουν ξανά και αυτός της λέει την αλήθεια για την Αλκμήνη:«Την Αλκμήνη δεν αντέχω να τη βλέπω μπροστά μου! Δεν σε πιστεύω, πας να την καλύψεις»… Η Μυρτάλη της προτείνει να την διώξουν και να πάρουν άλλη χημικό. Την επόμενη ημέρα όμως η Ισμήνη τα βρίσκει μαζί της και την ευχαριστεί που την ταρακούνησε.

Ο Κουράκος καλεί την Κατερίνα στο τμήμα για ερωτήσεις και για να της δείξει φωτωγραφίες υπόπτων… Αλέξης πιστεύει πως κάτι πείεργο τρέχει με την Κατερίνα και το εξομολογείται στην Μαργαρίτα.

Η Μυρτάλη πηγαίνει στη φυλακή στην Αθηνά γυρεύοντας απαντήσεις αλλά είναι πολύ σκληρή απέναντί της.

«Ο Ιπποκράτης ήταν για μένα τα πάντα όσο έζησα μαζί του. Μετά αρρώστησε και σκλήρυνε κι άλλο.. Με λύγισε με τον τρόπο του κι έπεσα χαμηλά.. Μετανιώνω, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω και να αλλάξω τα γεγονότα! Μακάρι να μπορούσα!»

Η Αναστασία συναντιέται με τον Θανάση κα ιτου δίνει 20 χιλιάδες ευρώ. Η Μυρτάλη πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας να ρωτήσει τον Κουράκο τι τρέχει με την Ευτυχία κι εκείνος την διώχνει εκνευρισμένος: «Σε ότι αφορά εμένα κι εκείνη, σε παρακαλώ μην ανακατεύεσαι! Και τώρα σε παρακαλώ να φύγεις, γιατί πρέπει να επιστρέψω στο τμήμα!»

 

Τα νέα για την διπλή ζωή της Κατερίνας έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν. Στη φυλακή η Βαγγελιώ ενημερώνει την αρχηγό για τα 15 χιλιάρικα και υπόσχεται πως η επόμενη δόση θα είναι μεγαλύτερη.

Στο κλάμπ το Αφεντικό έχει χάσει την υπομονή του με την Ράινα κα ιθα τον δούμε να τηλεφωνεί:«Να σου πω.. Η Βουλγάρα μου είναι άχρηστη πια! Ούτε κατανάλωση κάνει, ούτε και με πελάτες πάει! Ναι, ακριβώς αυτό.. Πρέπει να την πείσω! Θα αρχίσω από αύριο να της το λέω λάου – λάου!»

Η Κατερίνα μένει μόνη της στο σπίτι με τον Φίλιππο, δεν χάνει την ευκαιρία, ξαπλώνει δίπλα του και πάει να τον φιλήσει…Η γη της ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 10-16/10

πηγή

Η Γη της Ελιάς – Αναστασία: «Παίζεις με μένα και την Αρετή, φτου σου»

Έρωτας Φυγάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 14/10)

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος ζητά από την Αγγελική να βγάλει από την μέση τον Θέμη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *